- 19 Şubat 2010
- 9.066
- 5.689
- Konu Sahibi yaralikelebekk
Ayıp etmışHamileyim... ve hamile hamile sabaha kadar ağlamaktan gözleri balon olmuş sesi nefesi kesilmiş bi kadersizin yazısı bu. Zorlu bi hamilelik sürecinden dolayı evimin temizliğini yapamıyorum ağır kadıramıyorum vs... Eşim yaptı hep sağolsun hep yardımcı oldu bana. Dip köşe temizlikte annesini çağırdı. (Kendi annem uzakta yaşamkta) annesini çağırmakla çok büyük ni hata yaptı. Herneyse konuya döneyim. Öğlen geldi temizliğe başladı kendisi aşırı titizdir temizlik hastalığı var. O temizlik yaptı eşim yardım etti ben yemeklerini hazırladım. Temizlikten sonra yemek yedik. Ben dışardayken oğluyla odada dertleşiyo. Ben de duydum duymaz olaydım. OğluM anası dikkatinizi çekerim annesi demiyo ANASI geleydi de yapaydı ya ben öldüm yoruldum ya benim sümük kocam da boşver sus diyo sessiz sessiz o hala Boşver de oğlum anası geleydi vıdı vıdı bir sürü konuştu. Benimde vurulmuşa döndüm. HaMile halimle Antreye yığıldım kaldım. Benim yerime başkası olsaydı sen benim annemden ne istiyosan annemden ne kötülük gördün geldin bi temizlik yaptın onuda burnumdan getirdin diye basarak yaygarayı ben ben naptım sümük gibi oturdum sessiz sedasız. Gitti o gittikten sonra eşime neler söyledim ne intizar lar ettim. Ağlama dedi sus dedi ama ben çok kırıldım. Sabaha kadar ağladım duyduklarıma inanamadım. Allaha havale ettim.... o bilir o görür
Gelmese daha iyiymıs ama keske o anda deseymıssınız soylenecekseniz keske gelmedeyfiniz diye