neden dışarı çıkamıyorsun. suçlu musun sen ev hapsi yaşıyorsunSelamun aleykum hanim arkadaslarim. 1 seneye yakindir kaynanamlarin ustunde oturuyoruz. Kendimi cok degersiz hissettiriyorlar bana. Surekli minnet goruyorum. disariya cikmama izin vermiyolar. Ustelik yeniden hamileyim ve oglum da 9 aylik. Bunaliyorummmm. Lutfen Allah in bu insanlari hidayet etmesi icin dua edin. Duayla kalin...
Kardeş bu iş duayla olmazSelamun aleykum hanim arkadaslarim. 1 seneye yakindir kaynanamlarin ustunde oturuyoruz. Kendimi cok degersiz hissettiriyorlar bana. Surekli minnet goruyorum. disariya cikmama izin vermiyolar. Ustelik yeniden hamileyim ve oglum da 9 aylik. Bunaliyorummmm. Lutfen Allah in bu insanlari hidayet etmesi icin dua edin. Duayla kalin...
Selamun aleykum hanim arkadaslarim. 1 seneye yakindir kaynanamlarin ustunde oturuyoruz. Kendimi cok degersiz hissettiriyorlar bana. Surekli minnet goruyorum. disariya cikmama izin vermiyolar. Ustelik yeniden hamileyim ve oglum da 9 aylik. Bunaliyorummmm. Lutfen Allah in bu insanlari hidayet etmesi icin dua edin. Duayla kalin...
Yok artık dişarı cıkmandan ona ne.ben 8 yılllık evliyim 7 aydırda kaynanamın yan dairesi annemide üst komsusu olarak yasıyoruz kımse karısmaz hergün dişardayım.kocam var sonucta onlara düşmez kı.Selamun aleykum hanim arkadaslarim. 1 seneye yakindir kaynanamlarin ustunde oturuyoruz. Kendimi cok degersiz hissettiriyorlar bana. Surekli minnet goruyorum. disariya cikmama izin vermiyolar. Ustelik yeniden hamileyim ve oglum da 9 aylik. Bunaliyorummmm. Lutfen Allah in bu insanlari hidayet etmesi icin dua edin. Duayla kalin...
aleyküm selam neden onlardan izin almak zorundasın ki çıkarken eşine haber vermen yeterli olmalı.Selamun aleykum hanim arkadaslarim. 1 seneye yakindir kaynanamlarin ustunde oturuyoruz. Kendimi cok degersiz hissettiriyorlar bana. Surekli minnet goruyorum. disariya cikmama izin vermiyolar. Ustelik yeniden hamileyim ve oglum da 9 aylik. Bunaliyorummmm. Lutfen Allah in bu insanlari hidayet etmesi icin dua edin. Duayla kalin...
Ben sunu söyle düzeltebilirim. Akli melekeleri yerinde olan bir insan kimseden izin almaz, birlikte yaşamanın getirdiği düzen doğrultusunda bilgi verir.kayınvalidemle bende altı üstlü oturuyorum evet zor ve iyi yönleri mutlaka var..
ama izin almak nedir yaa eşim varken
A.s.Allah yardımcınız olsun
en kısa zamanda konunuzla ilgilenirsiniz inşallah