Kaynanasını sevmeyi başaranlar lütfen yardım edin

Ne guzel :) valla ben yapabileni tebrik ediyorum kesinlikle memnuniyet sevgi hep cift taraflidir sen memnunsan o da senden memnun demek ki masallah ne guzel

Aminnn :) benim de annem karışmaz hiç inşallah onun gibi olabilirim neyse hayırlısı Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah canım

Anneni nasil görüyorsan kayinvalideni de öyle görürsen aslinda pek problem kalmaz saniyorum.
Mesela benimde annem benim düzenime müdahale ediyordu..bende bulamiyorum birdaha esyalarimi dedikten sonra bu durum azaldi diyebilirim arada yine yapinca bosveriyorum artik..ve insanin sevdigi biri bunlari yapinca daha hosgörülü oluyor insan bence kv ikinci anne veya esinizin annesi olarak kabul edin. Ve acikca onunla iletisim kurun.. mesela "anne esyalarimi ben yerlestirmek istiyorum sen yaparsan birdaha bulamiyorum zorluk cekiyorum" diyebilirsiniz. Yani anneniz ile nasilsaniz kv ile öyle olun.. birsey derse de " ama kendi annem de böyle yapsa yine hoslanmam deyin"mesela..

Ve senin o seyini bu seyini buldum demesi biraz cocukca.. yaslandikca insanlar cocuklasir denir ya.. yani pek aldirmayin o yüzden böyle seyler yaparsa eger.

Ve seninle yarisiyor olabilir. Ama bunu hemen hemen her insan yapiyor sadece kv den gibi dillendirmiyor.
Cogu insan kendini baskasiyla kiyasliyor maalesef.

O kadar şeyden sonra sarılacak hal kalmıyor ki

evine karışmayan kaynana onu bulmak imkansız canım hepimizin evi karışıyor onları misafir edince merak etme.Kocalarımız için alttan almak zorundayız

aynen bende de böyle bazen iyi saatte olsunları gelir bazen tam tersi
kaynanamla hiç anlaşamam ama annemle de anlaşamam..
ben ikisinide sevmiyorum

Evet en iyi yol burada rahatlamak sanırım. İnşallah iyi geçer ameliyat süreci. Şimdiden korkuyorum

Bunu eşin söylese ben istemiyorum diye mesela bende 6 aydır korunmuyorum pcosluyum olmuyo çocuğum tedavi görüyorum ama soranlara eşim yeni evliyiz genciz daha diyor oda istiyor ama bunu yansıtmıyor
Eşim söylüyor herkese. Ben istemiyorum diyor. Ama kaynanam hep beni suçluyor başkasının yanında. Herkese dedikodumu yapıyor kısır diyerek. Ben her tedaviye razıyım. Ama eşim ikna olmuyor. Kaynanam da hep beni suçluyor.

ben seviyorum kaynanamı
görümcelerimi de çok seviyorum :)
ama tabi her şey karşılıklı olduğu zaman bu sevgi yakalanabiliyor.
ben kaynanama karşı saygıda kusur etmem o da beni kendi kızlarından hiç ayırt etmez, evliliğime ve evime hiç karışmaz. herkes sınırını bilir onları aşmaz.
evlerimizin arası arabayla yarım saat onca işin gücün arasında 2 günde bir gitmek isterim. bazen eşim gitmek istemez yada gittiğimizde erken kalkmak ister ona tavır yaparım sanırım bizim bu hallerimiz normal değil.

İnan bunu ben de yaşıyorum. Yanında kaldığımızda gece dışarı çıkalım hemen suratı düşüyor. Geldiğimizde 5 karış surat. Laf sokuyor sürekli. Lüzumsuz geziyormuşuz, harcıyormuşuz. Kendime havlu mendil alıyorum. Ona bile müsriflik, bunu almamalıydın benim var diyor. Ver seninkini desem tüm sülaleye benim malımı kullanıyor bedavacı diye dedikodumu yapar. Eltime yaptığı gibi. Allah sana da sabır versin. Gerçekten yaşayan biliyor.

Allah bozmasın. İnşallah hep böyle devam eder.

Eğer problem eşinde ise bunu kv eşin anlatsın yoksa ağzını kapatamazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…