kaynanamlarla altli ustlu oturuyoruz:-(

Ama ben elimden gelenin fazlasini yapiyorum ve yaptikca da daha kotu oluyorum. 2 gundur onlarla dialog kurmuyorum diye bu sefer de onlar alttan aliyor. Asil insanlar degiller bunlar yani.mesela kaynanama sana ben bakacagim ilerde, baskasina vermem diye gonlunu hos edim dedim kadin bana bi cikisti neye ugradigimi sasirdim. Oglumla sakalasamiyorum cocugun terbiyesini bozuyosun diyorlar. Burdan gittigim gun asla arayip sormucam asla.

Fena kizmissin sen :-) görmezlikten gelmeye devam et derim.. Ve duymamazlıktan.. sabrın mutlaka meyve verecektir.. çünkü adım gibi eminim ki bu sürtüşmeler devam ettikçe eşinin de huzuru bozulacak ve bu ister istemez ilişkinize de sıçrayacak.. inşallah orta yolu bulursunuz.. bence orta yolu yok ama.. sen takma var git evine.. günün her dakikasi birlikte olacak değilsiniz ya.. işine gelmiyor mu; Beş dakika görün sonra cik git evine..

Bizde alt üst oturuyoruz ve bu durumdan iyice rahatsız olmaya başladım. Nasıl eşlerimizi ikna edipte ayrı bir eve cikmali bilmiyorum :)

Ailelere aynı apartmanda olmak çoğu zaman bir nimettir. Kullanmasını bilirsen ama... Öncelikle mesafeni koyacaksın. Bir, iki,üç yılmadan bıkmadan evinin sınırını çizeceksin. Bunu sen yapmazsan senin adına kimse yapmaz

Selamun aleykum hanim arkadaslarim. 1 seneye yakindir kaynanamlarin ustunde oturuyoruz. Kendimi cok degersiz hissettiriyorlar bana. Surekli minnet goruyorum. disariya cikmama izin vermiyolar. Ustelik yeniden hamileyim ve oglum da 9 aylik. Bunaliyorummmm. Lutfen Allah in bu insanlari hidayet etmesi icin dua edin. Duayla kalin...
tatlım izin isteme direk çık git sen acizmisin ya kaynanan olacak mendebur kim oluyomuşta izin vermiyomuş

sadece senin mesajlarini okudum konu sahibi!
sen kendini saymazsan kimse seni saymaz.
sen cocukmusun ki birilerinin izniyle bir seyler yapasin.karekter olarak zayif gorunmeseydin kimse seni ezmeye calismazdi .hadi diyelim kustah cahiller o zaman hadlerini bildir keyfine bak.ezik ezik durmayin su hayatta!!!

Ya kizlar ordan bakinca ezik mi duruyorum? Cok vicdanliyim ve insanlara cok deger vermeyi severim ama kiymetini bilmezlerse de bole tavir koyup soguk davranirim zamanla da selami sabahi bile keserim. Yuzyuze baktigimiz icin arada dialog kurmaya mecbur kaliyosun iste hepsi buu. Bunu da kocam icin yapiyorum

Şaka gibisin. Senin bir kocan var. Kaynana da görümcene de hesap verme. Nokta.

Dun havalar biraz sicak diye esim beni ve oglumu alarak disari cikardi. Ama aksam esim ise gittikten sonra gorumcem ve babasi cocugu hasta ettiniz o nu sizden alacagim diye bagirmaya basladilar. 2 seneye yakin bir evliligim soz konusu.esim dugun icin kredi cekti . 2 sene sonra kredimiz bitecek insallah o zaman burdan tasinma durumumuz var. O yuzden onlara muhtaciz ne derlerse o

berabermi yasiyosunuz?
nasil bu kadar herseye karisabiliyolar anlayamadim.
esim iyi bana iyi davranir diyosunuz o zmn ondan baskasini takmayin.
annem sana sukretmeyi ogretiyo bilmem ne bu muhbbetlere girene kadar cok yol almissiniz belli. artik kendinizi nasil onlardan cekersiniz bilmiyorum ama ise cocuk benim cocugum ister cikaririm ister cikarmam diyerek baslayabilirsiniz.
havalarda guzellesti hergun alip parka goturun cocugu, boyle boyle disari cikabileceginizi algilarlar belki.
hos 2. geliyomus bu cikislarda sekteye ugrar ama olsun iyi baslangic olabilir.

Aleykumselam
Arkadaşım sen niye onlarla muhattap oluyorsun ki?
Senin dışarı cikmandan,çocuğunu egitmenden,tavrından, yemenden icmenden onlara ne?
Senin tek bir muhattabin var o da esin ki o daaciz gibi izinle degil olması gerektigi gibi sadece durumu bildirmekle sınırlı kalmalı.
Kapa kapini çocuğunu istediğin gibi yetistir,çık dışarı cocugunla gez.
Bana diyecekler ki sen bu cocuga bakamiyorsun alacağız elinden,büyükmüş kayinpedermis demem parcalarim.
Senin yavrunu kimse senden esirgeyemez,kimse seni onunla tehdit edemez.

X