kaynanamlarla altli ustlu oturuyoruz:-(

Aleykümselam. Kayınvalidenizin,görümcenizin vs kimsenin sizin hayatınıza baskı kurmaya hakkı yok kesinlikle. Dışarı çıkardınız diye çocuğu alacağız gibi baskı kurmak çok saçma. O sizin çcuğunuz onların torunu sadece. Saygıda karşılıklı kusur etmeyin evet ama ama kimseye de kendinizi köle veya hapis hayatı yaşayan mahkum gibi hissettirmeyin. Siz bir bireysiniz kendiniz kendi hayatınız için en olması gereken neyse bilecek yaştasınız kimsenin de buna karışmaya hakkı yoktur.

Zaten altlı sütlü oturmak başlı başına bi sorun bnce bu durumdan önce kurtulmaya çalışın tabi yapabilirseniz B'nde aynı apt yım ama bi yere kdr dışarı çıkarkende izin kağıdımı verceksin hiç umursama bile

Canım sana işin püf noktasını söylüyorum sıkı dur. AFEDERSİN G.TÜNE BİLE TAKMA. Böğürsün çığırdın isterse k.çını yırtsın sen bildipini oku. Onların söylediklerinde haksızlık hissediyorsan eğer demek ki seni doğru tanımamışlar de önem verme. Buna yürekten inan. Şu dünyada iki kişide seni yanlış bilsin nolacak canım... Lütfen benim dediğimi yap ama buna inan. Bak ozmn mutlu olcsksın

cumlelerin cok rahatlatti beni. Eminim hayati iyi cozenlerdensin. Cok saol cnm

doğurmak için mi evlendin..duayla dışarı çıkanıda ilk defa duydum..bu işin çözümü eşin..

Ve aleykum selam canim. Kocandami ayni kafada? Neden izin vermiyorlar disari cikmana?

cumlelerin cok rahatlatti beni. Eminim hayati iyi cozenlerdensin. Cok saol cnm
Emin ol bu kendini iyi hissettirmemeler koNusumu çok yaşadım. Ve benim özgüvenimi ne kadar kırdıklarnı farkettiğim gündem sonra onların bana tavrıda ölçülü oldu. Şimdi herşey yolunda

Bu aksam gorumcemin verecegi aksam yemegine davetliyiz ama ben gitmeyi dusunmuyorum. O nun o igrenc suratini gormeye tahammulum yok. Sizce napmaliyim??!!

Bu aksam gorumcemin verecegi aksam yemegine davetliyiz ama ben gitmeyi dusunmuyorum. O nun o igrenc suratini gormeye tahammulum yok. Sizce napmaliyim??!!

Tabiki git şekerim.. kocanla içli dışlı ol sevgi ve hürmet ile davranın birbirinize.. kocanın sana verdiği değeri gördükçe kiclarindan da catlasalar giremezler aranıza.. ama sakin unutma kocana karşı şehvetli ve şefkatli ol ki senin önünde dağ gibi dikilsin ailesine karşı.. allah sevginizi arttirsin..

Ya Peki gururum nolcak ben rol yapamam elime gozume bulasir:-(

Ah be canım ne gururu? Sokaktaki adamdan mi bahsediyoruz? Gurur koyduğun kişi senin canının yarısı hayat arkadasin.. Eğer mutlu bir evliligin temelini atmak varsa işin sonunda gurur ne alaka? Sen uzak duracaksan eşin uzak duracaksa niçin evlendiniz.. hadi evlendin, daha biri büyümeden ikinci çocuğa hamile kalmisin.. bu kadar yol katetmiş sin hemde kendi ayaklarında.. şimdi de ilişkinizi daha da güzel bir seviyeye taşıma imkanin var ise niçin değerlendirmeyesin ki..

kocama karsi degil kocamin ailesine karsi...
Sofraya oturdugum an lokmalarimi sayiyorlar ben de bi daha sofralarina oturmak istemiyorum. Ama yinede git dersen dusunebilirim gitmeyi. Sen olayi disardan daha iyi goruyosun. Benim gozumun onu hep duman bir sey goremiyor ve algilayamiyorum:-(

Yanlış anladım ilk kocanı kastediyorsun sandim neyse..
Bak şimdi seninle aynı olayları yaşıyoruz tek farkımız benim gorumcem yok onun yerine iki kaynim ve iki eltim var.. k.v. ve k.p. de cabasi.. Ve biz de aynı muhitte oturuyoruz.. çok sorun yaşadım ailenin istenmeyen gelini olarak.. eşim çok destek oldu bana.. ama ne kadar da destek olsa ailesi sonuçta.. onların da gönlünü yapmak zorunda.. ama ben farklı bir yol izledim.. bana ne derlerse desinler hiç surat asmadim hiç karşılık vermedim.. acizligimden mi? Asla değil .. eşime olan sevgimden.. ben böyle davrandikca her zaman en kiymetli ben oldum.. biz birbirimizi çok seviyoruz.. Ve 10 yıldır birlikteyiz.. bu yüzden sevginiz kuvvetli ise zamanla onları da hoş göreceksin.. Sırf eşine olan sevginden dolayı.. onun da canı sikilmasin senin de.. siz anlasın da gerisi hikaye..

Her zaman güzelce anlaşmak için bir bahane vardır.. insan yeterki güzel baksın hoş görsün.. çünkü kasdettigin bu insanlar ile sen bir ömür boyu muhatap olacaksın.. komşu değil ki adres değişince ardında bırakıp gidesin.. eşinin anası babası kardeşi.. kısaca en ve tek yakinlari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…