herkes aynısını demiş evlendiğimde 18 yaşındaydım çoğu şeyi bilmiyordum şuan 21 yaşındayım çoğu şeyin farkındayım ama geçti iş işten keşke beraber oturmasaydım keşke hiç girmeseydim o eve sırf evden kaçmak için evlendim evde aile problemlerimiz o kadar büyüktü ki sürekli kavga dövüş kendimi bildim bileli babam annemi öldürmeye mi kalkmadı kendini öldürmeye mi kalkmadı ya ben 6. sınıfa giderken kendimi öldürmeye planlıyordum çocukken para biriktiriyordum evden kaçabiliyim diye işte cahilliğimle o pisikolojiyle gittim evlendim hemde beraber oturdum daha yeni işe başlamıştım evlendiğimde kaynanam dedi ben biriktiriyim oğlum para tutmaz ben almazsam elinden zor biriktiriyor diye bende güvendim tamam dedim demez olaydım nerden dedim ama dedim evlendikten sonra 3-4 ay sonra babam olacak adam gitti annemi sırt üstü bıraktı tek çocuğum bu arada bir sürü borçlu annemi kaçırdık o evden , ev tuttuk yeniden annemde sanayide lokantada bulaşık yıkmaya başladı babam yok ortada o sırada hastalandım doktorlar rahim kanserinden şüphelendiler bir sürü test yapıldı parça alındı allaha şükür birşeyim yokmuş o ay da hamile kaldım. istemiyordum evimize çıkana kadar ama o kanser olaylarının üstüne olunca rabbimin hediyesi dedim ee bu sefer bebek doğdu sorunlar çoğaldı lafların ardı arkası kesilmedi ben de kavgacı bir insan değilim derdimi anlatamam kolay kolay bıraksam gitsem nereye gidiyim annem kendini zor geçindiriyor e bebek var benim gibi büyümesin diye susuyorum 5 aylıkken korunmamıza rağmen tekrar hamile kaldım hala kabullenemedim bebeği 3 aylık kalp atışını duymama rağmen hiç iyi değilim düşsün diye çok dua ettim biliyorum çok kötü bir şey ama o düşünceleri aklımdan atamıyorum içim sıkılıyor daralıyor hamile olmama rağmen 4 kilo zayıfladım eşimle aramın kötü olmasının istemediğim tek sebeb kızımda benim gibi büyümesin bizi kavga ederken görmesin benim hisettiklerimi hisetmesin hani herkes suç sende diyor evet suçç bende bunu biliyorum girdim bi hataya çıkamıyorum ben hepsinin farkındayım ama kızım için benm gibi olmasın diye kavga gürültüde büyümesin diye alttan alıyorum şeytan ayrıl diyor sırf kızım ve karnımdaki için katlanıyorum