Kaynananız böyle dese ne düşünürsünüz

hayat2828

🏡👨‍👩‍👦
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
4.602
1.575
133
38
Kızlar merhaba önceki konulardan bilenler bilir.çocuk olmayışı ile birlikte doktor tedavisine başladık erkek doktor eşim istemiyordu sonra ikna oldu neyse bugğn de kaynanam diyor ki ben dedim eşime erkek doktor da olsun gidin diye dedi sanki hersey onun isteğiyle oluyormuş gibi yani ben demesem gidemezsiniz demeye getirdi çok canım sıkıldı siz olsanız ne düşünürdünüz

Bencede kücük bırseye takılmıssınız ben bebek ıcın doktora gıttıgımde kaynanam yuzume baka baka kusur kımdeymıs dıye sormusdu benım adet düzensizliğim oldugunu bıldıgı halde sankı sen kusurlusun der gıbı

Bencede kücük bırseye takılmıssınız ben bebek ıcın doktora gıttıgımde kaynanam yuzume baka baka kusur kımdeymıs dıye sormusdu benım adet düzensizliğim oldugunu bıldıgı halde sankı sen kusurlusun der gıbı

Kimse kendi çocuğuna kusur bulmak istemiyor aslında bizlerde onlarin evladiyiz ama anlamiyorlar

Gerçekten yeter ki çocuğunuz olsun diye ‘oğlum ne olacak gidin doktorun kadını erkeği olmaz, dr. a ayıp olmaz’ demiştir belki. İnanırım.

Sorun bunu size bu şekilde söylemesinde. Ya teşekkür bekledi ya taktir bekledi. Ya oğlum üzerinde etkim var demeye getirdi. Gereksiz hareket. Neyse ne sonucta gitmişsiniz. Allah size de bana da sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin.

Gerçekten yeter ki çocuğunuz olsun diye ‘oğlum ne olacak gidin doktorun kadını erkeği olmaz, dr. a ayıp olmaz’ demiştir belki. İnanırım.

Sorun bunu size bu şekilde söylemesinde. Ya teşekkür bekledi ya taktir bekledi. Ya oğlum üzerinde etkim var demeye getirdi. Gereksiz hareket. Neyse ne sonucta gitmişsiniz. Allah size de bana da sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin.
Oğlum üzerinde erkim var demeye getirdi çünkü hep söylüyor oğlum benim dediğimi yapar sadece

Bende kımsede kusur yok adet duzensızlıgı ıcın ılac kullanıcam ondan olmuyormus dıye terslemısdım susmusdu ınsan kusurluda olsa bu sorulmaz boyle hassas bır durumda cok sınır olmusdum
Aynen katılıyorum yani ne gerek var ki ben dediğim için gittiniz

Belki senin üzüldüğünü ve oğlunun inadnı görüp karşısına alıp konuştu oğlunu ve oğlu hatasını anlayp kabul etti.. Neden hep negatif yönden bakılıyor ?
Daha öncede farklı söylemleri olmuştu art niyetli olduğunu düşünüyorum

amaaan boşver egosunu tatmin etsin . sizde deseydiniz ayy annecim sen olmasan napardık iyiki demişsin Allah razı olsun diye :))))

Problem kadında değil de eşinizde bence. Anası oğlunun ne olduğunu biliyor ki böyle bir şey söyleme gereği duymuş.

Kızlar merhaba önceki konulardan bilenler bilir.çocuk olmayışı ile birlikte doktor tedavisine başladık erkek doktor eşim istemiyordu sonra ikna oldu neyse bugğn de kaynanam diyor ki ben dedim eşime erkek doktor da olsun gidin diye dedi sanki hersey onun isteğiyle oluyormuş gibi yani ben demesem gidemezsiniz demeye getirdi çok canım sıkıldı siz olsanız ne düşünürdünüz
Belli ki siz gerginsiniz çünkü bunda kafaya takılacak bişey yok. Gayet sizi desteklemiş

Back
X