• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanaya "anne" demek

Aranızdaki iletişime bağlı, 2 yıldır evliyim ben demedim. Dersem kendi anneme haksızlık etmiş olurum. Öyle teyze falanda demiyorum aynı ortamda bulunduğumuzda ona doğru bakarak konusuyorum anlıyor zaten bence nişanlılık icin anne demek basli başına gereksizlik

Simdiden anne deme ben fatma teyze diyordum nisanlandiktan sonra anneyle fatma teyze karisik gidiyordu evlendikten sonra anne oldu :)

Çok iyi bir kadın. Eltim "lokum" diyor hatta :bicak:
Baştan hep öyle olur
Evlenince görürsün iyi mi kötü mü
Ben kvalidem ile hususi sohbet için ta bursadan ist a giderdim
Resmen idolüm olmustu
Evlenince tam bir iki yüzlü oldugunu gösterdi
Şuanda nefret ediyorum ondan
Davulun sesi uzaktan hoş gelir
Lokum olmaz hiçbir kv

Nasil icin geliyorsa hitap edebilirsin ams mesafa iyidir.ben 9aylik evliyim kayipederime hep sizli bizliyim . Kayinvalidemlede fazla siki fiki olmayacaksin.sahsi fikrim ve gorusum cumku sonrada acisi cok kotu oluyor.

içinizden demek gelmiyorsa sizli bizli konuşun,zamanla isterseniz dersiniz diyorum bende.:)

Baştan hep öyle olur
Evlenince görürsün iyi mi kötü mü
Ben kvalidem ile hususi sohbet için ta bursadan ist a giderdim
Resmen idolüm olmustu
Evlenince tam bir iki yüzlü oldugunu gösterdi
Şuanda nefret ediyorum ondan
Davulun sesi uzaktan hoş gelir
Lokum olmaz hiçbir kv

katılıyorum kimse bir başkasını çocuğu gibi göremez bence benim kv de bana kızım, kızım gibi seviyorum falan diyordu bir baktım dedikodumu yapıyor:)) umarım konu sahibinin kvsi istisnadır diyim:)

içinizden demek gelmiyorsa sizli bizli konuşun,zamanla isterseniz dersiniz diyorum bende.:)

katılıyorum kimse bir başkasını çocuğu gibi göremez bence benim kv de bana kızım, kızım gibi seviyorum falan diyordu bir baktım dedikodumu yapıyor:)) umarım konu sahibinin kvsi istisnadır diyim:)
Aynen benim ki de yüzüme çok gülerdi
Birgün eşimle tv izliyorduk aradı
Eşime düğünümüz için biri altın getirmiş de onu yollaycakmıs
Karına söyleme sakın dedi telde
Oha dedim ya
Kaçkere sen beni bırakın dream ı sectin dediğini yakaladım ya da eşime nasılsa yapamayacaksın sev evlilik adami değilsin dene bakalım bırakıp geleceksin dediğini
Ama bundan snr kandilde aradıgımda da bana yavrum ayagına taş değse ben üzülürüm allah gönlüne göre versin diye dua etti bana
Benimki cok fena cokkkkk

İyi geceler kk üyeleri. Saçma gelecek ama şu an bu konu beni aşırı strese soktu nedenini anlayamadığım şekilde.

2 hafta önce sözüm oldu. Sözden sonra ilk kez ptesi kayınvalideme gideceğim oturmaya. Henüz öyle uzun bi muhabbetim olmadı "anne" vs de demedim haliyle. Ama ptesi gidip oturcam. Haliyke hitap etmek durumunda kalcam.

Sözlüm anneme "anne" demeye başladı çoktan. Benim de demem lazım. Ama düşüncesi bile beni çok strese sokuyor. Utangaç biri değilim. Ama niye böyle oldu bilmiyorum. Ne yapıcam bilmiyorum. Akıl verseniz çok güzel olur :110:

Seni cok iyi anliyorum. Esime sozden sonra demistim ki karsilikli anlasalim dugunden sonra anne baba demeye baslayalim. Esim konusmadan 1 saat sonra anneme anne babama da baba demeye basladi. Benim soz oldu 1 aysonra nisan oldu. Nisandan 5 ay sonra x anne demeye basladim. O zamana kadar naptin diye sorarsaniz goz temasi kurmadan hic konusmadim. Telefonda da hic hitapli konusmadim. :) hala x anne derim.

