Eskiden sesim icime kacar oylece patlayarak otururdum bundan sknra eglenecege benziyorumo öyle yapınca '' yoksa sende mı hamılesın '' deyiver
Laf arasinda ahaha ya biz seninle ana kiz miyiz kaynana gelin miyiz benim nerem agrisa senin de o yanina agri vuruyo kimiz biz yoksa sen mi dogurdun beni anacim kimiz biz kimm ahaha falan gibi saka yap, sonra her dediginde AHAHA BAK YINE BENIM AGRIM SANA GECTI AYY falan de bi sure sonra utanir soylemez
Ben de o fikri sevdim birde bi arkadas aaa yoksa sende mi hamilesin diye sor dedi bunlari gercekten uygulamayi dusunuyorum hemde cok eglenicemcok iyi fikir.. sinir bozup kendini lamak yerine politik akilli davranmak lazim aslinda.
Tabi kavga etsen oglunu dolduracak huzur bozacak, boyle olunca sakayla ayari verirsin kimse de ya bu kadin napiyo diyemezcok iyi fikir.. sinir bozup kendini hirpalamak yerine boyle politik akilli davranmak lazim aslinda.
İnsallAH en kısa zamanda geçer problemlerimiz...Ahhh bende de var malesef bu problem
Gençliğini kıskanıyordur...kendi zamanı geçtiği için ,siz daha baharınızdasınız diye...sonra bir bakıyor kocası yerinde oğlu kendi yerinde gelin ..ister istemez kıskanıyordur :)))hani kotuluğu yoksa tek sorun buysa aklıma tek gelende buKızlar kayınvalidemin kıskançlıklari beni öldürecek ... esimi öyle kıskanıyor ki benden benle yarışıyor elinden gelse evine göndermeyecek zirt pirt arıyor gel su iş var bu iş var esimden 1 yaş büyük kaynim da bekar evde ondan bisey istemiyor. Neyse şimdiki problemde hamilelikten dolayı basım dönüyor belim agriyor midem bulaniyor . Söylediğim zaman önce neden oluyor ki anlamıyorum sen hep böylesin diyor soNRA da ay benimde basım döndü benimde midem bulandi diyor belimin arkasına yastık koyuyorum agridiginda ah benimde çok agriyor ver su yastığı DİYİP kendi arkasına koyuyor.. Normalde hanı zalim Kaynanalar vardır ya öyle zalimliği yok ama beni çok kıskanıyor anlamıyorum neden böyle. Dedikodumu asla yapmaz kimseye çekiştirmez. Kötü de davrandığı söylene mez ama neden bukadar kıskanç anlamıyorum .. Ne yapayım da su kıskançlığı sona ersin.. Bu anlattığım sadece ornek başka şeyler de var kiskancligiyla ilgili bana fikir verin lütfen
Senin kaynanayla benm kaynana bu kadarmi benzer yaaaKızlar kayınvalidemin kıskançlıklari beni öldürecek ... esimi öyle kıskanıyor ki benden benle yarışıyor elinden gelse evine göndermeyecek zirt pirt arıyor gel su iş var bu iş var esimden 1 yaş büyük kaynim da bekar evde ondan bisey istemiyor. Neyse şimdiki problemde hamilelikten dolayı basım dönüyor belim agriyor midem bulaniyor . Söylediğim zaman önce neden oluyor ki anlamıyorum sen hep böylesin diyor soNRA da ay benimde basım döndü benimde midem bulandi diyor belimin arkasına yastık koyuyorum agridiginda ah benimde çok agriyor ver su yastığı DİYİP kendi arkasına koyuyor.. Normalde hanı zalim Kaynanalar vardır ya öyle zalimliği yok ama beni çok kıskanıyor anlamıyorum neden böyle. Dedikodumu asla yapmaz kimseye çekiştirmez. Kötü de davrandığı söylene mez ama neden bukadar kıskanç anlamıyorum .. Ne yapayım da su kıskançlığı sona ersin.. Bu anlattığım sadece ornek başka şeyler de var kiskancligiyla ilgili bana fikir verin lütfen
Kendinde soylemissin canim kaynin bekar evdeymis ondan istemez tabi o nasılsa hep gözünün onunde :) belli ki kabullenememis seni yapacak hic birsey yok malesef, benimde kvdem oyle laf aradinda konusu gecer esimle ilgili bisey hemen 'aa evet oyle yapar bana da yapardi ' der her konuda bu boyke resmen sana ozel bisey degil yani bana da yapiyor kendini ozel hissetme demeye getiriyor, bende artik hicbisey anlatmiyorum. Senin durum daha kotu duzelmezler canim esinle aranizi bozacak bisey yapmasin da gerisini boşver.Kızlar kayınvalidemin kıskançlıklari beni öldürecek ... esimi öyle kıskanıyor ki benden benle yarışıyor elinden gelse evine göndermeyecek zirt pirt arıyor gel su iş var bu iş var esimden 1 yaş büyük kaynim da bekar evde ondan bisey istemiyor. Neyse şimdiki problemde hamilelikten dolayı basım dönüyor belim agriyor midem bulaniyor . Söylediğim zaman önce neden oluyor ki anlamıyorum sen hep böylesin diyor soNRA da ay benimde basım döndü benimde midem bulandi diyor belimin arkasına yastık koyuyorum agridiginda ah benimde çok agriyor ver su yastığı DİYİP kendi arkasına koyuyor.. Normalde hanı zalim Kaynanalar vardır ya öyle zalimliği yok ama beni çok kıskanıyor anlamıyorum neden böyle. Dedikodumu asla yapmaz kimseye çekiştirmez. Kötü de davrandığı söylene mez ama neden bukadar kıskanç anlamıyorum .. Ne yapayım da su kıskançlığı sona ersin.. Bu anlattığım sadece ornek başka şeyler de var kiskancligiyla ilgili bana fikir verin lütfen
Laf arasinda ahaha ya biz seninle ana kiz miyiz kaynana gelin miyiz benim nerem agrisa senin de o yanina agri vuruyo kimiz biz yoksa sen mi dogurdun beni anacim kimiz biz kimm ahaha falan gibi saka yap, sonra her dediginde AHAHA BAK YINE BENIM AGRIM SANA GECTI AYY falan de bi sure sonra utanir soylemez
Bebek dogduktan sonra ki hayatınızı da merakediyorum cçünkü benim kafami kurcalayan şey de birde bebek dogduKtan sonra neler olacağı :/Yok anam bu modeller değişmiyor. Benim kide ben hamile iken merdivenleri inemedim eşim elimden tuttu indik. " ay oğlum bende inemiyorum" diye bi naz edişi vardı evlere senlik yanında eşi ve kaynimda var. Eşim elinden tuttu indirdi napsin. Bu aralar çok yoğunum yorgun oluyorum. Oda benim gibi sürekli çok yoruldum diye dert yaniyo maksat eşim bana tek başına ilgi göstermesin.