• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamla kavga ettik

Birisinde fikir istemeden sürekli size fikir vermeye çalışsa siz ne hissederdiniz? Ve şunuda belirteyim ben farklı bi yerde yaşıyorum o buraya yeni geldi ben buranın düzenini daaha iyi biliyorum desem size?
Kv nin yaptığı doğru değil tabi ki ama kv lerin çoğu böyle iki tarafta alttan almazsa kavga dövüş bitmez olan senin evliliğine olur esine hergun annesini şikayet etmeyimi düşünüyorsun..benim kv dem bana geldiginide kafasına göre eşyaların yerini değiştiriyor 3 gün sonra evine döndüğünde tekrar düzeltiyorum istesem bende olay çıkarıp buyutebilirdim ama yılda iki kere geliyor diye ses etmedim nede olsa eşimin annesi düşman değil..

Ben 7 aylık evliyim, ve düğün zamanında kaynanam herşeyime karıştı. Ben alttan aldım uyumlu davrandım ama şu an evliyiz ve fikir verme adı altında sürekli bi yönlendirme çabası var.
Ev eşyası alcaktık eşimle çok anlaşamadık, oda gene yönledirmeye çalıştı aldırış etmedim sonra bidaha söyledi bende dedim yarım yamalak yapılcaksa hiç olmasın gibisinden konuştum. Sonra eşim yanımıza gelince işte başladı sen beni azarlayamazsında fln da filandı. Ben sürekli benim fikirlerime saygı duymamasından çok rahatsız oluyorum, bana sürekli sanki ben düşünemiyormuşum gibi sürekli yönetmeye çalışıyor. İşin acaip tarafıda ben düşüncemi söylediğim için saygısız oldum. Halbuki son zamanlarda ona destek çıkmak için elimden geleni yaptım genede böyle ilk takışmamızda oğluna şikayet etmesi dediği cümleye ekleme yaparak birde ve benimle kavga etmesi birde ben hamileyim düşünün benim psikolojimi. Benden özür bekliyo ama ben özür dilemek istemiyorum çünkü ona kötü bişey demedim.
Özür dileme nerede durulcagini bilmesi lazım bu sefer sürekli özür bekler

Kv nin yaptığı doğru değil tabi ki ama kv lerin çoğu böyle iki tarafta alttan almazsa kavga dövüş bitmez olan senin evliliğine olur esine hergun annesini şikayet etmeyimi düşünüyorsun..benim kv dem bana geldiginide kafasına göre eşyaların yerini değiştiriyor 3 gün sonra evine döndüğünde tekrar düzeltiyorum istesem bende olay çıkarıp buyutebilirdim ama yılda iki kere geliyor diye ses etmedim nede olsa eşimin annesi düşman değil..
Söz konusu eşyanın yeri olsa sadece hadi neyse derim. Düğünde gelinliğime karıştı, kuaföruma karıştı. Ve alacağımız eşya büyük bişey yani bir sürü sene ben kullanacağım sonuçta. Benimki aslında birikti olanlar. Bende diyorum korkulur ondan kendini haklı çıkaracak şekilde şikayet etti beni, bi daha mesela hoşuna gitmeyen bir şey olduğunda gene aynısını mı yapacak. Kendi annemler aman çoçuğumun huzuru bozulmasın diye yengemin herşeyine katlanıyo. Ben düşüncemi belirttim diye dünyanın sonu oldu.

alttan aldım uyumlu davrandım ama şu an evliyiz ve fikir verme adı altında sürekli bi yönlendirme çabası var.

Belki de hep böyle kalacağınızı zannettiler.
Erkek şöyle yaptığında demez miyiz nikaha kadar kendini farklı göstermiş diye.
Sınırlarımız belliyse en başından kibarca belli etmek sonraki süreçte kavga etmeyi engeller.

Eşimin görüşü bırak desin öyle yapacağım anlamına gelmiyor dedi. Annesi zamanında çok zorluklar çekmiş o yüzden eşim annesine bişey diyemiyor. Bende dedim hep aynı taraftan isteyemezsin alttan almayı dedim.
Bir kere yumuşak yüzlü davrandın mı ondan sonra seni saf ezik yerine koyuyorlar. 8 senelik evliyim.aman eşim üzülmesin aman kadın yaşlı vs diye kendimi kandırdım.
Biz de kaya yarığından çıkmadık sonuçta, hislerimiz ,ihtiyaçlarımız, duygularımız, isteklerimiz var.
Benim kv de emrivaki yapmayı, hem eşimi hem beni yönlendirmeye çalışmayı çok sever. Baktım her seferinde kötü oluyorum, birşey yapmadığım halde devamlı özür bekliyor. Görüşmüyorum ben de.
Eşinle çözüme ulaştırırsan anlaşmayı dene. Ben 7 sene beceremedim çünkü.
Allah hidayet versin erkek analarına.
Beni de ilerde onlara benzemekten korusun🙏

