Dua işi değil bu dişini göstereceksin ne münasebet canım izin vermemekde neymiş bu kadar kara cahiller mi bunlarSelamun aleykum hanim arkadaslarim. 1 seneye yakindir kaynanamlarin ustunde oturuyoruz. Kendimi cok degersiz hissettiriyorlar bana. Surekli minnet goruyorum. disariya cikmama izin vermiyolar. Ustelik yeniden hamileyim ve oglum da 9 aylik. Bunaliyorummmm. Lutfen Allah in bu insanlari hidayet etmesi icin dua edin. Duayla kalin...
bırakın anneyi babayı kayınvalideyi rutin günlük işlerde dışarı çıkma konusunda eşten izin almak yerine eşe haber vermeyi başarabildiğimiz zaman ancak birer birey, insan, kadın oluruz.
dua edin, edelim evet ama lütfen mücadele edin. konuya dini boyuttan bakacaksak, Allah bize verdiği iradeyle aklımızı kullanmamızı ve çabalamamızı da emrediyor.
Ben de eşten "izin" alma konusuna hastayım.
Ben öğrenci olsam öğretmenden izin alayım.
Çocuk olsam annemden izin alayım.
Ama kocadan izin alınmaz. Kocaya "HABER" verilir. Zaten benim aklım var, kendime, çocuğuma, eşime, namusuma zarar verecek bir yere gitmeyeceğime göre.
Yani normal ve sağlıklı evliliklerde böyle olması gerekir en azından.
Dışarı çıkabilmek için dua istiyorsun, neden durum bu kadar vahim?
Eşine söyler çıkarsın. Eğer bu imkansız diyorsan sorun eşinde o zaman...
eltimi cok seviyorlar o na cok deger veriyorlar belki de o calisiyor ben ev hanimiyim diye:-( Allahimmm su 2 sene hayirlisiyla gecseydi psikolojim bozulmadan. Lutfen dua edin bana...Birincisi o çocuk sizin çocuğunuz ve kimse karışamaz sizden kümse alamaz kaf kalabalığı yaparlar anca ikincisi dışarı çıkarken kimseden iZin almak zorunda değilsin bende karşılıklı dairelerde oturuyorum ama kimseden izin almam anca cocugu bırakıcagım bi durum varsa ben gidiyorum derim çıkarım üçüncüsüde sana kimse hakaret edemez ettirmede o görümceye agzının payını ver.
ee sen kendini savunamadıktan sonra onlar bunu yaparlar. canının istediğini yapacaksın. gerekirsede çatır çatır lafı koyacaksın. kv gezmediyse onun bileceği iş. ben o değilim. öyle olsam onun klonu olurdum diyeceksineltimi cok seviyorlar o na cok deger veriyorlar belki de o calisiyor ben ev hanimiyim diye:-( Allahimmm su 2 sene hayirlisiyla gecseydi psikolojim bozulmadan. Lutfen dua edin bana...
Aleyküm selam canım, herşey eşinde biter. Eger o bunların olmasına izin veriyorsa işin çok zor. Şu an yakın oturma korkusunu bende yaşıyorum. Allah yardımcımız olsunSelamun aleykum hanim arkadaslarim. 1 seneye yakindir kaynanamlarin ustunde oturuyoruz. Kendimi cok degersiz hissettiriyorlar bana. Surekli minnet goruyorum. disariya cikmama izin vermiyolar. Ustelik yeniden hamileyim ve oglum da 9 aylik. Bunaliyorummmm. Lutfen Allah in bu insanlari hidayet etmesi icin dua edin. Duayla kalin...