Dikkat çekmek için yapsa birileri yanındayken yapar en önemlisi de oğluCogu zaman kayın pederim oluyor emekli olduğu için hep evde..
Hayir ama çok yakınız hemen hemen hergun yanyanayiz. Evimize uyumak için geliyoruz çoğu zaman diyebilirim. Ona da burda yatın falan diyor da biz yine de geliyoruz.Dikkat çekmek için yapsa birileri yanındayken yapar en önemlisi de oğlu
aynı evde mi yaşıyorsunuz ki
Çok sık gitme o zaman hastayım yatıyorum şimdi bayılabilirim deHayir ama çok yakınız hemen hemen hergun yanyanayiz. Evimize uyumak için geliyoruz çoğu zaman diyebilirim. Ona da burda yatın falan diyor da biz yine de geliyoruz.
Bukrem .!.:Çok sık gitme o zaman hastayım yatıyorum şimdi bayılabilirim de
madem aynısını diyor o da bayılsın yatsın bi yere
Bende aynilarini evliliğinin ilk zamanlarında yaşadım merak etme bi sure sonra zaten eşinin canına tak edicek kardeşim yapsın benim vaktim yok uyuman lazım isim var gibi bahanelerle gitmez :) test edildi onaylandıdaha 8 ay vvar ama sık disini biraz daha
Aynen bende oyle cicim ayi ne demek onu da bilmiyorum ama esimle simdik cok mutluyuz ilk zamanlar degilde omrumuzun geri kalanini cicim yillari olarak geciririz insallahinsallah insallah yavas yavas basladi, telefonlarina her defasinda cevap vermiyor mesela
bende söylenip duruyor ondandir herhalde. Ben ne cicim ayi ne baska birsey yasadim diyorum, evlendim kocamla vakit geciremiyorum vs.
Sizinki nasilhahhhaah ay çok güldürdüm kaynanana ne kıskanç kadınmış yaaa
de
madem aynısını diyor o da bayılsın yal senin neyin var evlendi eveleneli Hastasın demeye başlarama ona sen de mi hamilesin dicem az kaldı
Aynen bende oyle cicim ayi ne demek onu da bilmiyorum ama esimle simdik cok mutluyuz ilk zamanlar degilde omrumuzun geri kalanini cicim yillari olarak geciririz insallah
Hepsi oyle sanirim bunlarinBugün ben de aynı şeyi düşünüyordum. Buna benzer tuhaf tavırlara giriyor bazen benimki de. Sonra da "aman kıskansın dursun, çatlasın" diye düşündüm. Gayet mutluyum. Tavsiye ederim
canım o ilgi için.Kızlar kayınvalidemin kıskançlıklari beni öldürecek ... esimi öyle kıskanıyor ki benden benle yarışıyor elinden gelse evine göndermeyecek zirt pirt arıyor gel su iş var bu iş var esimden 1 yaş büyük kaynim da bekar evde ondan bisey istemiyor. Neyse şimdiki problemde hamilelikten dolayı basım dönüyor belim agriyor midem bulaniyor . Söylediğim zaman önce neden oluyor ki anlamıyorum sen hep böylesin diyor soNRA da ay benimde basım döndü benimde midem bulandi diyor belimin arkasına yastık koyuyorum agridiginda ah benimde çok agriyor ver su yastığı DİYİP kendi arkasına koyuyor.. Normalde hanı zalim Kaynanalar vardır ya öyle zalimliği yok ama beni çok kıskanıyor anlamıyorum neden böyle. Dedikodumu asla yapmaz kimseye çekiştirmez. Kötü de davrandığı söylene mez ama neden bukadar kıskanç anlamıyorum .. Ne yapayım da su kıskançlığı sona ersin.. Bu anlattığım sadece ornek başka şeyler de var kiskancligiyla ilgili bana fikir verin lütfen
De bence de anne hamile falan olmayasın bunlar hamilelik belirtileri falan deo zaman da hamilelikte n değil senin neyin var evlendi eveleneli Hastasın demeye başlar ama ona sen de mi hamilesin dicem az kaldı
malesef tam tersi torundan sonra bi tık kıskançlık artıyor :)Diğer oğlu evlenince yemi geline sarar siz rahat edersiniz. Zaten çocuktan sonra bi tık daha azalır heralde kıskançlığı daha bi kabullenir bence.
Evet haklisin önerilerin için çok sağol. Burda okumuştum bi kaynana torununu emzirmeye çalışmış diye inşallah bende öylebiseyle kkarsilasmamcanım o ilgi için.
şimdi sen hamilesin ilgi üzerinde ya o ilgiyi kendi üzerine çekmeye çalışıyor.
doğum dan sonrada olacak bak bunlar :)
doğum da da aynı olacak sonra seninle birlikte lohusalık sendromuna girecek. bebeği senden kıskanır. bir adıl ileri gider bu bebem benim ben doğurdum der . velhasıl kraldan çok kralcı olur..
mümkün olduğu kadar onu kıskandırmamaya çalış. ya da en azından sinir olsan da ona belli etme gül geç.
Evet haklisin önerilerin için çok sağol. Burda okumuştum bi kaynana torununu emzirmeye çalışmış diye inşallah bende öylebiseyle kkarsilasmam[/QU
İŞTE O BENİMMMMMMMMMMMMMM KAYNANAMMMMMMMMMMMMMMMM
Vay başıma gelenler artmaz inşallahmalesef tam tersi torundan sonra bi tık kıskançlık artıyor :)
Senin konun muydu gerçekten ?malesef tam tersi torundan sonra bi tık kıskançlık artıyor :)