Kaynananız Bebeğinize ne isim koyucağınıza karışırsa...

benm kaynanada oglan olacagini duyunca sakayla karisik dedesinin ismi olacak diyodu.
sagolsun esinmde kimsenin ismi olmayacak; ila birirnin ismi olacaksa benim ismim olsun dedi
kendi isminin yaninda bide esimin adi olacak:teytey:

İsim koymayı cok istiyorsa kayınvalideniz dogursun bari bi tane daha delikafadulden

Ne yap ne et koyma sakın ha sakın.Bu sizin cocugunuz onun degil karısmaya zerre kadar hakkı yok.
Bırak kötü ol cocuk senin cocugun esınede kesın tavrını göster.

Valla ben o konuda açıkcası birşey demem eğer bana bırakırlarsa ben koyarım ismini öncelikle onlara bırakırım Beyenmedigim isim olursa güzel bir dille söylerim elbet anlayıslı karsılarlar yani ha onlar koymus ha ben farketmez sonucda onlarında torunları kötü bir isim koyacak değiller ya her kesin kendi fikri tabii :)

Benimde ikiz kızlarım var birine annemin adını koydum diğerine internetten seçip koyduk. Kaynanam zıpladı hopladı durdu annemin adı olmasın diye o olacaksa benim adımıda koyun diye. Vız geldi tırıs gitti zamanında az çektirmedi bize. Eşimde dedi zaten senin adını niye koymuyoruz istersen bir otur düşün diye kaynanama. lülülülülülü

Son düzenleme:
isim konusunda kayınvalidem karışmaz.biz eşimle beraber istediğimiz ismi koyarız buna kimse karışamaz.çok isim koymak istiyorlarsa kendileri yapıp koysunlar

Insallah 2-3 hafta sonra ikinci cocugumu alacagim kucagima
Kaynanam bir kac ay önce esime benim yanimda "Sizin isimleriniz baban koydu bunuda baban koysun" dedi
Bende güldüm ve dedimki "Hic gülücem yoktu. siz kendi cocuklarinizin isimlerini kendiniz koymussunuz. bunuda biz koyacagiz"
Esimde bunu oynayladi, ama kayinvalidem bundan pek hoslanmadi.delikafadulden
Isin garip tarafi, anneme bu konusmalari anlatim.
Ne dese begenirsiniz "Yazik hefesi varmis birak koysun"
Yok ya bütün agrilari, sancilari uykusus geceleri ben cekegim onlar isim koysun, baska??? kötükedihüso
Bu kiz anneleri herseyi altan almaya calismasalar.

1o yıldır lıselerde calısıyorum bu ısım konusunda ogrencılerımız ne kadar şıkayetcı
bazıları ıkılı ısımlerını hıc sevmıyor hocam ılkını soyleyın ıkıncısını soylemeyın

bazıları ısmını hıc sevmıyor dedem koydu babaannem koydu

Dedemın askerlık arkadasın ısmı babamın basının ısmı ondan koydular benım sucum ne..

Keske ısım koyarken kendımızı dusunmesek ılerıde cocuklarımız begenır mı bu ısmı okul ve iş hayatında rahat kullanabılecek mı dıye dusunsek..

Kayınvaldeler kendı cocuklarına ısım koyamadılar kendı kaynanaları yuzunden aynı bencıllıgı kendı gelınlerıne yapıyorlar.

Bebegı 9 ay karnında tası tum sıkıntısını cek ısme gelınce her kafadan bır ses cıkıyor...
İnsanlar cok anlayışsız oluyor

Allah'a şükür herşeye burnunu sokan bir kaynanam yok
eğer olsaydı o cadı , ben cadı
herhalde 3.dünya savaşı çıkardı alsanaalsanasmile

hic kimseyi takmayin KOCANIZI bile..
Yurtdisinda yasiyorsaniz zaten hastanede anne dolduruyor kagitlari istediginiz ismi yazdirin kagitlara :)
sayet esiniz doldurup imzayi size attirmaya calisirsada atmayin baska kagit isteyin
onlar öyle yapiyorsa sizde bildiginizi yapin
OLDU CANIM ben saatlerce kivranicam anasi danasi gelcek isim koycak yok öyle yagma!

canım malesef kötü bi durum karışmadan duramıyorlar malesef bende de var aynı problem . benim kayınvalidem böyle kalabalık misafirlerin içinde ki hepsi kendi akrabası kızıma boşuna isim aramayın ben yeğenimle adını koydum dedi ee anne ne koydun dedim sana söylemem dedi. tabi bu isim düşünülürken ben yoktum eşime dedim benim haberim yok adını biz koyarız dedi sözde ama şimdi orada kv ve yeğenin koyduğu isimle sesleniyor bebeğime sinirden şekerim fırladı aklıma geldikçe sinir oluyorum hala

Canım eşimle konuş ciddi ciddi bu cocuğu ben doğuruyorum de ağrıları çekiyorum isim koymak senin hakkın tabi ay cok sinir oldum bende . Ben hamileyken de aynısını yaptılar kimlikte benim istediğim ismi görecem dedim eşime resti çektim ağırlığını koy canım .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne haklari var ya en nefret ettigim.insan tipleri bende yurtdışındayim ve daha da ileri.gidip yabanci koyacagimi söyledim.kimsenin zerre sana Karışma ya hakki.yok aslinda herkes ne yasadigini çektiğini bilir bir ben bir Allah biliriz benim neler yasadigimi bnde 5 aylik oldum ve mumkun deil evladim uzerinde benden baskasida hak sahibi olamaz seni cokk iyi anliyorum sen bnce sadece esini ikna et canim onunla anlas isim konusunda

Eski konu ama bazilarimizin derdi ayni sanirim... mesela ben!😕

5 aylikken cinsiyeti ogrendim erkek olacak insallah son ayim ... dedesi kaynanama " biz oglana isim koymaya geldik" 😠 aradan zaman gecti amcasi esimi arayip " adini battal koyun senin hem baban hemde ikinizin dedesinin dedesi" 😤 lan cocugu tasiyan bnm millet isme karisiyo ben cekiorum acisini bide sinirimi ziplatiyorlar😒

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hiç didişmeyin bile eşini ikna et yeter he anne tamam diyin geçin sonuçta nüfus cüzdanına isimi yazdırıcak olan sizsiniz kayınvalideniz değil canınız hangi ismi istiyorsa onu koyun
tamam k.validenizinde isim beyan etmeye hakkı varda isime karar vermeyede hakkı yok
boşverin tadlı canınızı sıkmayın

Annesi benim istediğim ismi koyucam deyin. Söylediklerinide hiç umursamayın bırakın konuşsun.

güzel tavsiyeleriniz için KK adına teşekkür ediyorum.

inşallah konu sahibesi arkadaşımız sayenizde 5 yaşındaki çocuğuna artık isim koyacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…