kaynanamın benle aynı olan ağrıları

[QUOTE="Patatees, post: 41637028, member: 5940seni kiskanip bi cocuk da kendisinin yapmadigina sukret bence :KK70: :KK70: :KK70:[/QUOTE]
Hahahahhaha :KK70: menopoza girdim diye uzulmuyor degil bende anaannem bile adet goruyor dedem yasasa anaannem bile dogururdu dedim :KK53::KK53: kalakaldi

Çok bunaltiyor ama 3 senedir öyle evime sebze meyve ne alsam ne gerek vardı bizde yer yatardiniz hep bende kalın diyor sürekli kurmayı gidince de kaynim laf ediyor evimiz yok mu sizin ekmek elden su gölden burda yaşıyorsunuz diye .. Ne yapacagimi şaşırdım. Eşim yardım edince ogluma eziyet ediyorsun bana hiç yapmazdı sen ne yapiyosun Allah bilir de yapıyor falan diye başlıyor.. Torunu kucağınıza aldığımızda da korkularım var .. Hergun gelin dicek diye evi çok soğuk bende kendi gelsin isterim açıkçası o da gelmez hiç bakalım napicazzz
yakında yuvamdan olacam o olacak
6 yıl oldu ben hala çekiyorum benimki tam cadı kindar dır

Kızlar kayınvalidemin kıskançlıklari beni öldürecek ... esimi öyle kıskanıyor ki benden benle yarışıyor elinden gelse evine göndermeyecek zirt pirt arıyor gel su iş var bu iş var esimden 1 yaş büyük kaynim da bekar evde ondan bisey istemiyor. Neyse şimdiki problemde hamilelikten dolayı basım dönüyor belim agriyor midem bulaniyor . Söylediğim zaman önce neden oluyor ki anlamıyorum sen hep böylesin diyor soNRA da ay benimde basım döndü benimde midem bulandi diyor belimin arkasına yastık koyuyorum agridiginda ah benimde çok agriyor ver su yastığı DİYİP kendi arkasına koyuyor.. Normalde hanı zalim Kaynanalar vardır ya öyle zalimliği yok ama beni çok kıskanıyor anlamıyorum neden böyle. Dedikodumu asla yapmaz kimseye çekiştirmez. Kötü de davrandığı söylene mez ama neden bukadar kıskanç anlamıyorum .. Ne yapayım da su kıskançlığı sona ersin.. Bu anlattığım sadece ornek başka şeyler de var kiskancligiyla ilgili bana fikir verin lütfen :KK43:
eşinizi kötüleyin yada bana kötü davranıyor falan diyin, iyi anlaştığınızı görüyorsa kendisi kendi davranışlarının kıskandığının farkında bile değildir:)

Benim kaynanam da aynı hamile kaldım millet beni pohpohluyor diye az kaldı kendisi de yapacak bir çocuk

Eşimin arabanin kapısini açmasını bile gülerek bu yaşımdayım ben dogurdum bana bir kere acmadi kapı diyor

Kendileri 110 kilo ben 78 im gebelikten dolayi 10 kilo kadar aldım bana geçen gün yarmagul olmuşsun dedi

Elimi etegimi çektim pazar günü birlikte bahçeye giderdik bugün oğlu ile takılıyor yüzünü görmek istemiyorum o derece sinir etti beni

Iyice catlasin canım bırak hak ediyor kimisi.

Bunu dert mı edıyorsun madem kıskanıyor bunun farkındasın sende kıskandıracak seylerı yapmayıver yanında mesala agrılarından bahsetme sorun kalmaz bu sadece kayınvalıden ıcın gecerlı degıl cevrendekı herkez ıcın gecerlı yontem

ayy ben hiç çekemezdim sanırım..
belki torun olunca düzelir.

X