KAYNANAMIN GERÇEK YÜZÜ

Ben de hamileyim ben de temizlik yapamıyorum. Aynı şekilde annem yaşadığım şehirden çok uzakta yasiyor. Kv ile aynı sehirdeyiz. Cuma ve cumartesi günü 2 günlüğüne temizlikçi çağırdım gelip evi dip köşe temizliycek. Ne kayinvalidem ne annem evimi temizlemek zorunda değil. Kaldı ki koca kadın gelse temizliycem dese ben utanır elini surdurmem.

Ben yardıma gelicek kadın kendini sikmasin, çok yorulmasin rahat rahat işini halletsin diye iki gun üst uste çağırıyorum kadini valla yaşlı basli kayinvalideye asla is yaptiramam.

Ee madem başa kalkacak birşeyleri gelmesin hiç bir şekil de ne gerek var hem yapıyor hem lafını da esirgemiyor .
Bir hafta da 2gün de olsa yardımcı alsanız durumlar el veriyorsa vermiyorsa da çok didinmeyin her yer pür pak olsun diye sağlınız daha mühim biraz stresi de , morelinizi bozanları da azcık uzak tutun .
Eşinize de kabahat bulmayın elinden geleni yapıyormuş zaten sus demiş daha ne yapılabilir ki en fazla bir daha birşey beklerken iki kere düşünür ona göre ne yapması gerektiğine karar verir .
Anneniz de uzak ta olmasaydı bile herkez yaptığından sorumludur yapmak istemeyene yap denmez yapmak isteyen de beklentisiz yapar zaten .
Göze hoş görünmek için hiç geldim , gördüm de yapmasın laf edecekse bırakın evi önce sağlığınız ...

sabaha kadar ağlamaktan gözleri balon olmuş sesi nefesi kesilmiş bi kadersizin yazısı bu

Giris bile asitasyon kokuyor yahu
Kendinize acimayi birakin bence..
İnsani aci degil kendine acimak yipratirmis.
Ayrica utanmadiniz mi kv de evinizi temizlerken?

Son düzenleme:
Valla normalde melek gibi insanıdır ayıptır söylemesi ama erkek kardeşim annemi ev temizlemeye götürse kıyameti kopartırım,gider verirdim para sizde yoksa alında annemi yormayın derdim . Normalde biz bu sayfada Kv evi temizlemeye giden bi kadın olsa deli oluyoruz kendi ilini kendi yapsın yoksa kadın tutsun vesaire diye. Kadın gelmiş tüm evi temizlemiş daha ne yapsın ki. Anne,ana çok farklı değil bunda bi yerlere yığılıp kalacak bişey Yok. İnşallah hormonlar tavan yapmıştır da ondandır bunlar yoksa böyle biriyseniz hayat size zor geçer.
Burda ne kv ler okudu bu göz biraz kıymet bilin

Ben kayinvalidemin evimde temizlik yapmasini istemem Aynı şekilde ben de Kayınvalidemin evini temizlemek istemem Benimki de temizlik hastası Zaten onun teferruat larını çekemem Hele bir de eşin yardım ediyorsa ne gerek vardı ki yani

Kusura bakmayın ama ben sizi haksız buldum. Kocaman kadın size yakın oturuyor diye evinizi dip köşe temizlemek zorunda mı? Hayır yani sizden yaşlı biri, sizin yapabildiklerinizi yapabilme kapasitesinde değil, ona rağmen gelmiş evinizi temizlemiş. Kaldı ki yapmak zorunda değil. Anneniz uzakta olabilir ama çağırırsınız gelir, hem temizliğinizi yapar hem de vakit geçirirsiniz birlikte. Yani annenizin uzakta olması bahane değil. Onu da geçtim anası lafı da küfür değilbir şey değil, yaşlı insanların çoğu annesi demez zaten. Gerekiyorsa ev temizliğini iki güne yayın, kendiniz yapmaya çalışın, eşiniz yapsın ya da bir kadın çağırın, parasıyla yaptırın. Ne annemden yardım isterim ne kayınvalidemden. Gerekiyorsa pis kalsın napayım.

Hamileyken 120-150 tl ayırıp evini temizletemedinizmi?
Ben ne annemden ne kayınvalidemden isterim, o ev eşim ve benim evimse ya ben ya eşim temizleyecek demektir, yapamıyorsak ta temizletiriz. Gelip giderken habersiz olsa bu ev benim deriz, anahtar isteseler, bu ev benim deriz, mutfakta bardağı değiştirseler bu ev benim deriz, bir gün fazla kalsalar bu ev benim deriz istemeyiz. Çokta haklı sayılmazsınız, hatta hiç sayılmazsınız.

kusura bakmayın ama kv haklı.
anneniz de gelmek zorunda değil. karı koca yapmaya çalışıyorsunuz. yapamıyorsanız temizlikçi tutun.
tutamıyorsanız bırakın kalsın.
kv'nin ne mecburiyeti var afedersiniz ama sizin tuvaletinizi banyonuzu fırçalamaya ya da kirli çamaşırınızı yıkamaya?
dip köşe temizlikte bunlar olur değil mi?
kimse mecbur değil. hamileyim yapamıyorum demişsiniz, kvye mi hamilesiniz?
üzgünüm ama abartmışsınız.

burada doğumuna 15 gün kala kvdeye temizliğe gidip bi de hor görülenleri okudum.
kadın kırklamış evinizi. bırakında konuşsun. öyle herşeye de sümük gibi yığılıp kalmayın.

