Canım sana işin püf noktasını söylüyorum sıkı dur. AFEDERSİN G.TÜNE BİLE TAKMA. Böğürsün çığırdın isterse k.çını yırtsın sen bildipini oku. Onların söylediklerinde haksızlık hissediyorsan eğer demek ki seni doğru tanımamışlar de önem verme. Buna yürekten inan. Şu dünyada iki kişide seni yanlış bilsin nolacak canım... Lütfen benim dediğimi yap ama buna inan. Bak ozmn mutlu olcsksınDisimi dun aksam gosterdim en azindan bana neden hakaret ettiklerini sordum gorumceme. O da bana annem sana sukretmeyi ogretiyor sen sukretmeyi bilmeyen bir insansin. Babam da sana aslinda hakaret etmiyor sen oyle anliyorsun. Hrm ettikleri hakaretleri de inkar ediyorlar. Bazen aklimdan suphe ettiriyorlar sen kafanda kuruyorsun diye
cumlelerin cok rahatlatti beni. Eminim hayati iyi cozenlerdensin. Cok saol cnmCanım sana işin püf noktasını söylüyorum sıkı dur. AFEDERSİN G.TÜNE BİLE TAKMA. Böğürsün çığırdın isterse k.çını yırtsın sen bildipini oku. Onların söylediklerinde haksızlık hissediyorsan eğer demek ki seni doğru tanımamışlar de önem verme. Buna yürekten inan. Şu dünyada iki kişide seni yanlış bilsin nolacak canım... Lütfen benim dediğimi yap ama buna inan. Bak ozmn mutlu olcsksın
Selamun aleykum hanim arkadaslarim. 1 seneye yakindir kaynanamlarin ustunde oturuyoruz. Kendimi cok degersiz hissettiriyorlar bana. Surekli minnet goruyorum. disariya cikmama izin vermiyolar. Ustelik yeniden hamileyim ve oglum da 9 aylik. Bunaliyorummmm. Lutfen Allah in bu insanlari hidayet etmesi icin dua edin. Duayla kalin...
Emin ol bu kendini iyi hissettirmemeler koNusumu çok yaşadım. Ve benim özgüvenimi ne kadar kırdıklarnı farkettiğim gündem sonra onların bana tavrıda ölçülü oldu. Şimdi herşey yolundacumlelerin cok rahatlatti beni. Eminim hayati iyi cozenlerdensin. Cok saol cnm
Cok sukur kocam Allah korkusu olan temiz bir adam bana da cok iyi davraniyor. Sanirum kaynanamla gorumcemin hazmedemedigi bu.Ve aleykum selam canim. Kocandami ayni kafada? Neden izin vermiyorlar disari cikmana?
duayla disari cikayim demedim. Kayinbabamlarin hidayete ermesi icin dua istedimdoğurmak için mi evlendin..duayla dışarı çıkanıda ilk defa duydum..bu işin çözümü eşin..
Cok sukur kocam Allah korkusu olan temiz bir adam bana da cok iyi davraniyor. Sanirum kaynanamla gorumcemin hazmedemedigi bu.
aynen cnm. Kendi ailem giibi asil insanlar zannettim.Kotu alistirmissin ya
Bu aksam gorumcemin verecegi aksam yemegine davetliyiz ama ben gitmeyi dusunmuyorum. O nun o igrenc suratini gormeye tahammulum yok. Sizce napmaliyim??!!
Peki gururum nolcak ben rol yapamam elime gozume bulasir:-(Tabiki git şekerim.. kocanla içli dışlı ol sevgi ve hürmet ile davranın birbirinize.. kocanın sana verdiği değeri gördükçe kiclarindan da catlasalar giremezler aranıza.. ama sakin unutma kocana karşı şehvetli ve şefkatli ol ki senin önünde dağ gibi dikilsin ailesine karşı.. allah sevginizi arttirsin..
kocama karsi degil kocamin ailesine karsi...Ah be canım ne gururu? Sokaktaki adamdan mi bahsediyoruz? Gurur koyduğun kişi senin canının yarısı hayat arkadasin.. Eğer mutlu bir evliligin temelini atmak varsa işin sonunda gurur ne alaka? Sen uzak duracaksan eşin uzak duracaksa niçin evlendiniz.. hadi evlendin, daha biri büyümeden ikinci çocuğa hamile kalmisin.. bu kadar yol katetmiş sin hemde kendi ayaklarında.. şimdi de ilişkinizi daha da güzel bir seviyeye taşıma imkanin var ise niçin değerlendirmeyesin ki..