- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.837
- 898
- Konu Sahibi umutla_bekleyis
-
annecim deyip anne diyemiyor musun, cim at olsun bitsin, bi kere söylesen gerisi gelir3 sene nisanlilik 4 sene evlilik ve ben hala anne baba diyemiyorum cok zoruma gidiyo anne anne diye söyleyen gelinleri duydummu helede baba diyenler daha cok hosuma gidiyor imreniyorum nolur bana akil verin ben nasil söyleyebilirim cok sikildim artik Annecim Babacim diyorum kaynanam kabul etmiyor ayni dalga gecer gibi diye yani sadece anne dememi istiyor bunca zmn demeyince annecim deyince dalga geciyorum gibi hissediyo ama diyemiyorum lutfen yardim edin en cok kayinpederime demeyi cok istiyorum onlar beni bende onlari cok seviyorum aramizda bi mesafe oluyo nisanliyken X amca X yenge diye cok tatli söylerdin diyo kaynanam eskisi gibi yenge amca dememi bekliyo araya konusma tek onu söyle diyo ama olmuyo biraz uzun oldu ama bana nolur akil verin
İlişki halinde olduğumuz herkese sevsek de sevmesek de mutlaka hitap şekli geliştiririz.
Hayatımıza giren insanlar arasında hitap sorunu yaşayabildiğimiz kişi genellikle sadece kayınvalidelerimizdir.
2 yıl kadar önce ben de kayın valide olarak bu sorunla ilgili konu açmıştım.
O zamanlarda umut ediyordum ama artık umudumu yitirdim ve bu ikimiz için de büyümekte olan bir sorun
olmaya başladı. Gelinimin herkese bir şekilde hitap edip de bana hiç hitap edememesi beni yok saydığı hissini
yaşatıyor. Kendimi kötü hissediyorum. Tekrar vurgulamak isterim ki bunun sevgiyle ilgisi yok bence.
Sıfatları bir kenara bırakırsak hiç olmazsa benim bir ismim var değil mi?
Cnm konunun bir cok sayfasini okudum bende ilk tanismamizda telde etrafimdakilerin tembihlemesi sayesinde soylemistim zaten bir kere anne baba deyince teyzeye amcaya istesende diyemessin ben anne baba denilmesi taraftariyim hic te pisman olmadim dedigim icin tabi kv kp re gore degisir sana tavsiyem erteleme yani tamam yarin telefon acip soylicem deme hemen simdi ara soyle erteledikce daha cok uzar ne diye yarini obur gunu bekliyceksin ki simdi su dakika soyledin soyledin yoksa hic soyliyemessin oyle sartlandir kendidi bir dk sonrasina bile erteleme Allah baska dert vermesin guzel haberlerini bekliyorum
ben anne baba diyorum
çokda takılmıyorum anne baba dedim diye onlar benim canım ciğerim demek değil , onlara anne baba derken sıradan bir kelime kullanmışım gibi bir his oluşuyor , kendi anne babama derken anne baba daha anlamlı oluyor
böyle düşünerek bana zor gelmedi anne baba demek
toplumumuz da bu böyle eşinin ailesine anne baba demek ama bana saçma geliyor ya ne biliyim
zaten onlara söylerken candan ciğerden söylemiyorsun canım sıradan bir kelime gibi kullanıyorsunBide bu yönden dusunmek lazim bencede bende anne ve babasini cooook seven biri olaraktan acaba ondanmi diyemiyorum diye soruyorum kendime ama sadece iki kelime candan cigerden söylemesemde söylemeliyim artik
anladım şimdi :) hayırlısıı diyorummm bana da garip geliyor ball gibi bir kadın olmasına ragmen :):)))
Canim annecim demem yani böle icten gelipte sevgiden annecimm tabikide degil kendi anneme dedigim gibi asla degil diyorumya sirf hitap ederken sikistikca söyleyebildigim kendimcede igreti gördugum öylesine bir kelime yani bu cimler cok samimi degil kv bunu söyluyor bende böyle dusunuyorum sadece hitap icin sectigim aradada olsa kacamak kelime yahhh anne baba desem cimlere hic gerek yok kendi annem babama bile dememisimdir bu yasima kadar utangacim galiba yani demem o ki kesinlikle ballandira ballandira cimlestirmiyorum kendimci cok sikistikca kacamak yaptigim onlarinda hosuna gitmeyen kelimlerr ayyy ne kaaa konustum
3 sene nisanlilik 4 sene evlilik ve ben hala anne baba diyemiyorum cok zoruma gidiyo anne anne diye söyleyen gelinleri duydummu helede baba diyenler daha cok hosuma gidiyor imreniyorum nolur bana akil verin ben nasil söyleyebilirim cok sikildim artik Annecim Babacim diyorum kaynanam kabul etmiyor ayni dalga gecer gibi diye yani sadece anne dememi istiyor bunca zmn demeyince annecim deyince dalga geciyorum gibi hissediyo ama diyemiyorum lutfen yardim edin en cok kayinpederime demeyi cok istiyorum onlar beni bende onlari cok seviyorum aramizda bi mesafe oluyo nisanliyken X amca X yenge diye cok tatli söylerdin diyo kaynanam eskisi gibi yenge amca dememi bekliyo araya konusma tek onu söyle diyo ama olmuyo biraz uzun oldu ama bana nolur akil verin
demek zorundamıyız onu anlamadım ben evliyken hiç demedim demek zorunda da değilim bence sonuçta benim anne babam var neden elin adamına-kadınına anne baba diyeceğim ki?
ne kadar saçma?
Elin adamı elin kadını
Sen tanimadan etmeden bu kadar eminsen hay Allah sibel ben atayım kendimi aşağıya ne diyeyim.onlar için sen el kızı değilmisin?
yüzüne söylemeseler de kendi aralarında senden el kızı diye bahsederler emin ol :)
demek zorundamıyız onu anlamadım ben evliyken hiç demedim demek zorunda da değilim bence sonuçta benim anne babam var neden elin adamına-kadınına anne baba diyeceğim ki?
ne kadar saçma?
Sen evlimiydin ? Bekarsin saniyordum.
Hmm, anladim onceden evlenmistin yani. Ok o zaman. Anladim simdi kardesinin goruculerini niye irdeledigini.şu an bekarım. evliyken dedim zaten.
Hmm, anladim onceden evlenmistin yani. Ok o zaman. Anladim simdi kardesinin goruculerini niye irdeledigini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?