KAYNANAMIN GERÇEK YÜZÜ

Bence soylediginde sorun yok ki
Zoraki yapmis
Kadin yorulmus
Belliki cok is var
Yorgunlugunda etkisiyle annesi yapsaydi demis
Bi cok kisi der bunu
Hani bende derim sanki yorulunca diye dusundum
Sikma canini ya:)

Bence sen o kadina anne Allah razi olsun de
Onun yorgunlugu da gider birseycigi kalmaz
Dediginde de abartilacak birsey yok
Neden cagirdiginiz bilmiyrm ama hassas oldugun icin etkilenmissin tabi birde konu annen oldugun icin oyle olmustur

Ya bu arada annemde gelinine hamileyken ve dogumda temizlik konusunda yardim etmistir, hani bu kisiliklere ve iliskinin dozuna bagli bir durum
Yeri geldi, gelinin annesi yardimci oldu, yeri geldi annem yardimci oldu
Hani bunlarda buyutulecek mevzular degil
Dedigim gibi kisilikler ve iliskiye gore dgiskenlik gosterir
Benim kayinvaldem lohusayken ben, bakti evin supurulmeye ihtiyaci var, acti supurgeyi supurdu 65 yasinda kadin, ben yatak odasinda oglumla ugrasiyrdum uykusuz halimde, Allah razi olsun, icinden gelmis yapmis, yani bunlar degiskenlik gosterebilir durumlar
Teyzemde titizdir cok, gecen dogum oncesi gitti gelinin evini dip kose temizledi, dogum cantasina yardim etti, camasirlar utuler hepsini hazirladilar
Oluyor boyle seyler

Konu sahibi,arkadaşlar zaten herşeyi yazmış,birde ben yazmayayım dedim ama,vallahi sende bir gariplik var.Kemalettin Tuğcunun kitaplarından fırlamış gibisin:işsiz:.Bir bahtsızın yazıları,kadersizin yazıları,anneme ana dedi.:KK64:Konu başlıklarına bir göz attım da,sende bir konuda anam babam demişsin.Hiç bilmediğin ve kullanmadığın bir kelime değil..Beni el bebek gül bebek büyüttüler demişsin.Bir başka konunda cimri babam,beni hep döven annem,saçlarımı yolup kollarımı morartırdı,herkes acırdı sefilliğime filan.Yani hamileliğe bağlı duygu durumu değil yaşadıkların.Baba evinde onca şey yaşamışsın madem,kayınvalidenin bu kadarcık sözünü de tolere edebilirdin diye düşünüyorum.Ayrıca psıkolojik destek almanı tavsiye ederim,yoksa eşin ve bebeğini zor günler bekliyor.Ha birde yine koridorda yığılıysan şu anda,duvara üç kere vur.Eşin duyar, kurtarır.:110:

Hamileyim... ve hamile hamile sabaha kadar ağlamaktan gözleri balon olmuş sesi nefesi kesilmiş bi kadersizin yazısı bu. Zorlu bi hamilelik sürecinden dolayı evimin temizliğini yapamıyorum ağır kadıramıyorum vs... Eşim yaptı hep sağolsun hep yardımcı oldu bana. Dip köşe temizlikte annesini çağırdı. (Kendi annem uzakta yaşamkta) annesini çağırmakla çok büyük ni hata yaptı. Herneyse konuya döneyim. Öğlen geldi temizliğe başladı kendisi aşırı titizdir temizlik hastalığı var. O temizlik yaptı eşim yardım etti ben yemeklerini hazırladım. Temizlikten sonra yemek yedik. Ben dışardayken oğluyla odada dertleşiyo. Ben de duydum duymaz olaydım. OğluM anası dikkatinizi çekerim annesi demiyo ANASI geleydi de yapaydı ya ben öldüm yoruldum ya benim sümük kocam da boşver sus diyo sessiz sessiz o hala Boşver de oğlum anası geleydi vıdı vıdı bir sürü konuştu. Benimde vurulmuşa döndüm. HaMile halimle Antreye yığıldım kaldım. Benim yerime başkası olsaydı sen benim annemden ne istiyosan annemden ne kötülük gördün geldin bi temizlik yaptın onuda burnumdan getirdin diye basarak yaygarayı ben ben naptım sümük gibi oturdum sessiz sedasız. Gitti o gittikten sonra eşime neler söyledim ne intizar lar ettim. Ağlama dedi sus dedi ama ben çok kırıldım. Sabaha kadar ağladım duyduklarıma inanamadım. Allaha havale ettim.... o bilir o görür
Pardon da canım kendine gel biraz.Çok abartmışsın. Kadın gelip sana büyük destek olmuş hata mı yapmış.Annende olsaydı çok yoruldum diye vahlanabilirdi.
Niye ailelere böyle zorluk çıkarıyorsunuz. Bir yardımcı tutsaydınız işinizi halletirseydiniz.
Kaynanam ın gerçek yüzü diye konu açmışsınız ne kadar abartmışsınız. Eşinizi de rahat bırakın annesi biraz serzenişte bulundu diye adamın beynini yemeyin.

X