- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.689
-
- Konu Sahibi yaralikelebekk
Ayıp etmışHamileyim... ve hamile hamile sabaha kadar ağlamaktan gözleri balon olmuş sesi nefesi kesilmiş bi kadersizin yazısı bu. Zorlu bi hamilelik sürecinden dolayı evimin temizliğini yapamıyorum ağır kadıramıyorum vs... Eşim yaptı hep sağolsun hep yardımcı oldu bana. Dip köşe temizlikte annesini çağırdı. (Kendi annem uzakta yaşamkta) annesini çağırmakla çok büyük ni hata yaptı. Herneyse konuya döneyim. Öğlen geldi temizliğe başladı kendisi aşırı titizdir temizlik hastalığı var. O temizlik yaptı eşim yardım etti ben yemeklerini hazırladım. Temizlikten sonra yemek yedik. Ben dışardayken oğluyla odada dertleşiyo. Ben de duydum duymaz olaydım. OğluM anası dikkatinizi çekerim annesi demiyo ANASI geleydi de yapaydı ya ben öldüm yoruldum ya benim sümük kocam da boşver sus diyo sessiz sessiz o hala Boşver de oğlum anası geleydi vıdı vıdı bir sürü konuştu. Benimde vurulmuşa döndüm. HaMile halimle Antreye yığıldım kaldım. Benim yerime başkası olsaydı sen benim annemden ne istiyosan annemden ne kötülük gördün geldin bi temizlik yaptın onuda burnumdan getirdin diye basarak yaygarayı ben ben naptım sümük gibi oturdum sessiz sedasız. Gitti o gittikten sonra eşime neler söyledim ne intizar lar ettim. Ağlama dedi sus dedi ama ben çok kırıldım. Sabaha kadar ağladım duyduklarıma inanamadım. Allaha havale ettim.... o bilir o görür
Sümsük diyecskmis zaar yazim hatasi olmus diye dusunuyorumSümük nasil bir ttabirdir siz annenize laf edilmesin ama onun annesi sizin tabirinizle alt tarafi temizlik yapiyor sizin sümük kocaniz da siz hamilesiniz diye kendi annesini çağırıyor ama kadin hatali nasil iisse. Sümük diye tabir ettiginiz kocaniza söyleyin temizlikci cagirsin. Kimse kimsenin temizligini yapmak zorunda degil. Ha yapilir da hak edene yapilir. Benim anneme laF yok, esinizin annesine veryansin beddua. Mantiga bak. k
Aynrn kayinavaliden geldi annende gelseydi beraber yapsalardi olmustur tabi tek basina yada hic kimseye minnet etmeyip temizlikci cagirinHamileyim... ve hamile hamile sabaha kadar ağlamaktan gözleri balon olmuş sesi nefesi kesilmiş bi kadersizin yazısı bu. Zorlu bi hamilelik sürecinden dolayı evimin temizliğini yapamıyorum ağır kadıramıyorum vs... Eşim yaptı hep sağolsun hep yardımcı oldu bana. Dip köşe temizlikte annesini çağırdı. (Kendi annem uzakta yaşamkta) annesini çağırmakla çok büyük ni hata yaptı. Herneyse konuya döneyim. Öğlen geldi temizliğe başladı kendisi aşırı titizdir temizlik hastalığı var. O temizlik yaptı eşim yardım etti ben yemeklerini hazırladım. Temizlikten sonra yemek yedik. Ben dışardayken oğluyla odada dertleşiyo. Ben de duydum duymaz olaydım. OğluM anası dikkatinizi çekerim annesi demiyo ANASI geleydi de yapaydı ya ben öldüm yoruldum ya benim sümük kocam da boşver sus diyo sessiz sessiz o hala Boşver de oğlum anası geleydi vıdı vıdı bir sürü konuştu. Benimde vurulmuşa döndüm. HaMile halimle Antreye yığıldım kaldım. Benim yerime başkası olsaydı sen benim annemden ne istiyosan annemden ne kötülük gördün geldin bi temizlik yaptın onuda burnumdan getirdin diye basarak yaygarayı ben ben naptım sümük gibi oturdum sessiz sedasız. Gitti o gittikten sonra eşime neler söyledim ne intizar lar ettim. Ağlama dedi sus dedi ama ben çok kırıldım. Sabaha kadar ağladım duyduklarıma inanamadım. Allaha havale ettim.... o bilir o görür