Ben de hamile oldum. ne temizlikçi çağırdım ne kimseden bi beklentiye girdim. yaptığımı yapar yapamadığımı eşime yaptırırdım. kaynanam uzakta ama kaldı ki yapayım bile dese istemem. ne koz vercem eline.. yapınca konusur öyle, kaynana değil mi??? oğluna mağdur edebiyatı yapacak tabi.. hamileliği hastalık gibi görüp kendimizi herşeyden muaf tutmakla yapıyoruz hatayı. elbette bazı istismai durumlar vardır doktorun bizi özellikle ikaz ettiği.. ama onun dışında yapmayın allahaşkına. aksine yapın temizliğinizi, siz hareket ettikçe bebişler karnınızda çok eğleniyolar ve mışıl mışıl uyuyorlar

valla ben de cok abarttığınızı düşünüyorum. ben de hamıleyım 35 haftama gırdım, hala ıse gıdıyorum arabayla kendım gıdıp geliyorum, isimi gucum yettıgınce yapıyorum yetmeyince yapmıyorum, dip kose temızlık yapmadım yaptırmadım kı haftalık kadın geliyor eve, cok da sart degıl yanı ne yapalım.. koca kadın gelmıs dıp kose yapmış, sonunda yoruldum demıs, bellı kı cok ısteklı yapmamış.. ne olmuş yanı.. bı daha yaptırmayın, kimseden cok sey beklemeyın sonunda uzulen sız oluyorsunuz cunku.. hele o gıttıkten sonra esınıze saydırmanız cok yanlış o ne yapsın, adam normalde yardım edıyormus anlayışlı davranıyormuş zaten ama annesının davranışından sorumlu degıl , nıye laf ısıtıyor adam.. benım esıme laf söylesem boıyle bı olay sonradsında o da bana bozulurdu yanı laf soyleyemezdım bıle.. sabaha kadar ağlama fln.. yapmayın bebegınızı uzmeyın..

Hamile olduğun için baya dokunmuş sana. Tabiki yaptığı tasvip edilir birşey değil ama,ben kendi kaynanami anlatsam öper başına koyarsinbak ne güzel hamilesin içinde bir mucize var lütfen onu bu saçmalıklar için uzme tatlım

Hamile olduğunuz için duygusal olabilirsiniz... evet öyle düşünmesi kırıcı ama boşverin unutun gitsin... bir daha da eviniz pislikten koksa dahi o kadına birşey yaptırmayın....

benim de kv ile aram iyi değildir ama doğumumda gelip gık çıkarmadan herşeyimi yaptı. Gücendiğini hissetseydim gelme derdim siz davranışlarında farklılık sezmediniz mi?

Hamileliğinin son dönemlerinde stres olup bebeğini strese sokmuş bir anne olarak söylüyorum yapmayın lütfen.... sakın ağlamayın

tepkileriniz çok aşırı. anası diyebilir küfür mü etmiş. ayrıca kadın mecbur mu ev temizlemeye. temizlikçi tutsaydınız.

birde ikide bir sümük sümük diyorsunuz.

bu arada kimse bu durumda yaygara kopartmazdı. sakin olun. siz kaynana görmemişsiniz.yine gelmiş temizlik yapmış teşekkür edin.

hamile halinizle intizar etmeyin.

Hamilelikten sanırım biraz abartmışsınız.kadın kötü bişey dememiş sonuçta size ya da annenize gelseydi temizleseydi demiş sadece.kolay mı dip köşe temizlik yapmak...benim hamileliğimde çok zor geçti bi hamileliğimin başında bi de sonunda 2 kez dip köşe temizlik yapıldı sadece.3 tane kadın tuttum akşama kadar heryeri temizlediler ne annemin ne kvnin ne eşimin nazını çekmek zorunda kalmadım.bi ara evin hali hal değildi o zamanda pek umrumda olmadı önemli olan benim sağlığım her zaman pırıl pırıl olmak zorunda değil

Bende sıkıntılı bir gebelik geçirdim 9 ay kimse evimi temizlemedi eşim dahil..kendim supurdum üsten üsten sildim kayınvalidem de annem de gelip temizlemedi.ki kimse de temizlemek zorunda değil.boşuna kendinizi uzmeyin benn kötü birsey göremedim

amma abartmışsın ya. yorulmuş söylemiş işte ne var. senin annen sana aynısnı deseydi kocan ağlar mıyıd? ağlamazdı. hamilesiniz diye mantığınızı rafa kaldırmayın. ben de küfür etti dövdü sandım alt tarafı veryansın etmiş ki sana da etmemiş oğluna etmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…