- 22 Ocak 2008
- 690
- 356
- 323
- Konu Sahibi onuseviyorum
ya arkadaşlar iyi diyosunuz da benm ananem hastalandı bizde kaldı önce 1-2 hafta inanın ben 3.gününde psikiyatriste gittim,sinirlerim o kdr bozuldu yani ki bnm ananemdir.insan eğer huzurlu uyumlu olursa ölene kadar da bakılır ama ananem gibi olursa inanın 3 gün bakamazsınız.evde devamlı soguk mutsuz bir hava,ne getirseniz istemeyen,kollukla yürüyebildiği halde yürümeyen,her şeyden şikayet eden,herkesi ama herkesi eleştiren yanında o an olmayan herkesin hakkında kötü diyen,hatta sırf yataktan kalkmamak için kendine bir ara alt bezi bağlatmaya kalkan,neler diyim daha böle birile inanın olmuyo.ve o insan en sonunda bunaltıo insanları gün gelio çocugu bile istemio çünkü çocugu bile ilaçlık oluo ve siz de bunu görüp üzülüosunuz keşke daha çekilir,daha normal olsa,keşke diğer arklarımın ananeleri gibi huzursuzluk deil mutluluk kaynagı olsa da o da üzülmese biz de diosunuz.yani evde birine bakmak hiiiç kolay değill:a015:
Haklısın...Benim dedeme bakmakta çok zor olmuştu..Heryere tuvaletini yapıyordu. Laf dinlemiyordu...Çok zor bir hastaydı...
Ama öyle bile olsa napabiliriz ki...Bakmak kolay olursa bakarız, zor olursa bakmayız gibi bir seçeneğimiz yok ki...Sokağa atamıyacağımıza göre, Allah tan sabır dileyip bakacağız..
Ben kendi adıma zorda olsa kolayda olsa bakarım. Benim de hayattaki sınavım bu derim. Yaşamadan bakarız demek kolay diyen arkadaşlar var. Ben yaşamış olmama rağmen bakarım...
Ölümün bile hayırlısı arkadaşlar. Biz ne olacağız biliyormuyuz ki?