kaynanamlarla altli ustlu oturuyoruz:-(

Dua işi değil bu dişini göstereceksin ne münasebet canım izin vermemekde neymiş bu kadar kara cahiller mi bunlar

Ben de eşten "izin" alma konusuna hastayım.
Ben öğrenci olsam öğretmenden izin alayım.
Çocuk olsam annemden izin alayım.

Ama kocadan izin alınmaz. Kocaya "HABER" verilir. Zaten benim aklım var, kendime, çocuğuma, eşime, namusuma zarar verecek bir yere gitmeyeceğime göre.

Yani normal ve sağlıklı evliliklerde böyle olması gerekir en azından.

çok doğru
en fazla çok ciddi bir konuda rızası alınır ortak karar almak üzere... mesela ben haziranda 3-4 günlüğüne yurtdışına gideceğim görev icabı. görevimin gerektirdiği bir durum konusunda izin almadım yani gidebilir miyim diye sormadım çünkü gitme kararı beni bağlayan bir durum ve elzem. ama eşim ve çocuğum gelecek mi gelmeyecek mi nasıl bir düzenleme yapacağız konusunda ortak karar aldık. uzlaşma sağladık ama uzlaşamasaydık da onu fikrini önemserdim çünkü dediğim gibi bu ekstrem bir durum.
ama çarşı pazara gitmek, arkadaşına gitmek için izin almak çok saçma...

neden dışarı çıkarken onlardan izin alıyorsun?
oğullarını kendi hayatlarına bağımlı yapan ve sürekli baskı yapan bunaltan kayınvalidelerden nefret ediyorum

Disimi dun aksam gosterdim en azindan bana neden hakaret ettiklerini sordum gorumceme. O da bana annem sana sukretmeyi ogretiyor sen sukretmeyi bilmeyen bir insansin. Babam da sana aslinda hakaret etmiyor sen oyle anliyorsun. Hrm ettikleri hakaretleri de inkar ediyorlar. Bazen aklimdan suphe ettiriyorlar sen kafanda kuruyorsun diye

Dun havalar biraz sicak diye esim beni ve oglumu alarak disari cikardi. Ama aksam esim ise gittikten sonra gorumcem ve babasi cocugu hasta ettiniz o nu sizden alacagim diye bagirmaya basladilar. 2 seneye yakin bir evliligim soz konusu.esim dugun icin kredi cekti . 2 sene sonra kredimiz bitecek insallah o zaman burdan tasinma durumumuz var. O yuzden onlara muhtaciz ne derlerse o

Size psikolojik baski kurmuslar. Cikin gezin, konusurlarsa da konussunlar. Cikmasaniz bile konusuyorlar inanin hic bir sey farketmeyecek sadece konu degismis olacak. Allah akil fikir vermis kullanin ve biraz cesur olun.

Kaynanami ornek diye gosteriyorlar surekli. O evden hic cikmaz ve surekli bir seylerle mesgul olur. Sen de cocuklarini buyut o zaman cikarsin diyorlar. Of cok bunaltici

Birincisi o çocuk sizin çocuğunuz ve kimse karışamaz sizden kümse alamaz kaf kalabalığı yaparlar anca ikincisi dışarı çıkarken kimseden iZin almak zorunda değilsin bende karşılıklı dairelerde oturuyorum ama kimseden izin almam anca cocugu bırakıcagım bi durum varsa ben gidiyorum derim çıkarım üçüncüsüde sana kimse hakaret edemez ettirmede o görümceye agzının payını ver.

eltimi cok seviyorlar o na cok deger veriyorlar belki de o calisiyor ben ev hanimiyim diye:-( Allahimmm su 2 sene hayirlisiyla gecseydi psikolojim bozulmadan. Lutfen dua edin bana...

eltimi cok seviyorlar o na cok deger veriyorlar belki de o calisiyor ben ev hanimiyim diye:-( Allahimmm su 2 sene hayirlisiyla gecseydi psikolojim bozulmadan. Lutfen dua edin bana...
ee sen kendini savunamadıktan sonra onlar bunu yaparlar. canının istediğini yapacaksın. gerekirsede çatır çatır lafı koyacaksın. kv gezmediyse onun bileceği iş. ben o değilim. öyle olsam onun klonu olurdum diyeceksin

Aleyküm selam canım, herşey eşinde biter. Eger o bunların olmasına izin veriyorsa işin çok zor. Şu an yakın oturma korkusunu bende yaşıyorum. Allah yardımcımız olsun

oooo ben kaynanamı tırnağımın ucunda döndürürüm be bana kimse karısamaz eşim dısında k.p bazen diyo bizde otur geziyon hep diye bende oktayın haberi var diyom lafı koyuyom hiiiç cokta tın halbuki evler altlı üstlü değil 10 dklık mesafe var ugradıgımda oluyo bunlar

sızın 3 hatanız var bana gore,
1-onların soyledıklerı karsısında sucluymus gıbı ezılmek
2-daha bırı buyumeden ve evlılık yerıne oturmadan ıkıncı cocuga hamıle kalmak
3- çalışmamak ,para güçtür kullanmasını bilene tabikide..
ben ne esıme ne aıleme, ne de kv. kp e hesap vermem ne gecmısm ne gelecegım ne de yapacagım seyler ıcın... her erkek ızın olmasada kendısıne bılgı verılmesını ıster , bunu en anlayıslı anne baba da ıster, benım tek yapacagım suraya gıdecegım sunla bunla haberın olsundur.
ama ızın ıstemek asla..!!!! ayrıca su an cocugum yok ama ılerde oldugunda kımseye kendı annelıgım hakkında laf soylettırmem. cocuk benım evladımsa en ıyısını ben ısterım, bakımında ıhtıyac duyursam yardım ısterım buyuklerden ama benım annelıgıme laf soyleyemezler ve cocugumu nasıl yetıstırecegıme karısamazlar. zaten ornek modleım kendı aılem olacaktır.

dertlenecegınıze korkmayın saygınızı bozmadan cevap verın, çekın kapıyı cıkın gezın ccugunuzu da alın parka , alısverıse vs gıdın.. esınızde haber verın bırı sorarsa esımınde haberı var ısım var halledıp gelecegım deyın gerısını bılmek zorunda degıller bence...

akıllı olun kendınızı ezdırmeyın yoksa daha coook uzulursunuz.

Sakin gitme cnm. Ben buraya gelmeden once kaynanamla gorumcemi melek biliyordum bir de namazli niyazli insanlar:-( davulun sesi uzaktan guzel gelirmis. Allah hakkinda hayirli olani ihsan etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…