Kaynanayla Baglari Kopardim

kizlar merhaba
yazdiklariniz icin tskler burda bazilari konu sahibi dalga geciyo felan demis ama isim gucum yok burda insanlarlami dalga gecicem nezamandir yazdigim bir topik var ordaki kizlar beni biliyorlar zaten.
yazilan saatleri soran olmus esim telefonu alip odaya cekilirken ben tabletimden girmistim kk ya
esimde telefonumda acik kalan siteyi gormus benim haberim bile yoktu..
neyse iyi oldugumu soylemek istedim sadece kendimi ezdirmiyorum sadece evliligimi tek celsede ailip atamiyorum kolay degil..
sabaha kadar konustuk kavga ettik halletmeye calistik bu aksamda kv lerle konusulcak benim kararlarimi kabullenirlerse medeni bi sekilde yasar giderz
hala biseyleri mecbur olarak sart kosarlarsa ozamanda kendileri bilir yine ortalik karisir yapcak bisey yok yani
sagolun merak etmissiniz uyeligimi iptal etmek icin girdim esimde sifrem felan yok site acik kalinca ordan yazabildi yani..

Tek celsede atamıyorsan çekmeye devam et madem.Bir de oturun,kritik yapın beraber.:KK14:

Hadi selametle.:KK12:

şimdi sordum eşime,hiç bir şey tek taraflı değildir,dedi:KK30:

Cok dogru, biz burda hep bitarafin anlattiklariyla yorum yapiyoruz...
Bikez daha bi esin yazmasina sait olmustum, olayin seyri degismisti!!!
Konusahibesininde yanlislari vardir, yada abarttigi seyler,Yanliz bu Kocanin yazisindan ne cekilmez ve anakuzusu biri oldugu belli!!!

Son düzenleme:
Kocanız bu kanıya nerden vardı acaba?
Dünden beri duymadığımız hakaret kalmadı..

Bemce Ziyaretcilerin en az yüzde ellisi erkek :KK1:
Eee sürekli takipteler, burdaki öneriler yorumlar islerine gelmiyor tabiiki:KK14:
Bayanin eside sIkI takipci olmustur yakaladiktan sonra :KK14:

Kocanız bu kanıya nerden vardı acaba?
Dünden beri duymadığımız hakaret kalmadı..

Ben de kk üyesiyim ben de başkalarının topiklerine yorum yapıyorum. Hiç gocunulacak bişi değil bence takmayın kafaya adamlar sinirden buraya sallıyorlar çok da tınn

Ben de kk üyesiyim ben de başkalarının topiklerine yorum yapıyorum. Hiç gocunulacak bişi değil bence takmayın kafaya adamlar sinirden buraya sallıyorlar çok da tınn

E işte tamam eşiniz sizin de içinizde bulunan bir gruba bu yakıştırmayı yapıyor. Bize hakaret edip etmemesi umrunuzda olur olmaz buna karışamam da kendinize nasıl hakaret ettiriyorsunuz onu anlamadım.

Ay bende bi kere kocama yakalanmıştım o günden beri neye tavır koysam, o kadınlar kulübündeki eksik akıllilarmi veriyor sana bu akılları diyor :)

Bemce Ziyaretcilerin en az yüzde ellisi erkek :KK1:
Eee sürekli takipteler, burdaki öneriler yorumlar islerine gelmiyor tabiiki:KK14:
Bayanin eside sIkI takipci olmustur yakaladiktan sonra :KK14:

Muhtemelen öyle olmuştur. Kuyruk acısı işte :KK1:
Böyle tanımlama yapan birinin
burada ki zekanın yarısını bile anlayabileceğini sanmıyorum.

Takmıyorum zaten merak etmeyin. Kocanızın söylediği sözü üzerime alınacak değilim.

