Kaynanaya Kayinbabaya "Anne Baba "diyememe..BANA ZOR OLMADIGINI SÖYLEYIN

annecim deyip anne diyemiyor musun, cim at olsun bitsin, bi kere söylesen gerisi gelir

ben anne baba diyorum
çokda takılmıyorum anne baba dedim diye onlar benim canım ciğerim demek değil , onlara anne baba derken sıradan bir kelime kullanmışım gibi bir his oluşuyor , kendi anne babama derken anne baba daha anlamlı oluyor
böyle düşünerek bana zor gelmedi anne baba demek
toplumumuz da bu böyle eşinin ailesine anne baba demek ama bana saçma geliyor ya ne biliyim

Cnm konunun bir cok sayfasini okudum bende ilk tanismamizda telde etrafimdakilerin tembihlemesi sayesinde soylemistim zaten bir kere anne baba deyince teyzeye amcaya istesende diyemessin ben anne baba denilmesi taraftariyim hic te pisman olmadim dedigim icin tabi kv kp re gore degisir sana tavsiyem erteleme yani tamam yarin telefon acip soylicem deme hemen simdi ara soyle erteledikce daha cok uzar ne diye yarini obur gunu bekliyceksin ki simdi su dakika soyledin soyledin yoksa hic soyliyemessin oyle sartlandir kendidi bir dk sonrasina bile erteleme Allah baska dert vermesin guzel haberlerini bekliyorum

Kv de bana diyor bak nasil hala babaanne diyosun onlara bana niye demiyosun diye aliniyor biliyorum ama yapamadim nedense herkese söyleyipte onlari secince dahada bi tuhaf oluyor ins ben bu durumun ustesinden gelirim öyle umut ediyorum

Insallah canim dedigim gun saat dk buraya yazicam ama bi seferlik degil surekli tekrarlayip söyleyince

Bide bu yönden dusunmek lazim bencede bende anne ve babasini cooook seven biri olaraktan acaba ondanmi diyemiyorum diye soruyorum kendime ama sadece iki kelime candan cigerden söylemesemde söylemeliyim artik

Bide bu yönden dusunmek lazim bencede bende anne ve babasini cooook seven biri olaraktan acaba ondanmi diyemiyorum diye soruyorum kendime ama sadece iki kelime candan cigerden söylemesemde söylemeliyim artik
zaten onlara söylerken candan ciğerden söylemiyorsun canım sıradan bir kelime gibi kullanıyorsun
ses tonun mimiklerin bile sıradanlaşıyor

anladım şimdi :) hayırlısıı diyorummm bana da garip geliyor ball gibi bir kadın olmasına ragmen :)

Eşinin anne babası senin de annen babandır.ama gel gör ki ben onlara anne baba demekten nefret ediyorum.Çnkü ikisinin de ne analığını gördm ne babalığını ! O yüzden anne derken bile miğdeme ağrı giriyor.Eğer cana yakın annen gibi bir kayinvaliden varsa çekinme ve anne de.

offf bunu kim icad etmiş ya insanın bir tane anne babası olur! bende söyleyemiyorm naşanlym hiç bse demiyorm alştm artk diyemem kendi annem babamdn başkasna kusıra bakmasn kmse

Annecim babacim demek bence daha zor ben diyemem ki. görev icabı gibi diyorum anne babayı da.içten diyemem hissederek denmiyo ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…