Hep aynı olaylar aynı şey bizde de var ama bizi kaynanam adı altından elyim yönetmeye çalışıyor kaynanamda dediğini yapıyor aileme kadar aradılar ama haklı olduğum icineşim arkamda şuan arıyorlar gitmiyorum huzurunda gayet yerinde ne kadar iyilik yaparsan yap hep kötü sen olacaksın o yüzden kafana göre takıl huzurunu kaçırma eşine çok söylenme senden sıkılmasın ama gitme kaynana .
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kaynanamla kavga ettik
- Konu Sahibi sabire10
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kaynana gelin sorunları
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.340
- 518
- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.242
- 548
Bu dediğin mümkün mü? Sonuçta eşinin annesi ve çok büyük bi olay yaşamamışsınız. Ortanız olsun biraz ya çok uyumlu davranıyorsunuz ya da Bi daha görüşmeyeceğim. İkisi de olmaz, denge ve mesafe.Öyle yapacağım ama görüşmek istemiyorum çünkü bişey oldumu çarpıtarak anlatıyo o nedenle konuşmak istemiyorum
- 10 Ekim 2014
- 31.837
- 142.558
- 798
Öyle yapacağım ama görüşmek istemiyorum çünkü bişey oldumu çarpıtarak anlatıyo o nedenle konuşmak istemiyorum
Annesi eşime yapmadigim şeyleri yapti etti soyledi diye yalan atsa bile eşim annesine değil bana inanir. Kaç senedir annesini de eşini de tanir insan.
Eşiniz size inanmayacaksa ve sikayet edilmekten korkuyorsaniz boyle eşinizin olmadigi ortamlarda kv ile atişmayin.
Vallah böyle çarpıttı için yaşananları kötü niyet seziyorum ve galiba en iyisii böyle. Eşim gitsin görüşsün. Çünkü bi kere yapan bidaha yaparBu dediğin mümkün mü? Sonuçta eşinin annesi ve çok büyük bi olay yaşamamışsınız. Ortanız olsun biraz ya çok uyumlu davranıyorsunuz ya da Bi daha görüşmeyeceğim. İkisi de olmaz, denge ve mesafe.
İlk defa olan birşey, kendi duygularımı bu zamana kadar bastırdığım için böyle tahammül edemedim.rahatsız bir günümdeydim artık hormonlarında etkisi var mı bilmiyorum ama tahammül edemedim daha fazla müdahaleyeAnnesi eşime yapmadigim şeyleri yapti etti soyledi diye yalan atsa bile eşim annesine değil bana inanir. Kaç senedir annesini de eşini de tanir insan.
Eşiniz size inanmayacaksa ve sikayet edilmekten korkuyorsaniz boyle eşinizin olmadigi ortamlarda kv ile atişmayin.
- 10 Ekim 2014
- 31.837
- 142.558
- 798
İlk defa olan birşey, kendi duygularımı bu zamana kadar bastırdığım için böyle tahammül edemedim.rahatsız bir günümdeydim artık hormonlarında etkisi var mı bilmiyorum ama tahammül edemedim daha fazla müdahaleye
İşte bastirmayin, illa kavgaya da gerek yok soyleyin kendi tercih ve dusuncelerinizi eşiniz de varken.
- 29 Mayıs 2021
- 13.492
- 87.502
- 548
- 36
Ettiğiniz bir lafa bile cevap vermeseydin diyen eşiniz annesiyle hiç görüşmemenize ses çıkarmaz tabi, daha önünüzde doğumm var, torun olacak.Vallah böyle çarpıttı için yaşananları kötü niyet seziyorum ve galiba en iyisii böyle. Eşim gitsin görüşsün. Çünkü bi kere yapan bidaha yapar
Biraz daha makul bakarsanız canınız daha az sıkılır.
Size göre makul olmak derken bu konuda?Ettiğiniz bir lafa bile cevap vermeseydin diyen eşiniz annesiyle hiç görüşmemenize ses çıkarmaz tabi, daha önünüzde dihum var, torun olacak.
Biraz daha makul bakarsanız canınız daha az sıkılır.
Mesela doğumdan sonra düşünsenize ilk aylardaki perişanlığın üstüne birde böyle pbler yaşamak? Ben şu an adım atarsam bu hep böyle devam eder ben onun kuklası olmak istemiyorum.
Ve belki böyle ispiyoncu gibi şikayet etmesi direkt benle halletseydi özürü bile hakedebilirdi
- 12 Nisan 2016
- 1.869
- 7.328
- 158
- 24
Evlilik öncesi uyumlu davranmışsın bu bir baştan yanlış ileride tepene çıkarlar ki zaten çıkmış bile... En başından çizgini koyman gerekiyorduBen 7 aylık evliyim, ve düğün zamanında kaynanam herşeyime karıştı. Ben alttan aldım uyumlu davrandım ama şu an evliyiz ve fikir verme adı altında sürekli bi yönlendirme çabası var.
