kaynanamın benle aynı olan ağrıları

Dikkat çekmek için yapsa birileri yanındayken yapar en önemlisi de oğlu
aynı evde mi yaşıyorsunuz ki
Hayir ama çok yakınız hemen hemen hergun yanyanayiz. Evimize uyumak için geliyoruz çoğu zaman diyebilirim. Ona da burda yatın falan diyor da biz yine de geliyoruz.

Hayir ama çok yakınız hemen hemen hergun yanyanayiz. Evimize uyumak için geliyoruz çoğu zaman diyebilirim. Ona da burda yatın falan diyor da biz yine de geliyoruz.
Çok sık gitme o zaman hastayım yatıyorum şimdi bayılabilirim de
madem aynısını diyor o da bayılsın yatsın bi yere

Uff ne yapmaya çalıştığını bi anlasam zaten bende...

Bukrem .!.:
Çok sık gitme o zaman hastayım yatıyorum şimdi bayılabilirim de
madem aynısını diyor o da bayılsın yatsın bi yere
o zaman da hamilelikte n değil senin neyin var evlendi eveleneli Hastasın demeye başlar ama ona sen de mi hamilesin dicem az kaldı

insallah insallah yavas yavas basladi, telefonlarina her defasinda cevap vermiyor mesela
bende söylenip duruyor ondandir herhalde. Ben ne cicim ayi ne baska birsey yasadim diyorum, evlendim kocamla vakit geciremiyorum vs.

de
madem aynısını diyor o da bayılsın yal senin neyin var evlendi eveleneli Hastasın demeye başlar ama ona sen de mi hamilesin dicem az kaldı
insallah insallah yavas yavas basladi, telefonlarina her defasinda cevap vermiyor mesela
bende söylenip duruyor ondandir herhalde. Ben ne cicim ayi ne baska birsey yasadim diyorum, evlendim kocamla vakit geciremiyorum vs.
Aynen bende oyle cicim ayi ne demek onu da bilmiyorum ama esimle simdik cok mutluyuz ilk zamanlar degilde omrumuzun geri kalanini cicim yillari olarak geciririz insallah

Insallah :)

Bugün ben de aynı şeyi düşünüyordum. Buna benzer tuhaf tavırlara giriyor bazen benimki de. Sonra da "aman kıskansın dursun, çatlasın" diye düşündüm. Gayet mutluyum. Tavsiye ederim

Bugün ben de aynı şeyi düşünüyordum. Buna benzer tuhaf tavırlara giriyor bazen benimki de. Sonra da "aman kıskansın dursun, çatlasın" diye düşündüm. Gayet mutluyum. Tavsiye ederim
Hepsi oyle sanirim bunlarin

canım o ilgi için.
şimdi sen hamilesin ilgi üzerinde ya o ilgiyi kendi üzerine çekmeye çalışıyor.
doğum dan sonrada olacak bak bunlar :)
doğum da da aynı olacak sonra seninle birlikte lohusalık sendromuna girecek. bebeği senden kıskanır. bir adıl ileri gider bu bebem benim ben doğurdum der . velhasıl kraldan çok kralcı olur..
mümkün olduğu kadar onu kıskandırmamaya çalış. ya da en azından sinir olsan da ona belli etme gül geç.

Evet haklisin önerilerin için çok sağol. Burda okumuştum bi kaynana torununu emzirmeye çalışmış diye inşallah bende öylebiseyle kkarsilasmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…