-
- Konu Sahibi yaralikelebekk
Sizin evinizde soz hakkiniz yok mu? Ben cagirmadim dediniz bitti kurtuldunuz mu?Ben anlatamıyorum galiba ben çağırmadım demiştim. Tekrar söylüyorum bak iyi anla ben ÇAĞIRMAĎIMMM ben adabı sizden öğrenever değilim hanımefendi. Güzel adabınızı kendinize saklayınız
Yahu şu zor durumlarda dip köşe temizlik yapma yaptırma gereginede deli oluyorum ya. Bırakın pis kalsın eviniz. Eşiniz bı supursun silsin yeter niye başkalarından yardım istiyorsunuz. Kimse zorunda değil ki. ay bırakın da evi azcik b... Götürsün bu durumlarda.
Eşiniz çağırdığında da kabul etmeyecektiniz o zaman. Günde kenara 4lira ayırsanız aylık 120 tl eder çok rahat yardımcı çağırırsınız.Ben anlatamıyorum galiba ben çağırmadım demiştim. Tekrar söylüyorum bak iyi anla ben ÇAĞIRMAĎIMMM ben adabı sizden öğrenever değilim hanımefendi. Güzel adabınızı kendinize saklayınız
Hamileyim... ve hamile hamile sabaha kadar ağlamaktan gözleri balon olmuş sesi nefesi kesilmiş bi kadersizin yazısı bu. Zorlu bi hamilelik sürecinden dolayı evimin temizliğini yapamıyorum ağır kadıramıyorum vs... Eşim yaptı hep sağolsun hep yardımcı oldu bana. Dip köşe temizlikte annesini çağırdı. (Kendi annem uzakta yaşamkta) annesini çağırmakla çok büyük ni hata yaptı. Herneyse konuya döneyim. Öğlen geldi temizliğe başladı kendisi aşırı titizdir temizlik hastalığı var. O temizlik yaptı eşim yardım etti ben yemeklerini hazırladım. Temizlikten sonra yemek yedik. Ben dışardayken oğluyla odada dertleşiyo. Ben de duydum duymaz olaydım. OğluM anası dikkatinizi çekerim annesi demiyo ANASI geleydi de yapaydı ya ben öldüm yoruldum ya benim sümük kocam da boşver sus diyo sessiz sessiz o hala Boşver de oğlum anası geleydi vıdı vıdı bir sürü konuştu. Benimde vurulmuşa döndüm. HaMile halimle Antreye yığıldım kaldım. Benim yerime başkası olsaydı sen benim annemden ne istiyosan annemden ne kötülük gördün geldin bi temizlik yaptın onuda burnumdan getirdin diye basarak yaygarayı ben ben naptım sümük gibi oturdum sessiz sedasız. Gitti o gittikten sonra eşime neler söyledim ne intizar lar ettim. Ağlama dedi sus dedi ama ben çok kırıldım. Sabaha kadar ağladım duyduklarıma inanamadım. Allaha havale ettim.... o bilir o görür
Kvniz eviniz dip kose temizlemis allah razi olsun...
Temzilikci cagirsaydiniz o yasta kadina ev temizletmeye ben kiyamazdim acikcasi.
Ogluyla dertlesmis siz dinlemissiniz esinize de sumuk oglu diyorsubuz esinkz de burayi okusa eminim antreye yigilir kalirdi.
Yahu şu zor durumlarda dip köşe temizlik yapma yaptırma gereginede deli oluyorum ya. Bırakın pis kalsın eviniz. Eşiniz bı supursun silsin yeter niye başkalarından yardım istiyorsunuz. Kimse zorunda değil ki. ay bırakın da evi azcik b... Götürsün bu durumlarda.
tam bunu yazacaktım ben de,
dip köşe temizlik olmasın, kalpler kırılmasın, hamile kadınlar yorulmasın.
