- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.047
- 248
- Konu Sahibi umutla_bekleyis
önce telefonda demeye başla. sırf baba demek için ara kpyi. bişeyler de peki baba görüşürüz de kapat. kv yi ara bişey sor. aane bu nasıldı falan de :) öyle öyle alışırsın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önce telefonda deyin yüzünü görmeyeceğiniz için daha rahat olurAma bende söylemek istiyorummmmmmm
senin herifte yüzük takılır takılmaz sırıtık bir edayla anne baba diye gezseydi el mecbur derdin kardeeeeş kardeşBen söylemiyorum. Hele baba hic diyemem zaten...
bence annecim babacım demek daha zor ben hiç kaynanama annecim demedim dememde :) bnm annecim bi tane çünkü :) en başında alışman lazımda 4 sene olmuş nasıl olacak anlamadım :)3 sene nisanlilik 4 sene evlilik ve ben hala anne baba diyemiyorum cok zoruma gidiyo anne anne diye söyleyen gelinleri duydummu helede baba diyenler daha cok hosuma gidiyor imreniyorum nolur bana akil verin ben nasil söyleyebilirim cok sikildim artik Annecim Babacim diyorum kaynanam kabul etmiyor ayni dalga gecer gibi diye yani sadece anne dememi istiyor bunca zmn demeyince annecim deyince dalga geciyorum gibi hissediyo ama diyemiyorum lutfen yardim edin en cok kayinpederime demeyi cok istiyorum onlar beni bende onlari cok seviyorum aramizda bi mesafe oluyo nisanliyken X amca X yenge diye cok tatli söylerdin diyo kaynanam eskisi gibi yenge amca dememi bekliyo araya konusma tek onu söyle diyo ama olmuyo biraz uzun oldu ama bana nolur akil verin
7 senedir ben bu şekilde hitap ediyordum.(halen de böyle)Kv dem eşime neden isimlerimizi de söylüyor demiş.isimlerinin sonuna anne ya da baba ekleyerek başlamanız daha kolay olur:)
Ben de nisanliyim, ufaktan o dusunceler sarmaya basladi. Ama demeyi istemiyorum. Simdi kendi annem bile nisanlima "artik anne mi dersin" gibi bir sey soyledi saka yaparak, benim de aklimda yer etti bu. Anne diyemiyorum, X teyze de diyemiyorum, hicbir sey demiyorum resmen hitapsiz konustum en son kadinla Zor.
ismiyleee, Türkiye'deeeee linç edilirizkim bunu icat etmişse iyi yapmamış..bende hiç demedim..insan kendi anne baba dışında kimseye demek istemiyor..diyenlerede sorulsa isteyrek kimse söylemez..en iyisi yurt dışındaki gibi isimleri ile çağırmak..
ismiyleee, Türkiye'deeeee linç ediliriz
ama konu sahibi.. ben anlamadım anne, baba diyemiyorken annecim babacım samimiyeti nasıl oluyor