Ev eşyası alcaktık eşimle çok anlaşamadık, oda gene yönledirmeye çalıştı aldırış etmedim sonra bidaha söyledi bende dedim yarım yamalak yapılcaksa hiç olmasın gibisinden konuştum. Sonra eşim yanımıza gelince işte başladı sen beni azarlayamazsında fln da filandı. Ben sürekli benim fikirlerime saygı duymamasından çok rahatsız oluyorum, bana sürekli sanki ben düşünemiyormuşum gibi sürekli yönetmeye çalışıyor. İşin acaip tarafıda ben düşüncemi söylediğim için saygısız oldum. Halbuki son zamanlarda ona destek çıkmak için elimden geleni yaptım genede böyle ilk takışmamızda oğluna şikayet etmesi dediği cümleye ekleme yaparak birde ve benimle kavga etmesi birde ben hamileyim düşünün benim psikolojimi. Benden özür bekliyo ama ben özür dilemek istemiyorum çünkü ona kötü bişey demedim.
Bana göre kavgada etmedik aslında, kendisi olayı abarttı iyice. Havadan nem kapmak var ya işte öyle oldu.İşte bastirmayin, illa kavgaya da gerek yok soyleyin kendi tercih ve dusuncelerinizi eşiniz de varken.
- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.242
- 548
Tamam da senin bu dediğin mümkün olmuyor. Bunun bayramı var kandili var hastalığı cenazesi... İlerde bebek olacak görmek isteyecekler. Eşin Bi yere kadar tek gider, sonra senin tarafını tutan eşin başlar ben de senin aileni aramam, ben de seninkilere gelmem. Bu sefer senin ailen de başlar eşin şöyle böyle. İlerde eşin tek gidince kendin bile rahatsız olursun. Kendi çekirdek ailene zarar vermiş olursun. Görüş ama mesafeli görüş. Her şeyi yanında konuşma, mesafeli ol ama köprüleri yıkma.Vallah böyle çarpıttı için yaşananları kötü niyet seziyorum ve galiba en iyisii böyle. Eşim gitsin görüşsün. Çünkü bi kere yapan bidaha yapar
Oda doğru ama böyle bişey olmamışken olay çıkardığı için. Bende uzak olursa olay çıkmaz diye düşünüyorum. Benim bebeğimide böyle huzursuz etmelerinide istemiyorum. Ben konuşmasamda eşim anlatıyor.Tamam da senin bu dediğin mümkün olmuyor. Bunun bayramı var kandili var hastalığı cenazesi... İlerde bebek olacak görmek isteyecekler. Eşin Bi yere kadar tek gider, sonra senin tarafını tutan eşin başlar ben de senin aileni aramam, ben de seninkilere gelmem. Bu sefer senin ailen de başlar eşin şöyle böyle. İlerde eşin tek gidince kendin bile rahatsız olursun. Kendi çekirdek ailene zarar vermiş olursun. Görüş ama mesafeli görüş. Her şeyi yanında konuşma, mesafeli ol ama köprüleri yıkma.
- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.242
- 548
Peki sen bilirsin. Dene Bi gör ne demek istediğimi.Oda doğru ama böyle bişey olmamışken olay çıkardığı için. Bende uzak olursa olay çıkmaz diye düşünüyorum. Benim bebeğimide böyle huzursuz etmelerinide istemiyorum. Ben konuşmasamda eşim anlatıyor.
- 21 Ocak 2018
- 8.340
- 20.580
- 348
- 32
- 9 Temmuz 2021
- 5.351
- 5.187
- 148
Benimkide hep yönetmeye çalışırdı. Mesafeli olmak en iyisi. Yoksa yönetiyorlar.Hep aynı olaylar aynı şey bizde de var ama bizi kaynanam adı altından elyim yönetmeye çalışıyor kaynanamda dediğini yapıyor aileme kadar aradılar ama haklı olduğum icineşim arkamda şuan arıyorlar gitmiyorum huzurunda gayet yerinde ne kadar iyilik yaparsan yap hep kötü sen olacaksın o yüzden kafana göre takıl huzurunu kaçırma eşine çok söylenme senden sıkılmasın ama gitme kaynana .
- 9 Temmuz 2021
- 5.351
- 5.187
- 148
Gitsende özel günlerde git. Mesafeli ol.Yani normal komşu ile nasıl konuşursun öyle konuş. Samimi olmaOda doğru ama böyle bişey olmamışken olay çıkardığı için. Bende uzak olursa olay çıkmaz diye düşünüyorum. Benim bebeğimide böyle huzursuz etmelerinide istemiyorum. Ben konuşmasamda eşim anlatıyor.
Aynen öyle şuan cok arıyorlar cevap vermiyorum en uygunu bu onlar istedi bunu mesafe çok önemliBenimkide hep yönetmeye çalışırdı. Mesafeli olmak en iyisi. Yoksa yönetiyorlar.