offf yaaa cok kizginim arkadaslarrrr!
ben 5,5 aylik hamileyim ilk bebegimi bekliyorum. dün k.validemin yanina gittik aksam. konu bebek isiminden acildi. ben kiz olursa illa aliya istiyordum, cok begeniyorum.
o da hiccc beyenmiyorum aliya yi, sevmiyorum. hayir siz koyamazsiniz kendiniz. bak yoksa kendi ismimi koydururum dedi (ismi de ese). aman iyiki kiz olmicak dedi.
neyse erkek bebek bekledigim icin erkek isimlerine döndük. sonrada dedi onun bebegi ölmüs eskiden, ismi de erdogan di. erdogan koyun dedi.
ya biz zaten yurtdisinda yasiyoruz burada yumusak g falan yok.... resmen erdogan dicekler... hic ama hic beyenmiyoruuuum. hem erdogan aslinda soyisim benim bildigim.
yok efendim kuranda yazan bi isim olmaliymis. ben de dedim benim ismimde kuranda yok, önemli olan iyi anlami olmasi. o da dedi hee senin ismin yok kuranda ama koymus annen!
konusmalar biraz sakayla karisik gecti, ama cok sinirlerim bozuldu.
bütün acilari, agrilari ceken anneler, ama sonucta bisey demege hakkimiz yok
kendisinin 4 oglu olmus koymus isimlerini, birakmiyorki bunuda kendimiz koyalim.
napiyim ben ya? kafayi yicem. bu konu icin kavga etmistik esimle daha önce, o da tutturmustu erdogan diye.
offf yaaa cok kizginim arkadaslarrrr!
ben 5,5 aylik hamileyim ilk bebegimi bekliyorum. dün k.validemin yanina gittik aksam. konu bebek isiminden acildi. ben kiz olursa illa aliya istiyordum, cok begeniyorum.
o da hiccc beyenmiyorum aliya yi, sevmiyorum. hayir siz koyamazsiniz kendiniz. bak yoksa kendi ismimi koydururum dedi (ismi de ese). aman iyiki kiz olmicak dedi.
neyse erkek bebek bekledigim icin erkek isimlerine döndük. sonrada dedi onun bebegi ölmüs eskiden, ismi de erdogan di. erdogan koyun dedi.
ya biz zaten yurtdisinda yasiyoruz burada yumusak g falan yok.... resmen erdogan dicekler... hic ama hic beyenmiyoruuuum. hem erdogan aslinda soyisim benim bildigim.
yok efendim kuranda yazan bi isim olmaliymis. ben de dedim benim ismimde kuranda yok, önemli olan iyi anlami olmasi. o da dedi hee senin ismin yok kuranda ama koymus annen!
konusmalar biraz sakayla karisik gecti, ama cok sinirlerim bozuldu.
bütün acilari, agrilari ceken anneler, ama sonucta bisey demege hakkimiz yok
kendisinin 4 oglu olmus koymus isimlerini, birakmiyorki bunuda kendimiz koyalim.
napiyim ben ya? kafayi yicem. bu konu icin kavga etmistik esimle daha önce, o da tutturmustu erdogan diye.
Cocuk askere gidip evlenmistir bile. Konuyu niye cortlattiniz?
canım malesef kötü bi durumkarışmadan duramıyorlar malesef bende de var aynı problem . benim kayınvalidem böyle kalabalık misafirlerin içinde ki hepsi kendi akrabası kızıma boşuna isim aramayın ben yeğenimle adını koydum dedi ee anne ne koydun dedim sana söylemem dedi. tabi bu isim düşünülürken ben yoktum eşime dedim benim haberim yok adını biz koyarız dedi sözde ama şimdi orada kv ve yeğenin koyduğu isimle sesleniyor bebeğime sinirden şekerim fırladı aklıma geldikçe sinir oluyorum hala
Canım eşimle konuş ciddi ciddi bu cocuğu ben doğuruyorum de ağrıları çekiyorum isim koymak senin hakkın tabi ay cok sinir oldum bende . Ben hamileyken de aynısını yaptılar kimlikte benim istediğim ismi görecem dedim eşime resti çektim ağırlığını koy canım .
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Annesi benim istediğim ismi koyucam deyin. Söylediklerinide hiç umursamayın bırakın konuşsun.
Ne haklari var ya en nefret ettigim.insan tipleri bende yurtdışındayim ve daha da ileri.gidip yabanci koyacagimi söyledim.kimsenin zerre sana Karışma ya hakki.yok aslinda herkes ne yasadigini çektiğini bilir bir ben bir Allah biliriz benim neler yasadigimi bnde 5 aylik oldum ve mumkun deil evladim uzerinde benden baskasida hak sahibi olamaz seni cokk iyi anliyorum sen bnce sadece esini ikna et canim onunla anlas isim konusunda
hiç didişmeyin bile eşini ikna et yeter he anne tamam diyin geçin sonuçta nüfus cüzdanına isimi yazdırıcak olan sizsiniz kayınvalideniz değil canınız hangi ismi istiyorsa onu koyun
tamam k.validenizinde isim beyan etmeye hakkı varda isime karar vermeyede hakkı yok
boşverin tadlı canınızı sıkmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?