kaynanamın benle aynı olan ağrıları

[QUOTE; ema1, bist;946, member: 158459"]Nasıl alıştırırsan öyle gider yalnız soğuk evdede çocuğun hasta olma ihtimali yüksek bak bunu kaynanaya karşı kullanabilirsin[/QUOTE]
Evet eger gelmezse de kendi bilir gelirse de basım üstüne :) o zaman a kadar Allah kerim ..
o öyle yapınca '' yoksa sende mı hamılesın '' deyiver
Eskiden sesim icime kacar oylece patlayarak otururdum bundan sknra eglenecege benziyorum ;D

Diğer oğlu evlenince yemi geline sarar siz rahat edersiniz. Zaten çocuktan sonra bi tık daha azalır heralde kıskançlığı daha bi kabullenir bence.

cok iyi fikir.. sinir bozup kendini hirpalamak yerine boyle politik akilli davranmak lazim aslinda.

İnşallah azalır pek ümidim yok ama .. Şuanda bile bekar oğlunu çok savuru herşeyin esinle ben kosariz hamile kalınca ben emekli oldum eşim koşuyor şimdi ben tekbasima kalıyorum hep .. Bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak baktım olmuyor ufak bi çıngarcçıkarmayı dusunmuyorum değilim..

cok iyi fikir.. sinir bozup kendini lamak yerine politik akilli davranmak lazim aslinda.
Ben de o fikri sevdim birde bi arkadas aaa yoksa sende mi hamilesin diye sor dedi bunlari gercekten uygulamayi dusunuyorum hemde cok eglenicem

[QUOTE; asude_bahar, post: 41547159, member: 261178"]Tabi kavga etsen oglunu dolduracak huzur bozacak, boyle olunca sakayla ayari verirsin kimse de ya bu kadin napiyo diyemez [/QUOTE]
Allah razi olsun

Gençliğini kıskanıyordur...kendi zamanı geçtiği için ,siz daha baharınızdasınız diye...sonra bir bakıyor kocası yerinde oğlu kendi yerinde gelin ..ister istemez kıskanıyordur :)))hani kotuluğu yoksa tek sorun buysa aklıma tek gelende bu

Yok anam bu modeller değişmiyor. Benim kide ben hamile iken merdivenleri inemedim eşim elimden tuttu indik. " ay oğlum bende inemiyorum" diye bi naz edişi vardı evlere senlik yanında eşi ve kaynimda var. Eşim elinden tuttu indirdi napsin. Bu aralar çok yoğunum yorgun oluyorum. Oda benim gibi sürekli çok yoruldum diye dert yaniyo maksat eşim bana tek başına ilgi göstermesin.

Aaaa anne yoksa sende mi hamilesin desenHımmm gerçi sen menopaza girmişsindir ardından bi şakaya vurma bence işi çözer.Sorma canım ben miğren hastasıyım onunda hep ağrır doktor tescilli mi hayır hastanelerden çıkamayan kadın ne hikmetse baş ağrısına hiç baktırtmaz.

Senin kaynanayla benm kaynana bu kadarmi benzer yaaa bnde caresizim bu konuda kiskanclik tvan yani. Bn hasta olsam hemen oda oluyo. Bidr hasta olduguma inanmiyo ilgi bnm uzerimde diye. Nooldu hasta mi oldun diyo kucumseyerek. Hemen onunda bi yeri agriyo oluyo sirf esim ilgilensn diye.

hahahaaa bizim gelin de annem ne zaman şu rahatsızlığım var dese bende de var diyormuş.anneme iş beklersin diye diyordur dedim.ne işi bekleyecem seneler önce hastayken bir pilav pişiriver dedim burnumdan getirdi,bir daha ondan ne işi isteyeyim dedi.

Kendinde soylemissin canim kaynin bekar evdeymis ondan istemez tabi o nasılsa hep gözünün onunde :) belli ki kabullenememis seni yapacak hic birsey yok malesef, benimde kvdem oyle laf aradinda konusu gecer esimle ilgili bisey hemen 'aa evet oyle yapar bana da yapardi ' der her konuda bu boyke resmen sana ozel bisey degil yani bana da yapiyor kendini ozel hissetme demeye getiriyor, bende artik hicbisey anlatmiyorum. Senin durum daha kotu duzelmezler canim esinle aranizi bozacak bisey yapmasin da gerisini boşver.

Kesinlikle bunu dene

Bebek dogduktan sonra ki hayatınızı da merakediyorum cçünkü benim kafami kurcalayan şey de birde bebek dogduKtan sonra neler olacağı :/

QUOTE="huzuronda, post: 41547949, member: 406700"]Aaaa anne yoksa sende mi hamilesin desenHımmm gerçi sen menopaza girmişsindir ardından bi şakaya vurma bence işi çözer.Sorma canım ben miğren hastasıyım onunda hep ağrır doktor tescilli mi hayır hastanelerden çıkamayan kadın ne hikmetse baş ağrısına hiç baktırtmaz.[/QUOTE]
Cunku BİZ asla hasta olamayiz canim biz demir gibiyiz yalan soyluyoruz onlarin ki dogru artik uyuz oluyorum .. Ama inadina esimle daha cok ugrasiyorum onun onunde bazen basimi omzuna yasliyorum esimin o da gidip kocasinjn omzuna yasliyor falan bi gorsen saka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…