şu insanoğlunun her yeri temizleme merakı nereden çıktı biri bana desin hele.
kadin hakli hizmetciniz degil bir kadin cagirsaydiniz ben yaslilara kiyamamHamileyim... ve hamile hamile sabaha kadar ağlamaktan gözleri balon olmuş sesi nefesi kesilmiş bi kadersizin yazısı bu. Zorlu bi hamilelik sürecinden dolayı evimin temizliğini yapamıyorum ağır kadıramıyorum vs... Eşim yaptı hep sağolsun hep yardımcı oldu bana. Dip köşe temizlikte annesini çağırdı. (Kendi annem uzakta yaşamkta) annesini çağırmakla çok büyük ni hata yaptı. Herneyse konuya döneyim. Öğlen geldi temizliğe başladı kendisi aşırı titizdir temizlik hastalığı var. O temizlik yaptı eşim yardım etti ben yemeklerini hazırladım. Temizlikten sonra yemek yedik. Ben dışardayken oğluyla odada dertleşiyo. Ben de duydum duymaz olaydım. OğluM anası dikkatinizi çekerim annesi demiyo ANASI geleydi de yapaydı ya ben öldüm yoruldum ya benim sümük kocam da boşver sus diyo sessiz sessiz o hala Boşver de oğlum anası geleydi vıdı vıdı bir sürü konuştu. Benimde vurulmuşa döndüm. HaMile halimle Antreye yığıldım kaldım. Benim yerime başkası olsaydı sen benim annemden ne istiyosan annemden ne kötülük gördün geldin bi temizlik yaptın onuda burnumdan getirdin diye basarak yaygarayı ben ben naptım sümük gibi oturdum sessiz sedasız. Gitti o gittikten sonra eşime neler söyledim ne intizar lar ettim. Ağlama dedi sus dedi ama ben çok kırıldım. Sabaha kadar ağladım duyduklarıma inanamadım. Allaha havale ettim.... o bilir o görür
Umarım duyarlar hayatimda ilk kez mide bulandirici bir ttabiri duydum boylesi.. kaldı ki ağız olarak kullanan yoreler var " ana" tabirini. Öz Türkçe' dir.Kaynanin gerçek yüzü derken senin gerçek yüzünü biz gördük kocan da görür inşallah
Kendi annene "anasını" lafını duyunca cildirmissin senin sümük demeni duysalardi ne yaparlardı acep
O yasta bir kadinin kendi evi haricinde baska birininde evini temizlemesi gercektende zor. Belki rahatsizdi. Belki keyifsizdi. Kirmamak icinde zoraki gelmis olabilir.Hamileyim... ve hamile hamile sabaha kadar ağlamaktan gözleri balon olmuş sesi nefesi kesilmiş bi kadersizin yazısı bu. Zorlu bi hamilelik sürecinden dolayı evimin temizliğini yapamıyorum ağır kadıramıyorum vs... Eşim yaptı hep sağolsun hep yardımcı oldu bana. Dip köşe temizlikte annesini çağırdı. (Kendi annem uzakta yaşamkta) annesini çağırmakla çok büyük ni hata yaptı. Herneyse konuya döneyim. Öğlen geldi temizliğe başladı kendisi aşırı titizdir temizlik hastalığı var. O temizlik yaptı eşim yardım etti ben yemeklerini hazırladım. Temizlikten sonra yemek yedik. Ben dışardayken oğluyla odada dertleşiyo. Ben de duydum duymaz olaydım. OğluM anası dikkatinizi çekerim annesi demiyo ANASI geleydi de yapaydı ya ben öldüm yoruldum ya benim sümük kocam da boşver sus diyo sessiz sessiz o hala Boşver de oğlum anası geleydi vıdı vıdı bir sürü konuştu. Benimde vurulmuşa döndüm. HaMile halimle Antreye yığıldım kaldım. Benim yerime başkası olsaydı sen benim annemden ne istiyosan annemden ne kötülük gördün geldin bi temizlik yaptın onuda burnumdan getirdin diye basarak yaygarayı ben ben naptım sümük gibi oturdum sessiz sedasız. Gitti o gittikten sonra eşime neler söyledim ne intizar lar ettim. Ağlama dedi sus dedi ama ben çok kırıldım. Sabaha kadar ağladım duyduklarıma inanamadım. Allaha havale ettim.... o bilir o görür