Hamileyim... ve hamile hamile sabaha kadar ağlamaktan gözleri balon olmuş sesi nefesi kesilmiş bi kadersizin yazısı bu. Zorlu bi hamilelik sürecinden dolayı evimin temizliğini yapamıyorum ağır kadıramıyorum vs... Eşim yaptı hep sağolsun hep yardımcı oldu bana. Dip köşe temizlikte annesini çağırdı. (Kendi annem uzakta yaşamkta) annesini çağırmakla çok büyük ni hata yaptı. Herneyse konuya döneyim. Öğlen geldi temizliğe başladı kendisi aşırı titizdir temizlik hastalığı var. O temizlik yaptı eşim yardım etti ben yemeklerini hazırladım. Temizlikten sonra yemek yedik. Ben dışardayken oğluyla odada dertleşiyo. Ben de duydum duymaz olaydım. OğluM anası dikkatinizi çekerim annesi demiyo ANASI geleydi de yapaydı ya ben öldüm yoruldum ya benim sümük kocam da boşver sus diyo sessiz sessiz o hala Boşver de oğlum anası geleydi vıdı vıdı bir sürü konuştu. Benimde vurulmuşa döndüm. HaMile halimle Antreye yığıldım kaldım. Benim yerime başkası olsaydı sen benim annemden ne istiyosan annemden ne kötülük gördün geldin bi temizlik yaptın onuda burnumdan getirdin diye basarak yaygarayı ben ben naptım sümük gibi oturdum sessiz sedasız. Gitti o gittikten sonra eşime neler söyledim ne intizar lar ettim. Ağlama dedi sus dedi ama ben çok kırıldım. Sabaha kadar ağladım duyduklarıma inanamadım. Allaha havale ettim.... o bilir o görür
Oo ikisi bir arada temizlikten çok cümbüş olurAynrn kayinavaliden geldi annende gelseydi beraber yapsalardi olmustur tabi tek basina yada hic kimseye minnet etmeyip temizlikci cagirin
Ay ben dip köşe temizlik yapamıyorum ne yapsak falan diye söylendiyseniz kocanız da vazife edinmiştir çağırmayı. Neyse bir musubet bin nasihatten iyidirBen çağırmadım zaten... Emin olun mesafeyi koyacağım başka türlü olmaz olamaz
Ben birk kv esime bile soylemzdm duydugumu. Zaten evede temzlik icin cagrtmaZdm. Bu devirde boyle 1 yapar 10 beklerler. Biraz durumu zorlayp kadin alsaydiniz. Yoksa da iyi duruma gelen kadr beklesydinz. Benm iki ay esim yapti yemekleri temzilkde yapamadm napiym yapablck bisymde yoktu. Bi wc bide oturdugmz odayi supuruyodk o kadr. Ama senn olmus artik yapck bisy yok bidaha dussen bile yardim isteme derim. Ve takma. Bazılarının anası bile laf ediyor hayat. Herzamn tekiz aslindaHamileyim... ve hamile hamile sabaha kadar ağlamaktan gözleri balon olmuş sesi nefesi kesilmiş bi kadersizin yazısı bu. Zorlu bi hamilelik sürecinden dolayı evimin temizliğini yapamıyorum ağır kadıramıyorum vs... Eşim yaptı hep sağolsun hep yardımcı oldu bana. Dip köşe temizlikte annesini çağırdı. (Kendi