Eşimin görüşü bırak desin öyle yapacağım anlamına gelmiyor dedi. Annesi zamanında çok zorluklar çekmiş o yüzden eşim annesine bişey diyemiyor. Bende dedim hep aynı taraftan isteyemezsin alttan almayı dedim.
esin annesini kirmasin senide kirmasin annesinede kirmadan sizin evinizin özellerine karismamasini hepinizin iyiligi icin oldugunu söylesin cocuk kandirir gibi anneye yesil isik yak sonrada annede herseye karisabilecegini dusunuyor senide tabiki görmezden geliyor tatli dille esine anlat olaylarin büyümesini istemedigini vs mutluluklar dilerim hayatinizda

Hep aynı olaylar aynı şey bizde de var ama bizi kaynanam adı altından elyim yönetmeye çalışıyor kaynanamda dediğini yapıyor aileme kadar aradılar ama haklı olduğum icineşim arkamda şuan arıyorlar gitmiyorum huzurunda gayet yerinde ne kadar iyilik yaparsan yap hep kötü sen olacaksın o yüzden kafana göre takıl huzurunu kaçırma eşine çok söylenme senden sıkılmasın ama gitme kaynana .
Bu eltiler ne böyle abovv🤦 bi elti insan hayatında nasıl bu kadar etki edebilir şaşkınım🙄

Üslup çok önemli verdiğiniz cevap ve ses tonunuz ortamı germiş olabilir kv niz kırılmış olabilir ayrıca yılların ev hanımıdir sizden tecrübelidir bildiği şeyler vardır akıl vermiştir beğenmediyseniz fikrini sakin şekilde ifade edebilirsiniz..kvde de oğlu gelince mağduru oynamış gibi duruyor bu fırsatı vermeyin ona He deyin geçin eşinizden annesine had bildirmesini beklemeyin.
Buna katılmıyorum yılların hanımı diye evime alacağım eşyalar için niye akıl versin ki? Ev hanımlığı da mı rütbe rütbe yani anlamıyorum. Bi de koca bir kuşak farkı var ev dizaynı konusunda ciddi çatışmalar yaşanır hiç gerek yok.

Buna katılmıyorum yılların hanımı diye evime alacağım eşyalar için niye akıl versin ki? Ev hanımlığı da mı rütbe rütbe yani anlamıyorum. Bi de koca bir kuşak farkı var ev dizaynı konusunda ciddi çatışmalar yaşanır hiç gerek yok.
Eee yani. Bilmem kaç yılında dogmuş kv ile 2000li yıllarda evlenen gelin arasında kesinlikle fark olur. Ev hanımılığınında mı rütbesi varmış pehh🤣🤣🤣Küçümsemek istemiyorum ama tek hayatı dört duvar olan insan ne akıl verebilir ki? Çogu dünyadan bir haber yaşıyor.
Bence mesafe koyun. Kavga ediyorsanız demekkı kavga edecek kadar samimiyet vardır.Komşu ile nasıl konuşuyorsunuz, özeli paylaşmıyorsanız öyle olun. Bende bunu sonradan anladım.

Eee yani. Bilmem kaç yılında dogmuş kv ile 2000li yıllarda evlenen gelin arasında kesinlikle fark olur. Ev hanımılığınında mı rütbesi varmış pehh🤣🤣🤣Küçümsemek istemiyorum ama tek hayatı dört duvar olan insan ne akıl verebilir ki? Çogu dünyadan bir haber yaşıyor.
Bence mesafe koyun. Kavga ediyorsanız demekkı kavga edecek kadar samimiyet vardır.Komşu ile nasıl konuşuyorsunuz, özeli paylaşmıyorsanız öyle olun. Bende bunu sonradan anladım.
Kesinlikle öyle ya herkes çizgisini bilsin. Üstelik gelinin kuaförüne kadar karışmış🙄 böyle birinden alacağım akıl kalsın mümkünse almayayım.

Valla kaynanam elinde oyuncak olmuş evden ilk gittiği fırsatta da beni arıyor gel diye şaşırıyorum artık ama oturuyorum gitmiyorum mesafe her zaman için iyidir

Back