- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
-
- Konu Sahibi yaralikelebekk
En iyisi insanın kendi annesi o da uzaktaysa kayınvalidenin anlayışlı olması lazım madem bir sıkıntısı var en azından eşine telefonda ya da senin duyamayacağım bi yerde söylesin, eşin de annesi temizlik yapmak istemiyorsa bi hal çaresine bakardı. Kayınvaliden ayıp etmiş. Kendisi yaşlandığında ne durumda olacak kim bakacak bence büyükler bunları düşünsün çocuklarına gelinlerine laf söylerken... ben sana hak veriyorum. Ama bir daha temizlik için gelmesini isteme, biliyorum erkekle kadın eli çok farklı ama idare edersiniz bi şekilde. Hamileliğin hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebek:)Hamileyim... ve hamile hamile sabaha kadar ağlamaktan gözleri balon olmuş sesi nefesi kesilmiş bi kadersizin yazısı bu. Zorlu bi hamilelik sürecinden dolayı evimin temizliğini yapamıyorum ağır kadıramıyorum vs... Eşim yaptı hep sağolsun hep yardımcı oldu bana. Dip köşe temizlikte annesini çağırdı. (Kendi annem uzakta yaşamkta) annesini çağırmakla çok büyük ni hata yaptı. Herneyse konuya döneyim. Öğlen geldi temizliğe başladı kendisi aşırı titizdir temizlik hastalığı var. O temizlik yaptı eşim yardım etti ben yemeklerini hazırladım. Temizlikten sonra yemek yedik. Ben dışardayken oğluyla odada dertleşiyo. Ben de duydum duymaz olaydım. OğluM anası dikkatinizi çekerim annesi demiyo ANASI geleydi de yapaydı ya ben öldüm yoruldum ya benim sümük kocam da boşver sus diyo sessiz sessiz o hala Boşver de oğlum anası geleydi vıdı vıdı bir sürü konuştu. Benimde vurulmuşa döndüm. HaMile halimle Antreye yığıldım kaldım. Benim yerime başkası olsaydı sen benim annemden ne istiyosan annemden ne kötülük gördün geldin bi temizlik yaptın onuda burnumdan getirdin diye basarak yaygarayı ben ben naptım sümük gibi oturdum sessiz sedasız. Gitti o gittikten sonra eşime neler söyledim ne intizar lar ettim. Ağlama dedi sus dedi ama ben çok kırıldım. Sabaha kadar ağladım duyduklarıma inanamadım. Allaha havale ettim.... o bilir o görür
Ben anlatamıyorum galiba ben çağırmadım demiştim. Tekrar söylüyorum bak iyi anla ben ÇAĞIRMAĎIMMM ben adabı sizden öğrenever değilim hanımefendi. Güzel adabınızı kendinize saklayınız
Bu gibi birçok cevabınız var eleştiriye katlanamıyorsanız konu açmayın herkes sizi pışpışlamak zorunda mı? Siz gerçek yaşantınızda da gerekli gereksiz her şeye böyle agresif tepkiler veriyorsanız daha çok ağlarsınız hamilesiniz diye sizi ancak aileniz alttan alır,burada dayılanamazsınız. Siz çağırmamışsınız sümük eşiniz çağırmış anne olmaz hayatta yaptırmam gel çay koyalım ben temizlikçi alıcam deseydiniz madem. O da yok. İstemem yan cebime koy. Sonra da burada yorum almak için açtığınız konuya yorum yapıyor diye insanlara çemkirin Ne güzel dünya..
Cagirmayin bir daha olsun bitsin.Kayinvalidenizle aranizdaki iliski nasildir bilmem eger cok iyi degilse boyle dusunmesi normal.Hamilesiniz hassassiniz anliyorum.Ama bir de soyle dusunun kayinvalideniz hasta ve bir kizi bir gelini var ama evini temizlemeye kizini degil gelinini cagiriyor eminim cogumuz kizi gitsin derdik.Bu da onun gibi zor gelmis yorulmus olabilir o da annesi gelsin demistir.Hem siz kimseye mecbur deilsiniz ki esiniz yapiyormus dip kose icin de bir kadinla anlassaniz cok masraf olacagini sanmam zaten ayda bir bile yeter esiniz yardimci oluyorsa diger gunlerde.Uzmeyin kendinizi bosuna pozitif olun :)Hamileyim... ve hamile hamile sabaha kadar ağlamaktan gözleri balon olmuş sesi nefesi kesilmiş bi kadersizin yazısı bu. Zorlu bi hamilelik sürecinden dolayı evimin temizliğini yapamıyorum ağır kadıramıyorum vs... Eşim yaptı hep sağolsun hep yardımcı oldu bana. Dip köşe temizlikte annesini çağırdı. (Kendi annem uzakta yaşamkta) annesini çağırmakla çok büyük ni hata yaptı. Herneyse konuya döneyim. Öğlen geldi temizliğe başladı kendisi aşırı titizdir temizlik hastalığı var. O temizlik yaptı eşim yardım etti ben yemeklerini hazırladım. Temizlikten sonra yemek yedik. Ben dışardayken oğluyla odada dertleşiyo. Ben de duydum duymaz olaydım. OğluM anası dikkatinizi çekerim annesi demiyo ANASI geleydi de yapaydı ya ben öldüm yoruldum ya benim sümük kocam da boşver sus diyo sessiz sessiz o hala Boşver de oğlum anası geleydi vıdı vıdı bir sürü konuştu. Benimde vurulmuşa döndüm. HaMile halimle Antreye yığıldım kaldım. Benim yerime başkası olsaydı sen benim annemden ne istiyosan annemden ne kötülük gördün geldin bi temizlik yaptın onuda burnumdan getirdin diye basarak yaygarayı ben ben naptım sümük gibi oturdum sessiz sedasız. Gitti o gittikten sonra eşime neler söyledim ne intizar lar ettim. Ağlama dedi sus dedi ama ben çok kırıldım. Sabaha kadar ağladım duyduklarıma inanamadım. Allaha havale ettim.... o bilir o görür
+1 yada en güzeli içeri girip askolsun sende annem değil misin hem oğlunun fikriydi keşke kimseye yük olmasaydik söz dinlemedi ki diye ortamı yumuşatıp şeytana fırsat vermemek ama o kadar samimi olunsaydi kv bunları demezdi sanırım. Bayılıyorum bu tarz konuşan güzellikleri herseyi çözen insanlara. (Ben öyle değilim onlar genelde hayat dolu,genç gorunup,yaslanmayanlardir)Bukadar kendinizi yıpratmaya değermi ?
duydunuz birdaha çağırmazsınız herkes yerini bilir, üstüne birde eşinizi paylamışsınız. kayınvalideniz gittikten sonra annenle konuşmanı istemeyerek duydum bir daha annen yerine parasını verir birini tutarız dersin olur biter.