Kaynanasını sevmeyi başaranlar lütfen yardım edin

Oyle biri var mi merak ettim :KK66: kim sever ki kaynanayi?
Ben notr oldugum icin en iyisi budur diye dusunuyorum
Ayri olmak fazla gorusmemek en guzeli sanirim
Siz iyilik olsun diye ameliyat sonrasi bakayim

demissiniz valla buyuk cesaret

Canım kaynanayı seven var mı demissin şimdiye kadar kaynanamla hic bi sorun olmadı aynı evin içerisindeyim isten çıksın eve gelsin diye bekliyorum çoğu zaman nasıl insandan insana ddegişiyosa aynı şekilde belkide inanmıcaksınıx ama öyle ☺☺

Ne guzel :) valla ben yapabileni tebrik ediyorum kesinlikle memnuniyet sevgi hep cift taraflidir sen memnunsan o da senden memnun demek ki masallah ne guzel

Ay ne guzel masallah sana
Valla benim bebis de erkek :KK66: bakalim insallah iyi bir kv olacagim diyorum hep karismam etmem annem gibi olmak istiyorum buyuyunce :KK66: onumdeki en guzel ornek o,Allah annelerimizi basimizdan eksik etmesin canim bebislerimize de saglikli hayirli omurler versin diyorum hep
Aminnn :) benim de annem karışmaz hiç inşallah onun gibi olabilirim neyse hayırlısı Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah canım :anneadayı::emir_bebek:

Anneni nasil görüyorsan kayinvalideni de öyle görürsen aslinda pek problem kalmaz saniyorum.
Mesela benimde annem benim düzenime müdahale ediyordu..bende bulamiyorum birdaha esyalarimi dedikten sonra bu durum azaldi diyebilirim :KK49:arada yine yapinca bosveriyorum artik..ve insanin sevdigi biri bunlari yapinca daha hosgörülü oluyor insan bence kv ikinci anne veya esinizin annesi olarak kabul edin. Ve acikca onunla iletisim kurun.. mesela "anne esyalarimi ben yerlestirmek istiyorum sen yaparsan birdaha bulamiyorum zorluk cekiyorum" diyebilirsiniz. Yani anneniz ile nasilsaniz kv ile öyle olun.. birsey derse de " ama kendi annem de böyle yapsa yine hoslanmam deyin"mesela..

Ve senin o seyini bu seyini buldum demesi biraz cocukca.. yaslandikca insanlar cocuklasir denir ya.. yani pek aldirmayin o yüzden böyle seyler yaparsa eger.

Ve seninle yarisiyor olabilir. Ama bunu hemen hemen her insan yapiyor sadece kv den gibi dillendirmiyor.
Cogu insan kendini baskasiyla kiyasliyor maalesef.

Erkekler hep ayni demekki
.. 6 yil sevgiliydik evlendik biz bide o eski adamdan eser yok anneci oldu basima...Bende sogudugumu hissediyorum onu doguran kadin aklima geldikce cildiriyrm... insanin elinde degil.. ama zaten onlarinda istedigi bu diyrm yirtsinlar kendileri o duyguyu yasatmicam onlara... sende oyle yp bence daga saglm saril kocana...
O kadar şeyden sonra sarılacak hal kalmıyor ki

evine karışmayan kaynana :KK45: onu bulmak imkansız canım hepimizin evi karışıyor onları misafir edince merak etme.Kocalarımız için alttan almak zorundayız En Büyük KK

Ben de kayınvalidemi bazen seviyorum bazen de tam tersi oluyor. Annemle kıyasladığımda bana daha yakın olduğunu hissediyorum. Sanırım artıları eksilerinden daha fazla, kötü niyetli değil de bencil olabiliyor.
Allah ondan razı olsun :) Başımızdan eksik etmesi.

aynen bende de böyle bazen iyi saatte olsunları gelir bazen tam tersi
kaynanamla hiç anlaşamam ama annemle de anlaşamam..
ben ikisinide sevmiyorum :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK49::KK49::KK49::KK49::KK47::KK47::KK47:

inşallahh patlamaz canımm.. ben tutamadım kendini sen tutarsın inşallahh özellikle de senin yanında kalacakken .. hastaydım bunu bunu yaptı der.. kayınvalidelere yaranamıyorsun maleseff.. ama saolsun benim gözümü açtı.. yüzünü gösterdii.. o zaman dilimindede fırsat buldukça canın sıkıldıkça bize yaz .. için rahatlar en azından bize patlarsın ona değil :KK45:
Evet en iyi yol burada rahatlamak sanırım. İnşallah iyi geçer ameliyat süreci. Şimdiden korkuyorum

