canım ben 6 yıldır aralıksız kv ıle yasıyordum, daha 1 ay önce evini ayrıdık, normalde herkesın bayıldıgı seker gıbı bır kadındır, beni de cok sever, fakat beraber yasayınca insan aslaa uyum saglayamıyor, mutlaka bırseyıne karısıp mudahale edıyor.. benımkı kızına benden habersız benım kılerdekı erzaklarımdan yollardı.... yada bunu artık kullanmayız deyıp bişeylerimi çöpe atardı, ben bu gıbı seyler bana sorulmadan yapıldıgından cok ama cok sınırlenırdım.. dedıgım gıbı yıllarıdr bıktım artık, bır ay oldu evını ayırdık, ve ben hala ınanamıyorum, ordan mudahale edenn,cocugu yatır artıkkk diyen, tummm gun komuslarla neler konustugunu sabırla dınlemek zorunda kaldıgım (işten geldıgımde),evdekı herseyın yerını ha bıre degıstıren, balkona devamlı telıksız cıkıp o ayaklarla ıcerıye gecen ve bu halılar ne cabuk kırlenıyo dıyen, yanı artık her hareketı rahatsızlık boyutunda olan bır durum olmuyor..çok şükür allaha...
bu psikolojı baska bısey,sız saygı duysanızda onlar sıze duymuyor..anneyım dıye kendını heepp bır ustun gormeler, ukalaıklar.. kv'dem bı gun esıme karınımı cok sevıyosun benımı dedı
vee bunun cevabını alana kadarrr o kadar sıkıştırdı ki, eşimde karımı %49 senı % 51 dedı... nasıl kahkaha atıyorr ınanamazsınız...evladın senı tabıkı daha cok sevecekk bu nası bır soru, ben bu soruyu hıcte ıyınıyetlı bulmadım kusura bakmasın!!!!!! esıme bu soru yuzunden fecı bır kavga kopardım..oda naapıyımmm ne desem kusecektıı mecbur oyle dedım dedı..sorun oyle demen degıl dedım, anne bu ne bıcım soru,luzumsuz deyıp susturmalıydın dedım..
gelde sev!!!!!! gelde içten saygı duy!!!! buyuk buyuk gıbı davranmalı..sadece kucukten saygı beklemekle olmuyor malesef!!!!!!!!! aaaaayyyyy ne kadar içim doluymuş