Adamlar burda haklarında yazdıklarımizi görünce doğal olarak cinleniyorlar ve nasıl çamur atacaklarini şaşırıyorlar çok sağ duyu beklememek lazım. O kadar ince düşünceli olsalar zaten bizim burda onlarla ilgili anlatacak sorunumuz kalmazdı; )

Cok sabrettim...isten geldi ailesime ugramak istedi ben busefer gitmek istemedim zaten konusmuyorum kimseyle ama keske gitseymisim..guzelce doldurmuslar ve bana yollamislar..
Geldi bagirdi cagirdi hesap sordu demisler halbiki hic alakasi yok..bide onlarin lafina inanmis bana hesap soruyo..onlari korudu surekli bana..
Bende sonunda sinirlendim sen nasil bir essin ben sana hicbizaman aileni karsina al demedim ama insan azda olsa karisinin yaninda olur dedim
Bu gidisle senden bosanirim ben dedim
Beni kolumdan tuttu surukledi yuru git sen kimi tehtit ediyosun dedi itti beni...cok zoruma gitti hic yapmazdi boyle..
Esyalarimi topladim aglayarak..ben aglarken bana hala diyoki: sucunu anladin tabi aglarsin simdi oyle
Evin kapisini kilitlemis gitmim diye..odada agladim saatlerce yanima geldi konusmak istedi konustum ama hala onlari destekliyo herkonuda gecmis konulari acti onlarda beni destekledigini sanarken yine bi mazeret buldu hakli cikarmaya calisti onlari
Boyle bi adamla isim olmaz benim..
Uzatmiyalim seninle anlasamiyoruz dedim.
Oda ilk once sen benim istedigim es degilsim olamiyosun dedi.
Sonra bakti ben ciddiyim..bukadar eminsin yani kararindan oylemi dedi evet dedim

Telefonumu aldi elimden yatakodasina gitti yatmaya bende telefonumu alcaktim vermedi sarilmak istedi bana ama busefer izin vermedim..
Ittim onu al telefonda sende kalsn dedm.
Simdi oturmaodasindayim..yarin bi sekilde gidicem bu evden..bu baska turlu akillanmicak hicbi konuda beni hakli gormedi.
.

bu mesaj bana inandırıcı geldi nedense
..

Eee peki eşi bunu da okursa ne olacak. Ayrıca gerçekten de gitmedi mi basmadı mı evi bağırmadı mı bağırdı sırf balkondan baktı da surat astı da görümcesi aradı telden diye bunları yaptı yazdı da burada yaptım diye bağırdım çağırdım dedi kaynanası da olanları anlatmış yani bence eşi seviyor eşini ama arada kalmış yani şimdi geldi bağırdı çağırdı bize deyince adam tabii ki ailesini tutarama kendisi gidip kavga etmeden önce eşiyle konuşsaydı eşini savunurdu dediğim gibi işte haklıyken haksız duruma düşürdü kendini bir anlık fevri hareketler bunlara yol açıyor çünkü haklılığını bu şekilde ispat edemezsin ne kadar haklı olursan ol o kavga herşeyi bastırır yani. Evden gidip ne olacak daha kötü olmayacak mı.

Benim anlamadigim şu; erkekler kadinlari neden süzme salak saniyor ?
Ben buraya konu açarim, insanlarin fikir vermelerini isterim, farkli bakiş açisi isterim,, sonra bana hangi fikir tavsiye mantikli geldiyse o yönde ilerlerim:KK14:
Kimse onun bunun demesiyle hareket etmez erkekler neden böyle düşünceden yoksun saniyor ki kadinlari:44:
Kimse burdan başkasinin hayatini yönlendirmiyor sadece fikir veriyor , bu erkekler kadinlara beyinsiz diyor başka bi açiklamasi yok
:KK19:

Eğer onlar cazgırlık ediyorsa sen etmeyecektin hakkını daha akıllıca arayacaktın. Kocanı doldurup üstüne salacakları belliydi zaten. Bir de eşinizin sizi evden kovması ilk de değil neden sasırdınız bu kadar anlamadım?

Konu da dönüp dolaşıp bizim eksik akıllı olmamıza gelmiş, selam söyleyin einstein kocalarınıza.

şimdi sordum eşime,hiç bir şey tek taraflı değildir,dedi:KK30:

Tipik bir cevap. Esimde isine gelmeyen bir sey olursa ayni cevabi veriyor bana.
Ama mesela cok yakin bir aile yakinlari su an bosanmanin esiginde ve ne hikmetse butun suc bayanda. O zaman demiyorlar hic bir sey tek ratafli deyildir diye. Herkes bayani kabahatli buluyor. (benim sahsi fikrime gore de bayanda sucun cogunlugu, ama diyer tarafinda yaptiklari olaylari baslatip katalize etti diye dusunuyorum).

X