Sakın sözde anne anne başlama,bir gelin alsın seni evladı gibi,ana gibi. Ozaman haketmişse dersin demek istersen.
Benim annem yok,çok iyi biri olursa (sanmıyorum,çok iyise oda ölmüş olmalı)derim,kaynana gibi biriysede sizli bizli en güzeli.
Sanki beşiğimi sallamış,kim çıkarmış anne baba demeyi bilmem çok saçma.

Seni cok iyi anliyorum. Esime sozden sonra demistim ki karsilikli anlasalim dugunden sonra anne baba demeye baslayalim. Esim konusmadan 1 saat sonra anneme anne babama da baba demeye basladi. Benim soz oldu 1 aysonra nisan oldu. Nisandan 5 ay sonra x anne demeye basladim. O zamana kadar naptin diye sorarsaniz goz temasi kurmadan hic konusmadim. Telefonda da hic hitapli konusmadim. :) hala x anne derim.
erkeklerde var bu heves,annecilikleri okadar zirvedeki hemen bitane daha bulunca sarılıyorlar.

Çok zorlanıyorsan anne demeye başa ismini sonunada anne ekleyip seslenebilirsin. Ben öyle sesleniyorum ve kv aram çok iyidir.

İyi geceler kk üyeleri. Saçma gelecek ama şu an bu konu beni aşırı strese soktu nedenini anlayamadığım şekilde.

2 hafta önce sözüm oldu. Sözden sonra ilk kez ptesi kayınvalideme gideceğim oturmaya. Henüz öyle uzun bi muhabbetim olmadı "anne" vs de demedim haliyle. Ama ptesi gidip oturcam. Haliyke hitap etmek durumunda kalcam.

Sözlüm anneme "anne" demeye başladı çoktan. Benim de demem lazım. Ama düşüncesi bile beni çok strese sokuyor. Utangaç biri değilim. Ama niye böyle oldu bilmiyorum. Ne yapıcam bilmiyorum. Akıl verseniz çok güzel olur :110:
En nefrt ettgm seylerden biri ama iste klask isler. Bende nisandan sonra demstm. Annem hemen de sonra zorlasr dedi. Bende gittigmde en son ayrilrkn gorusrz anne gibi dedim. Smdi evliyim 3. Senem hicbsklde hitap etmiyrm:) kv kotu biri degl. Ama benm annemde değil. Hele kizim oldktan snra daha kolay nerdeyms kizimn dedsi babaannesi oldular:) yada ogullarnn anasi:) bazi aileler bunu cook takiyor. Sen bilirsin ama benm gibi deme mecburytnde kalrsan bi kere demis ol. Sonra ayarlarsn bi sekil:)) illa gorusurz anne demeye gerek yok. Gorusuruuuuz der gecersn mesela

Manasina cok takilmayin teyze diyomus gibi dusunun ve girer girmez pat diye soyleyin rahatlarsiniz.

Sakın sözde anne anne başlama,bir gelin alsın seni evladı gibi,ana gibi. Ozaman haketmişse dersin demek istersen.
Benim annem yok,çok iyi biri olursa (sanmıyorum,çok iyise oda ölmüş olmalı)derim,kaynana gibi biriysede sizli bizli en güzeli.
Sanki beşiğimi sallamış,kim çıkarmış anne baba demeyi bilmem çok saçma.
Biride gelinin diye bahsedince mesela; biz gelin demiyoruz kizimiz dioruz diyolar :) ki bu cumle beni nerdeyse kusturcak duruma getiriyo. Kimi kandiriyolar : (

Diyenin başına taç takmıyolar
Ben anne derdim o bana gelin derdi, oğlum derdi. Kızım bile diyemiyo oğlum diyo :D
Ve o gunden sonra asla mecbur kalmadıkça anne demiyorum hiç bi şekilde hitap etmiyorum. Mesela uzaktaysa seslenmem gerekiyosa oyle çıkıyo ağzımdan.

Ne baska kadina anne derim ne de baska adama baba. Ne munasebet yani. Sizli bizli cok daha guzel. Hic seslenme geregi duymadigim insanlar oldugu icin oyle de devam ederim ben olsam.

• Beğen
Reactions: ZOE
Back