- 13 Aralık 2012
- 1.366
- 323
Dicem dicem az kaldi. Ama artik gorusmemeye calisicam ..hahaha hamilemisin anneee sende diyiver kiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dicem dicem az kaldi. Ama artik gorusmemeye calisicam ..hahaha hamilemisin anneee sende diyiver kiz
Seni kiskanip bi cocuk da kendisinin yapmadigina sukret bence
yakında yuvamdan olacam o olacakÇok bunaltiyor ama 3 senedir öyle evime sebze meyve ne alsam ne gerek vardı bizde yer yatardiniz hep bende kalın diyor sürekli kurmayı gidince de kaynim laf ediyor evimiz yok mu sizin ekmek elden su gölden burda yaşıyorsunuz diye .. Ne yapacagimi şaşırdım. Eşim yardım edince ogluma eziyet ediyorsun bana hiç yapmazdı sen ne yapiyosun Allah bilir de yapıyor falan diye başlıyor.. Torunu kucağınıza aldığımızda da korkularım var .. Hergun gelin dicek diye evi çok soğuk bende kendi gelsin isterim açıkçası o da gelmez hiç bakalım napicazzz
eşinizi kötüleyin yada bana kötü davranıyor falan diyin, iyi anlaştığınızı görüyorsa kendisi kendi davranışlarının kıskandığının farkında bile değildir:)Kızlar kayınvalidemin kıskançlıklari beni öldürecek ... esimi öyle kıskanıyor ki benden benle yarışıyor elinden gelse evine göndermeyecek zirt pirt arıyor gel su iş var bu iş var esimden 1 yaş büyük kaynim da bekar evde ondan bisey istemiyor. Neyse şimdiki problemde hamilelikten dolayı basım dönüyor belim agriyor midem bulaniyor . Söylediğim zaman önce neden oluyor ki anlamıyorum sen hep böylesin diyor soNRA da ay benimde basım döndü benimde midem bulandi diyor belimin arkasına yastık koyuyorum agridiginda ah benimde çok agriyor ver su yastığı DİYİP kendi arkasına koyuyor.. Normalde hanı zalim Kaynanalar vardır ya öyle zalimliği yok ama beni çok kıskanıyor anlamıyorum neden böyle. Dedikodumu asla yapmaz kimseye çekiştirmez. Kötü de davrandığı söylene mez ama neden bukadar kıskanç anlamıyorum .. Ne yapayım da su kıskançlığı sona ersin.. Bu anlattığım sadece ornek başka şeyler de var kiskancligiyla ilgili bana fikir verin lütfen