• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanaya Kayinbabaya "Anne Baba "diyememe..BANA ZOR OLMADIGINI SÖYLEYIN

Hazir hic soylememisken, boyle devam et. Bence soyleme. Biz anne baba diyoz da noluyor? Ilerde kotu olursan bu defa da demek istemitorsun. Cok zor geliyor yine anne baba demek. Ama artik dedik bi kere. Baska bisey diyemiyoruz. Bence deme. Teyze amca fln. Oyle devam ettir.

Insallah kötu olmayiz canim simdide iyiyken diyememek cok kötu bir durum sen söyledgin vede söyledigine pisman oldugun icin beni anlamazsin ama bende söyleyimde iyi olalim istiyorum :)

Devlet sırrı değil ya söyleyin gitsin
eltinin eline böyle bir koz geçerse bu hassas noktayı anlarsa:KK8:
iki lafından biri anne baba olur :KK66:

Evet canim kayinim buyudukce evlenme yasi geldikce daha cok korkuyorum o daha tatli dilli olurda anne baba derse onu daha cok severlerse kaynanam zaten diyor nisanliyken desin kendinede söyleyecem senden duymadik ondan duyalim diyor bende insallah oda demez diyorum icimden:D

Evet canim kayinim buyudukce evlenme yasi geldikce daha cok korkuyorum o daha tatli dilli olurda anne baba derse onu daha cok severlerse kaynanam zaten diyor nisanliyken desin kendinede söyleyecem senden duymadik ondan duyalim diyor bende insallah oda demez diyorum icimden:D
Söylememek abes söylemek normal
o yüzden % lik dilimde söylemeyen %30 olsun
bence söyler siz geç kalmayın

Tmm canim ama bisey söyleyecegimde tlfda ne bilim herhangi bi sekilde ne diye hitap ediyim hic bisey söylememek araya konusmakmi yoksa yakisani yapip anne baba demekmi napiyim ben:KK45:

Bence annecim babacimla devam et. Hem daha guzel. Neden istemiyorlar ki? Olmadi amca yenge dersin yani

hem seviyormuşsunuz onları zor olmamalı
sevmeyenler bile anne baba diyebiliyor
birden çıkarın ağzınızndan anne baba kelimesini
gerisi gelecektir zaten : )
ben evlendim hiç zorluk çekmedim
rahatlıkla anne baba diyorum.

Çok rahat diyorum kırk yıllık annem babam gibi :KK76: ben denilmesinden yanayım ha aranız kötüyse diyemezsin zaten :KK51:

Aramiz kötu olsa sizce bu kadar demek istermiydim?nisanliyken kayinbabamla hergun konusurduk mesajlasirdik bi hastalaniyim bisi olsun hemen arardi dogumgunlerim hic hediyesiz gecmezdi kaynanam deseniz bir kiz annesi kizina ne yaparsa öyle ceyiz hazirlamis hic bir is icin bunu yapacan bunu edecen zorlamaz yani bana göre kayinpederim babamdan sonra en iyi kayinbabam benim gözumde kaynanamla arada atismamiz oluyo izindeyken ama oda gelip gecici.keske bende siz gibi söyleyiversem agzimdan ciksa iki kelime inanin 4 yildir ayda bir geceden kendime söz veririm yarin diyceksin tlefonda arayip anne nasilsinz diye ama nerdeee

benimki birkaç kere konuşurken bana "annem" falan demişti de ben duygulanmıştım. "x teyzecim" diyordum, yavaştan değiştirmek lazım diye düşünüyordum ama nasıl yapacağımı bilemiyordum. 10 gün sonra da "çok şekilcisin, oğlum sana yaranamıyor" dedi de beni zahmetten kurtardı. daha söz bile kesilmedi, yavaş gelsin. "siz" derim artık sadece. "teyzecim" bile yok.

Valla kimse k.bkmsn benim tek bir annem babam var onlarda oz ..
esimin annesine yenge babasina amca derim...
oyle vallahi ..

hem seviyormuşsunuz onları zor olmamalı
sevmeyenler bile anne baba diyebiliyor
birden çıkarın ağzınızndan anne baba kelimesini
gerisi gelecektir zaten : )
ben evlendim hiç zorluk çekmedim
rahatlıkla anne baba diyorum.

Ne guzel söyleyenlere imreniyorum..
Bide cevremde kaynanamin kayinbabamin helede kb min yaptigini bi dedigimi iki etmez onun bana yaptigini yapmayanlar var onlara söyleyen gelinlere sövesim var ne gördunuz onlardan benim gördugumun yarisini görmemislerdir ama söyluyorlar buda eminimki benim zoruma gittigi kadar onlarinda kv kb zoruna gidiyodur :KK4:

Ne guzel söyleyenlere imreniyorum..
Bide cevremde kaynanamin kayinbabamin helede kb min yaptigini bi dedigimi iki etmez onun bana yaptigini yapmayanlar var onlara söyleyen gelinlere sövesim var ne gördunuz onlardan benim gördugumun yarisini görmemislerdir ama söyluyorlar buda eminimki benim zoruma gittigi kadar onlarinda kv kb zoruna gidiyodur :KK4:

kesinlikle demelisiniz,hele hele öyle iyi insanlarsa
sonuçta eşimizin annesi babası , bizimde annemiz babamız ayrım olmamalı
kırılmasınlar iki laf için,yaşlı insanlar
ayrımcılık yapıp demeyenleride bencil buluyorum

Back