Kaynanasını sevmeyi başaranlar lütfen yardım edin

Çok sağolun. Allah razı olsun. Ben de bir çözüm için işte buraya yazıyorum. Annem de yok sorayım bunları.

Sevdikçe saygı duydukça anca hakaret yedim. Artık sevemiyorum, içim almıyor. İçimdeki iyi niyet bitti. Tahammül bitti ona karşı.

En komiği de biz ayaklanınca ışığı söndürüp uyuyor numarası yapıyor. 5 dk sonra yine başlıyor gürültüler. Artık ne yapacağımı şaşırdım.
Valla canim senin işin zormuş. Boylesini ilk defa duyuyorum. Demek ki cok inatci biri, kafasindakini illa yapacak ve saygisiz da, sizin hayatiniza saygisi yok, bencil, illa kendisinin dedigi dogru.
Hani ancak eşin icin sabredeceksin, ya da buyuk bi kavga edip temelli sogutacaksin arayi. Ki katlanamadigin yerde ikinci secenek olur genelde...

Ooo eşin arkandaysa sırtın yere gelmez.Vur cadı kaynanaya ses gelsin

ben kaynanımı seviyordum 10 ay boyunca hiç sorunumuz olmadı rahmetli oldu canım benim allah mekanını cennte eylesin ama görümcemlerden ve kaynımdan nefret ediyorum sanki onları kaynanam dogurmamış

anneniz? benımde annem yok rahmetli oldu...
Evet ben 4 yaşındayken kaybettim. Halam teyzem de yok. Hepsi öldü sırayla. Burada akıl almaya çalışıyorum ben de tecrübeli evli kişilerden. Reel ortamda aile meseleleri açılmayacağı için ben de bir umut dedim.

Çok sağolun. Allah razı olsun. Ben de bir çözüm için işte buraya yazıyorum. Annem de yok sorayım bunları.
Canim, benim annecim de rahmetli ama hayatta olsa da anlatamazdik ki uzulmesin diye... Burada farkli tavsiyeler farkli bakis acilari guzel oluyor...

Canim Allah sana ve bizim gibi kaynanazedelere sabir versin. Bigun sabah namazi siralarinda banyonun kapisini sertce kapatarak "anca banyo yap bitanede dogur dogur" diye soylenene bi kv m var. Esime soyledim o da anasina sormus bikac ay sonra. Getir kurani el basayim demis ben öle bisey demedim.yeminler etmis. Ki bu kadin namazinds niyazinda. En iyisi he he deyip gecmek. Imam Gazalinin bir lafi vardir. " cahille tartismayin. Zira ben hic galip gelmedim" o yuzden canim bosuna yipratma kendini kendi calsin kendi oynasin. Ben artik oyle yapiyorum. Cunku sen sinirlendikcr daha cok hosuna gidiyor bunlarin. Bak rahat takil kuduracak. Ben çozdum artik

ben kaynanımı seviyordum 10 ay boyunca hiç sorunumuz olmadı rahmetli oldu canım benim allah mekanını cennte eylesin ama görümcemlerden ve kaynımdan nefret ediyorum sanki onları kaynanam dogurmamış
Mekanı cennet olsun. İyi olan da vardır tabi sizinki gibi. İnşallah siz de üstesinden gelirsiniz.

allah rahmet eylesin birde annenizin olmadığı halde bunları yapması insanlara güvencimi azaltıyor benim. sizi daha cok sahipleneceğine yarışa girmiş allah kv nizin içine iyilik versin ne diyim...

Bir de cool takılayım bakalım. Nasıl olacak. Ben ilk yıllar çok üzüldüm. Çok yıprandım. Herkese kısır, çocuğu olmuyor deyip duruyor. Ben de dediğiniz gibi takmayacağım artık.

allah rahmet eylesin birde annenizin olmadığı halde bunları yapması insanlara güvencimi azaltıyor benim. sizi daha cok sahipleneceğine yarışa girmiş allah kv nizin içine iyilik versin ne diyim...
Ben ona annecim dedim diye bir gün eşime telefon açıp "senin karın menfaatçi. Baa annecim diyor, benden para bekliyor" demiş. Günlerce ağladım bu sözlerine. Sonra yüzleşince inkar etti. Eşimi yalancı çıkarmaya çalıştı.

Mekanı cennet olsun. İyi olan da vardır tabi sizinki gibi. İnşallah siz de üstesinden gelirsiniz.
amin evet çok iyiydi ama benm kaynanam istisna bir durum çok temiz yürekli bir kadındı üzerime titrerdi genelde tam tersi oluyor sizinde allah yardımcınız olsun işiniz zor ben kaynımla ve görümcelerle görüşmemekte buldum çareyi şimdilik

valla allah sabır versin de bence eşin konuşsun annesiyle... ben kaynanamı annem kadar severim çok iyi kalplidir.. MAŞALLAH BİZE..

Bence al eline bıçağı oğlu yokken sıkıştır köşeye " bak kadın benim asabımı bozma valla seni uykunda gebertiveririm kimsenin ruhu duymaz beni dellendirme" de. Bak bi da sess... şaka kız şaka :))) Ama bazen insan böyle şeyler yapmak istemiyor da değil :/

Rabbim bol sabır versin sana onada en bolundan şifa versinde iyileşip evine gitsin biran önce. Çok zor kaynana olayları. Ya sen ondan deli olcan sana ses çıkartamıycak yada ya sabır çekip katlanıcan :/

Ben 6 senelik evliyim. Kaynanamla anlasmazliklarim cok oldu ama seviyorum gene de. Sevmenin puf noktasi fazla yuzgoz olmamaktan geciyor bence. Hem mesafeli hemde icten olunca karsi taraf da ona gore davraniyor. Ama butun is eslerimizde. Onlar dengeyi guzel kurarsa saygi da sevgi de mumkun oluyor bence.
Bir de yaptigimiz iyilikleri yaranmak icin yaparsak en ufak hatamizda hepsi siliniyor. Allah icin yaparsak O karsiliksiz birakmiyor. Siz Allah icin bakin hastaliginda Allah kaynananizin kalbine merhamet sevgi versin insallah.

Sevdikçe saygı duydukça anca hakaret yedim. Artık sevemiyorum, içim almıyor. İçimdeki iyi niyet bitti. Tahammül bitti ona karşı.
Anlıyorum canım... Çok zor gerçekten allah yardımcın olsun... Hakaret kimseye yakışmayan bişey... Heleki o yaştaki bir kadının gelinine kafayı takması çok acı... Uğraşacak başka meşgalesi yok herhalde... Yüzüne karşı tamam hı hı de geç madem ... bari tatsızlık olmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…