• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanaya Kayinbabaya "Anne Baba "diyememe..BANA ZOR OLMADIGINI SÖYLEYIN

önce telefonda demeye başla. sırf baba demek için ara kpyi. bişeyler de peki baba görüşürüz de kapat. kv yi ara bişey sor. aane bu nasıldı falan de :) öyle öyle alışırsın.

mevzuyu yanlış anlamadıysam
kaynananız annecim demenizi istemiyor
amca yenge
demekki amca ogluyla evlenmişiniz de diyim

Ben de evlendigimden beri kv
ve kp.ye anne baba diyorum ama icimden hic gelmiyor.Aslinda bazen gereksiz oldugunu dusunuyorum.Annelik babalik cok kutsal birsey ve bu vasfi hakeden bizi dunyaya geriren emek veren insanlara kendi anne babamiza boyle hitap etmeli sadece bence tabi... keske bende bastan hic demeseydim diyorum kv ve kp ye anne baba diye hem bu yuzden hemde benimkiler hic anne baba vasfini tasiyan insanlar degiller malesef kendimi gectim kendi evlatlari olan esime karsida o vasfi tasimiyorlar malesef...

Bence icinden ne demek geliyor sa sende o sekil de hitap et arkadasim..

Annecim babacım daha samimi değil mi? ben de annecim babacım diyemem anne baba daha resmi bence.

valla anne baba kelimesini hakeden bi ailen varsa ne mutlu....
ben demiyorum hiçbir kuvvette dedirtemez

Ben de sözlüyüm ama görümcemin eşi daha sevgiliyken k.valideme anneee ekmek alablir miyim falan diye bağarıyodu ki ben üç yıldır tanıyorum onları onun daha bi yıl olmamış şok olmuştum :D Hayr anne diyo bide ekmek falan istiyo kadından :D mizaç meselesi eğer darılmıcaklarsa deme hiç bencede.

annecim babacım daha samimi daha güzel ya bende onu diyemem mesela. 7 yıldır böyle devam ettiyse bundan sonra hiç deme zaten

valla 10 küsür yıllık evliyim ,çok mecbur kalmadıkca diyemem dedğim de zaten ağzımda eğreti durur. Annecim-babacım diyebiliyorsanız O daha iyi değilmi aslında..daha samimi olur. Benden mecbur kalırsam yarım yapalak bir anne yada baba çıkar. Ne biliyim garip geliyor banada ..

Benimde şu sıralar çok düşündüğüm bir mevzu. Yakında ilişkimizi ciddiyete bindirmeyi planlıyoruz. Erkek arkadaşımın ailesi ile çok sıcak ilişkiler kuramadım. 3 yıl olacak nerdeyse ama hala çekinirim yanlarında, rahat hissedemem. Özellikle kaynanamla en başında sorunlar da yaşamıştım. Birde kaynanam çok genç gözüken bir bayan. Erkek arkadaşım anne dediğinde bile dönüp şaşırıp bakıyorlar. Anne kelimesi iğrinti kalıyor kadının üzerinde.. Şuan X abla diye hitap ediyorum mesela. Hal böyleyken nasıl bir anda anne- baba demeye başlayabilirim bilmiyorum. Bana çok saçma geliyor. Annem babam olmayan insanlara sırf eşimin anne babası diye neden bu şekilde hitap etmem gerekiyor anlamam. Kim çıkarmışsa ortaya böyle birşey alnından öpüyorum kendisini :KK53:

3 sene nisanlilik 4 sene evlilik ve ben hala anne baba diyemiyorum cok zoruma gidiyo anne anne diye söyleyen gelinleri duydummu helede baba diyenler daha cok hosuma gidiyor imreniyorum nolur bana akil verin ben nasil söyleyebilirim cok sikildim artik Annecim Babacim diyorum kaynanam kabul etmiyor ayni dalga gecer gibi diye yani sadece anne dememi istiyor bunca zmn demeyince annecim deyince dalga geciyorum gibi hissediyo ama diyemiyorum lutfen yardim edin en cok kayinpederime demeyi cok istiyorum onlar beni bende onlari cok seviyorum aramizda bi mesafe oluyo nisanliyken X amca X yenge diye cok tatli söylerdin diyo kaynanam eskisi gibi yenge amca dememi bekliyo araya konusma tek onu söyle diyo ama olmuyo biraz uzun oldu ama bana nolur akil verin
bence annecim babacım demek daha zor ben hiç kaynanama annecim demedim dememde :) bnm annecim bi tane çünkü :) en başında alışman lazımda 4 sene olmuş nasıl olacak anlamadım :)

Ben de nisanliyim, ufaktan o dusunceler sarmaya basladi. Ama demeyi istemiyorum. Simdi kendi annem bile nisanlima "artik anne mi dersin" gibi bir sey soyledi saka yaparak, benim de aklimda yer etti bu. Anne diyemiyorum, X teyze de diyemiyorum, hicbir sey demiyorum resmen hitapsiz konustum en son kadinla :KK53: Zor.

eneemm ben dee :) çok seviyorum kp kv ama yok çıkmıyor ağzımdan :D

ama konu sahibi.. ben anlamadım anne, baba diyemiyorken annecim babacım samimiyeti nasıl oluyor

hakikaten ben kv deme kp ime anne baba diyorum ama annecim babacım demem niye diyeyim ki o kadarda değil ayrıca eşimin anne babası bana hiç kızım bile demiyolarken pehhhhhhhh ama ben alıştım artık anne baba diyorum saygıdan canım sen nasıl diyorsun annecim babacım ben de konu sahibine bunu sormak istiyorum?

Back