KAYNANAMIN GERÇEK YÜZÜ

yaralikelebekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
465
264
36
Hamileyim... ve hamile hamile sabaha kadar ağlamaktan gözleri balon olmuş sesi nefesi kesilmiş bi kadersizin yazısı bu. Zorlu bi hamilelik sürecinden dolayı evimin temizliğini yapamıyorum ağır kadıramıyorum vs... Eşim yaptı hep sağolsun hep yardımcı oldu bana. Dip köşe temizlikte annesini çağırdı. (Kendi annem uzakta yaşamkta) annesini çağırmakla çok büyük ni hata yaptı. Herneyse konuya döneyim. Öğlen geldi temizliğe başladı kendisi aşırı titizdir temizlik hastalığı var. O temizlik yaptı eşim yardım etti ben yemeklerini hazırladım. Temizlikten sonra yemek yedik. Ben dışardayken oğluyla odada dertleşiyo. Ben de duydum duymaz olaydım. OğluM anası dikkatinizi çekerim annesi demiyo ANASI geleydi de yapaydı ya ben öldüm yoruldum ya benim sümük kocam da boşver sus diyo sessiz sessiz o hala Boşver de oğlum anası geleydi vıdı vıdı bir sürü konuştu. Benimde vurulmuşa döndüm. HaMile halimle Antreye yığıldım kaldım. Benim yerime başkası olsaydı sen benim annemden ne istiyosan annemden ne kötülük gördün geldin bi temizlik yaptın onuda burnumdan getirdin diye basarak yaygarayı ben ben naptım sümük gibi oturdum sessiz sedasız. Gitti o gittikten sonra eşime neler söyledim ne intizar lar ettim. Ağlama dedi sus dedi ama ben çok kırıldım. Sabaha kadar ağladım duyduklarıma inanamadım. Allaha havale ettim.... o bilir o görür

Gerçek yüz denilecek bir durum göremedim. Dip köşe ev temizliği için kendi annenize kıyamayıp kayınvalideyi çağırıyorsunuz. Kadın sesini çıkarmadan evinizi dip köşe temizliyor. Sinirleri bozulmuş olmalı ki söyleniyor oğluna. Haksız değil. Koskoca insanlara neden dip köşe temizlik gördürüyorsunuz? Yazık değil mi, nasıl içiniz el veriyor? Tutun bir temizlikçi, parasıyla temizletin. Minnet etmeniz lazım sizin o kadına. Ben sizi haksız buldum. Kadın kötü bir şey dememiş. "Anası" kelimesi de küfür değil yani, abartmayın. Kayınvalidenize kendi heves etmediği sürece bu tür işler yaptırmanızın haklı sebebi olamaz. Yapamıyorsanız adabıyla yaptırırsınız temizlikçiye.

Hamile olunca herkes size yardım etmeli diye düşünmeyin.
Beklentiye girmeyin
Giden paranız olsun bi yardımcı bulun temizlik gününe.
Ben olsam çağırmam o lafıda ettirmem

Hormonlarinoz devrede sanirim bu arada lutfen kırılmayin ama kimse kimsenin isini yapmak zorunda degil ne sizin anneniz ne kaynananiz varsa imkaniniz 100-150 neyse verir parasini bi yardimci tutardiniz yoksada kalsaydi yani

Cok kotu biseyde dememis gonulsuzlugunu ifade etmus

Kaynana olsam seve seve giderdim ama buyuk konismayayim gelin olsam cok acil bi durum degilse cagiripta temizligimi yaptirmazfim acik net soyleyeyim bu yasimda kensi isimi yapmaktan acizim kaldi ki o yasta dip kose gelin evini temizleyeyim yok ya dogru konusayim gitsemde gonulsuz giderdim herhalde

Ben çağırmadım zaten... Emin olun mesafeyi koyacağım başka türlü olmaz olamaz
Neyin mesafesi Allah askina sırf istemeden temizlik yaptigi ixin mi bak bende evladim miaal kardesim annemi evine twmizlik yaptirmak icin cagiracak olay cikaririm Allah askina el insaf tamam konusmus gonulsuzmus ama gelmis temizlemis simdi mesafeyi bu meseleden dolayi mi koyacaksiniz valla bazen erkekler icin uzuluyorum yazik ya anne ile karisi arasinda kaliyorlar

Ben olsam kayınvalide bende kızarım
Herkes kendi evini temizlemekten aciz zaten, ya kadın tut temizlet ya da kocan temizlesin.
Yığılıp kalacak bişey de yok bence ortada kadın haklı olarak serzenişte bulunmuş, anası gelsin demeyip beni çağırmayın dese daha hoş olurmuş sadece.
Ama kırılacak gücenecek bişey yok ortada tamamen sizin kabahatiniz evin temizliğini başkasına yüklemek

Ben anlatamıyorum galiba ben çağırmadım demiştim. Tekrar söylüyorum bak iyi anla ben ÇAĞIRMAĎIMMM ben adabı sizden öğrenever değilim hanımefendi. Güzel adabınızı kendinize saklayınız

Gerçekten ben de anlayamıyorum. Kendi kendinize eziyet çıkarıyorsunuz. İki kişisiniz evde zaten mutfak toplu olsun haftada bir süpürsün eşiniz,2 haftada bir de silse çok bile. Büyütmeyin bu temizlik işini canım.

Doğum da annem gelsin kv gelmesin diyeceksiniz, kadın da önden anası gelseymiş demiş. Kaynananızın gerçek yüzü buysa, sorununuz yokmuş. Söylediği ağır birşey değil, anormal birşey değil, alınacağınız birşey hiç değil, kendisini çağıran oğluna söylemiş, dinlemeseydiniz duymayacaktınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…