- Konu Sahibi umutla_bekleyis
Ne tuhaf düşünceler var
benim babamda kayınpederine babacım de baba deme diyor
benim babamda kayınpederine babacım de baba deme diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende diyemiyorum X anne X baba diyorum ,
ama sizin durum tuhaf annecim bıabacım demenizi kabul etmiyorlar amca yenge de diyorlar öyle mi
Ben hemencecik demiştim ya ne meraklıymışım İlk seferlerde cılız çıkar sesin sonra alışırsın canım. Yeni yeni icatlar çıkarmayın
Hazir hic soylememisken, boyle devam et. Bence soyleme. Biz anne baba diyoz da noluyor? Ilerde kotu olursan bu defa da demek istemitorsun. Cok zor geliyor yine anne baba demek. Ama artik dedik bi kere. Baska bisey diyemiyoruz. Bence deme. Teyze amca fln. Oyle devam ettir.
Ne alakasi var ki? Bence hicte mesafe girmez. Saygida kusur etmiyorsaniz anne baba laflarina kimse takilmaz bence. .
Devlet sırrı değil ya söyleyin gitsin
eltinin eline böyle bir koz geçerse bu hassas noktayı anlarsa
iki lafından biri anne baba olur
Söylememek abes söylemek normalEvet canim kayinim buyudukce evlenme yasi geldikce daha cok korkuyorum o daha tatli dilli olurda anne baba derse onu daha cok severlerse kaynanam zaten diyor nisanliyken desin kendinede söyleyecem senden duymadik ondan duyalim diyor bende insallah oda demez diyorum icimden
Söylememek abes söylemek normal
o yüzden % lik dilimde söylemeyen %30 olsun
bence söyler siz geç kalmayın
Tmm canim ama bisey söyleyecegimde tlfda ne bilim herhangi bi sekilde ne diye hitap ediyim hic bisey söylememek araya konusmakmi yoksa yakisani yapip anne baba demekmi napiyim ben
Çok rahat diyorum kırk yıllık annem babam gibi ben denilmesinden yanayım ha aranız kötüyse diyemezsin zaten
Bende hemen söyleyenlere hayret ediyorum hicmi yadirgamiyosunuz
hem seviyormuşsunuz onları zor olmamalı
sevmeyenler bile anne baba diyebiliyor
birden çıkarın ağzınızndan anne baba kelimesini
gerisi gelecektir zaten : )
ben evlendim hiç zorluk çekmedim
rahatlıkla anne baba diyorum.
Kaynanasına yenge diyeni ilk defa duyuyorum çok hoşuma gitti Akrabalık falan var mı yoksa dilin mi öyle alıştı?Valla kimse k.bkmsn benim tek bir annem babam var onlarda oz ..
esimin annesine yenge babasina amca derim...
oyle vallahi ..
Ne guzel söyleyenlere imreniyorum..
Bide cevremde kaynanamin kayinbabamin helede kb min yaptigini bi dedigimi iki etmez onun bana yaptigini yapmayanlar var onlara söyleyen gelinlere sövesim var ne gördunuz onlardan benim gördugumun yarisini görmemislerdir ama söyluyorlar buda eminimki benim zoruma gittigi kadar onlarinda kv kb zoruna gidiyodur
Yok dilim oyle alisti yenge daha iyi kavga etsekte birbirimizi uzsekte bu uslubta anne ,baba bna cokyapmck geliyor...Kaynanasına yenge diyeni ilk defa duyuyorum çok hoşuma gitti Akrabalık falan var mı yoksa dilin mi öyle alıştı?