annem uzakta yaşamkta) annesini çağırmakla çok büyük ni hata yaptı. Herneyse konuya döneyim. Öğlen geldi temizliğe başladı kendisi aşırı titizdir temizlik hastalığı var. O temizlik yaptı eşim yardım etti ben yemeklerini hazırladım. Temizlikten sonra yemek yedik. Ben dışardayken oğluyla odada dertleşiyo. Ben de duydum duymaz olaydım. OğluM anası dikkatinizi çekerim annesi demiyo ANASI geleydi de yapaydı ya ben öldüm yoruldum ya benim sümük kocam da boşver sus diyo sessiz sessiz o hala Boşver de oğlum anası geleydi vıdı vıdı bir sürü konuştu. Benimde vurulmuşa döndüm. HaMile halimle Antreye yığıldım kaldım. Benim yerime başkası olsaydı sen benim annemden ne istiyosan annemden ne kötülük gördün geldin bi temizlik yaptın onuda burnumdan getirdin diye basarak yaygarayı ben ben naptım sümük gibi oturdum sessiz sedasız. Gitti o gittikten sonra eşime neler söyledim ne intizar lar ettim. Ağlama dedi sus dedi ama ben çok kırıldım. Sabaha kadar ağladım duyduklarıma inanamadım. Allaha havale ettim.... o bilir o görür
Kaynanalar böyle şeyleri bizim duymadığımız görmediğimiz ortamlarda sıkça söylerler diye düşünüyorum. Kızlarına söylenirler oğullarına söylenirler. Biz duymadığımız için sorun olmaz. Zaten duyacağımızı bilseler söylemek istemezler. Tıpkı bizim onlar için söylenmelerimiz gibi.Hamileyim... ve hamile hamile sabaha kadar ağlamaktan gözleri balon olmuş sesi nefesi kesilmiş bi kadersizin yazısı bu. Zorlu bi hamilelik sürecinden dolayı evimin temizliğini yapamıyorum ağır kadıramıyorum vs... Eşim yaptı hep sağolsun hep yardımcı oldu bana. Dip köşe temizlikte annesini çağırdı. (Kendi annem uzakta yaşamkta) annesini çağırmakla çok büyük ni hata yaptı. Herneyse konuya döneyim. Öğlen geldi temizliğe başladı kendisi aşırı titizdir temizlik hastalığı var. O temizlik yaptı eşim yardım etti ben yemeklerini hazırladım. Temizlikten sonra yemek yedik. Ben dışardayken oğluyla odada dertleşiyo. Ben de duydum duymaz olaydım. OğluM anası dikkatinizi çekerim annesi demiyo ANASI geleydi de yapaydı ya ben öldüm yoruldum ya benim sümük kocam da boşver sus diyo sessiz sessiz o hala Boşver de oğlum anası geleydi vıdı vıdı bir sürü konuştu. Benimde vurulmuşa döndüm. HaMile halimle Antreye yığıldım kaldım. Benim yerime başkası olsaydı sen benim annemden ne istiyosan annemden ne kötülük gördün geldin bi temizlik yaptın onuda burnumdan getirdin diye basarak yaygarayı ben ben naptım sümük gibi oturdum sessiz sedasız. Gitti o gittikten sonra eşime neler söyledim ne intizar lar ettim. Ağlama dedi sus dedi ama ben çok kırıldım. Sabaha kadar ağladım duyduklarıma inanamadım. Allaha havale ettim.... o bilir o görür
Hanimefendi, ben cevabı yazdıktan sonra "ben çağırmadım" yazmışsınız 10 defa. Ben müneccim miyim yazmadan bileyim, konuda yazmıyor o, ne tuhafsınız ya.Ben anlatamıyorum galiba ben çağırmadım demiştim. Tekrar söylüyorum bak iyi anla ben ÇAĞIRMAĎIMMM ben adabı sizden öğrenever değilim hanımefendi. Güzel adabınızı kendinize saklayınız