Bunu eşin söylese ben istemiyorum diye mesela bende 6 aydır korunmuyorum pcosluyum olmuyo çocuğum tedavi görüyorum ama soranlara eşim yeni evliyiz genciz daha diyor oda istiyor ama bunu yansıtmıyor
Eşim söylüyor herkese. Ben istemiyorum diyor. Ama kaynanam hep beni suçluyor başkasının yanında. Herkese dedikodumu yapıyor kısır diyerek. Ben her tedaviye razıyım. Ama eşim ikna olmuyor. Kaynanam da hep beni suçluyor.

Oyle biri var mi merak ettim :KK66: kim sever ki kaynanayi?
Ben notr oldugum icin en iyisi budur diye dusunuyorum
Ayri olmak fazla gorusmemek en guzeli sanirim
Siz iyilik olsun diye ameliyat sonrasi bakayim demissiniz valla buyuk cesaret
Kolayliklar ve sabir diliyorum
ben seviyorum kaynanamı :KK51:
görümcelerimi de çok seviyorum :)
ama tabi her şey karşılıklı olduğu zaman bu sevgi yakalanabiliyor.
ben kaynanama karşı saygıda kusur etmem o da beni kendi kızlarından hiç ayırt etmez, evliliğime ve evime hiç karışmaz. herkes sınırını bilir onları aşmaz.
evlerimizin arası arabayla yarım saat onca işin gücün arasında 2 günde bir gitmek isterim. bazen eşim gitmek istemez yada gittiğimizde erken kalkmak ister ona tavır yaparım :KK70: sanırım bizim bu hallerimiz normal değil.

iyi geceler kızlar sen yine şanslısın benim kaynanam yanımda yaşıyo evlendikten 2 ay sonra yanımıza taşındı 4 tane görünmcem var birtanesi gelsin bizim yanımıza demedi ,kaynatam yok diye yanlız kalamıyo hanfendi ben fazla benim işlerime karıştırmıyorum ama genede karışıyo bazı şeylere.en ufak birşeyde herşeyimi satıcamda memlekete gidicemde söylenmeye başlıyo, geezmeye gidelim eşimle gelelim surat asıyo kendi alışmamış çünkü hep evdemiş birazda eski kafalı herşeye kerışıyo allah sabır versin valla bize yapacak başka bişey yok
İnan bunu ben de yaşıyorum. Yanında kaldığımızda gece dışarı çıkalım hemen suratı düşüyor. Geldiğimizde 5 karış surat. Laf sokuyor sürekli. Lüzumsuz geziyormuşuz, harcıyormuşuz. Kendime havlu mendil alıyorum. Ona bile müsriflik, bunu almamalıydın benim var diyor. Ver seninkini desem tüm sülaleye benim malımı kullanıyor bedavacı diye dedikodumu yapar. Eltime yaptığı gibi. Allah sana da sabır versin. Gerçekten yaşayan biliyor.

ben seviyorum kaynanamı :KK51:
görümcelerimi de çok seviyorum :)
ama tabi her şey karşılıklı olduğu zaman bu sevgi yakalanabiliyor.
ben kaynanama karşı saygıda kusur etmem o da beni kendi kızlarından hiç ayırt etmez, evliliğime ve evime hiç karışmaz. herkes sınırını bilir onları aşmaz.
evlerimizin arası arabayla yarım saat onca işin gücün arasında 2 günde bir gitmek isterim. bazen eşim gitmek istemez yada gittiğimizde erken kalkmak ister ona tavır yaparım :KK70: sanırım bizim bu hallerimiz normal değil.
Allah bozmasın. İnşallah hep böyle devam eder.

Eşim söylüyor herkese. Ben istemiyorum diyor. Ama kaynanam hep beni suçluyor başkasının yanında. Herkese dedikodumu yapıyor kısır diyerek. Ben her tedaviye razıyım. Ama eşim ikna olmuyor. Kaynanam da hep beni suçluyor.
Eğer problem eşinde ise bunu kv eşin anlatsın yoksa ağzını kapatamazsınız

X