- 22 Ocak 2008
- 690
- 356
- 323
- Konu Sahibi onuseviyorum
-
ya arkadaşlar iyi diyosunuz da benm ananem hastalandı bizde kaldı önce 1-2 hafta inanın ben 3.gününde psikiyatriste gittim,sinirlerim o kdr bozuldu yani ki bnm ananemdir.insan eğer huzurlu uyumlu olursa ölene kadar da bakılır ama ananem gibi olursa inanın 3 gün bakamazsınız.evde devamlı soguk mutsuz bir hava,ne getirseniz istemeyen,kollukla yürüyebildiği halde yürümeyen,her şeyden şikayet eden,herkesi ama herkesi eleştiren yanında o an olmayan herkesin hakkında kötü diyen,hatta sırf yataktan kalkmamak için kendine bir ara alt bezi bağlatmaya kalkan,neler diyim daha böle birile inanın olmuyo.ve o insan en sonunda bunaltıo insanları gün gelio çocugu bile istemio çünkü çocugu bile ilaçlık oluo ve siz de bunu görüp üzülüosunuz keşke daha çekilir,daha normal olsa,keşke diğer arklarımın ananeleri gibi huzursuzluk deil mutluluk kaynagı olsa da o da üzülmese biz de diosunuz.yani evde birine bakmak hiiiç kolay değill:a015:
Hasta bakmak çok ama çoook zor bişi.Kendinden büyük fedakarlık etmen gerekir.Kolay mı bir insana butun gun hizmet etmek:1no2: Kendi anneme bakarım ama kayınvalideme bakamam.Eşim tek çocuk değil ama öyle bile olsaydı birini tutarak baktırabilirdi pek ala
Zaten burdaki bayanların cogu calısıyor nasıl bakacaksınız Allah askına cocuklarınızı bile "mecburiyetten" baskasına baktırırken..İşten mi çıkacaksınız yani:1closedeyes: Mecbur birine para verip baktıracaksınız.Gerçekçi olalım
tabiki bakarim kendi annem nasilsa kayinvalidemde öyledir benim icin,bizim bile ne olacagimiz bellimi su yalan dünyada,allah hic kimseyi elden ayaktan düsürmesin ve kimseyi kimseye muhtac etmesin
Kimi zaman kayınvalidemin hoşlanmadığım davranışları olmuştur ama hiçbiri bana karşı değildi.
Kendisine çok bayılmasam da severim.
Allah razı olsun iyi insandır, ağzı var dili yoktur diyebilirim.
Hastalığında da bakarım tabiki, gocunmam.
Allah kimeyi elden ayaktan düşürüp başkalarına muhtaç etmesin.
kaynananız hasta olsa ve eşinizden ve sizden başka
kimsesi olmasa,evinizde ona bakarmısınız acaba?:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?