Peki cidden sorun sende mi eşinde mi yoksa siz daha duşunmuyorsunuz bebek yapmıyorsunuzda kaynana sorumlu olarak seni mi belledi... Genelde oğullarına toz kondurmazlar sorun oğulda çıksa bile sağa sola gelin kısır diye yaymalarıda moda...Bir de cool takılayım bakalım. Nasıl olacak. Ben ilk yıllar çok üzüldüm. Çok yıprandım. Herkese kısır, çocuğu olmuyor deyip duruyor. Ben de dediğiniz gibi takmayacağım artık.
Kızı sahip çıkmaz ki. Kolundan ameliyat olduğunda gelmişti kavgayla. Sorumluluk istemiyor. Hastanede eşime bağırıp "senin karına düşer anneme bakmak" demişti. Çok değerlidir kızı ama iyi günde yanındadır. Parasını alır, kendini baktırır. Hayat ona güzel
Üzüldüm insallah en kisa zamanda kurtulursunuz ve mükafatini öbür dunya da alırsınız.Altlı üstlü oturuyorm ramazan dolayısıyla iftarı beraber yapıyoruz ben ne yapım bi yasında bı kızım var oruc tutuyorm üstüne yaptıgımı begendıgını bılmem bı gun olsun tesekkur ettıgunı duymadm okadar ısını gucunu yapıyorm bi gun duymadm saol dedıgunı su guzel gunlerdeyz sevmeye cok calısıyorm ama süreklı bı laf sokma sureklı kendını üstün gorup bızı asagılama derdınde yok kendı cocuklarna hıc bagırmamıs kendı cocukları hıc kakasını cıkarmamıs dısına bende cocuguma bagırmıyorm kakasıda cıkıyor arada ne yapım yanı bezden tasıyor yedırdıgıme yıkadıgıma bıle karısır allah affetsn bazen bogasım geliyor sabır arkadasım sabır ıcınden ya sabır cek
hayır, aksine normal olan bu. çünkü erkek anneleri kaynana, kız anneleri yine "anne"dir. bu Türk miletinin evlilik anayasasının ilk maddesi budur. değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez' gibidir maalesef.Tum gelinler kaynanasindan sikayetci. Anormal degil mi?!
benimki de bana bakarsan sen bakarssın....ben aç kalsam senden yemek isterim onun evinde isteyemem....evimin anahtarını ona güvenip vermem... sen yaşına rağmen çok anaçsın çok anlayışlısın diyordu......inandım....Eşimi çok seviyorum. Sırf o üzülmesin diye kabul ettim. Bir de telefonda yalvardı kaynanam. Diğer gelinine güvenmediğini sadece bana güvendiğini falan söyledi. Ben de acıdım. Ama evime gelince canavara döndü kadın. Yerinde durmuyor. Herşeye karışıyor. Balkonu muşamba kaplatalım diye diretiyor. Çingene çadırına çevirecek evimi.
Kaynana sevilmez kendini sevdirir. Yani her şey normalse sen normal davranıyorsan o anormalse sevmek için bir de çaba harcamana gerek yok, zorla güzellik olmaz.Kaynanamı bir türlü sevemiyorum. Yeni yaptırmaya çalıştığımız inşaat halindeki evimize geldi ve evin sahibiymiş gibi inşaata müdahale ediyor. Üst kattaki odamı saçma sapan kendisi yerleştirmeye başladı. Kapalı kutularımın yerlerini değiştirdiği için ne nerede hiç bilmiyorum şuan.
Benim düzenime müdahale etmekten zevk alıyor. Bir de "bak ne güzel yaptım" diyor. Eşyalarımı karıştırıyor. "Senin şuyunu buldum, buyunu buldum" diye diye gülüyor. Bir kaç gün sonra ameliyatı var. Ben bakayım diye yanıma geldi. Hiç istemedim ama kocam yüzünden mecbur kaldım. Şimdi ameliyat bitene kadar kendimi tutacağım.
Ama ağzıma geleni saydırmamak için kendimi zor tutuyorum. Evli bayanlar nasıl baş ediyorsunuz kaynananızla? Bu kadın kendini benimle yarıştırıyor. Geçen gece düştüm ayak parmağım döndü. "Ay birşey olmaz ben çok daha kötü düşüyorum" diyor. Bunda bile benimle yarışıyor.
Lütfen akıl verin. Nasıl sakinleşeyim? Nasıl yaklaşayım? Sinir küpü gibi geziyorum 1 haftadır.
bırını sevmenızın tek sebebı ondanda aynı sevgıyı ve saygıyı gormektır yoksa ne yaparsa yapsın, ya d asız ne yaparsanız yapın sevemezsınız.Kaynanamı bir türlü sevemiyorum. Yeni yaptırmaya çalıştığımız inşaat halindeki evimize geldi ve evin sahibiymiş gibi inşaata müdahale ediyor. Üst kattaki odamı saçma sapan kendisi yerleştirmeye başladı. Kapalı kutularımın yerlerini değiştirdiği için ne nerede hiç bilmiyorum şuan.
Benim düzenime müdahale etmekten zevk alıyor. Bir de "bak ne güzel yaptım" diyor. Eşyalarımı karıştırıyor. "Senin şuyunu buldum, buyunu buldum" diye diye gülüyor. Bir kaç gün sonra ameliyatı var. Ben bakayım diye yanıma geldi. Hiç istemedim ama kocam yüzünden mecbur kaldım. Şimdi ameliyat bitene kadar kendimi tutacağım.
Ama ağzıma geleni saydırmamak için kendimi zor tutuyorum. Evli bayanlar nasıl baş ediyorsunuz kaynananızla? Bu kadın kendini benimle yarıştırıyor. Geçen gece düştüm ayak parmağım döndü. "Ay birşey olmaz ben çok daha kötü düşüyorum" diyor. Bunda bile benimle yarışıyor.
Lütfen akıl verin. Nasıl sakinleşeyim? Nasıl yaklaşayım? Sinir küpü gibi geziyorum 1 haftadır.
Şu kv neden kendilerini gelinleriyle kıyaslarlar hic anlamıyorum ! Yaşınızı başınızı almıssın bi çekilin kenara yahu
En güzeli uzak olmak,benimkiler sehir dısında oldugu halde telefonda bile gıcık etme potansiyeline sahip
yok deme :)Ay Allah razı olsun nebilimben hanımcım darısı başınıza diyen mi