Yani cevremdeki kayinvalidelere gore en iyisi buGençliğini kıskanıyordur...kendi zamanı geçtiği için ,siz daha baharınızdasınız diye...sonra bir bakıyor kocası yerinde oğlu kendi yerinde gelin ..ister istemez kıskanıyordur :)))hani kotuluğu yoksa tek sorun buysa aklıma tek gelende bu
Bazen oyuncular rollerini degistirebiliyormus demek kihahahaaa bizim gelin de annem ne zaman şu rahatsızlığım var dese bende de var diyormuş.anneme iş beklersin diye diyordur dedim.ne işi bekleyecem seneler önce hastayken bir pilav pişiriver dedim burnumdan getirdi,bir daha ondan ne işi isteyeyim dedi.
Hepsi ayni mi bunların neden yaparlar amaç ne anlamış değilim .. Benim de sinirlerim bozuluyor :/Benim kaynanamın da benim ne zaman bir yerim ağrısa aynı anda onun da orası ağrıyordur.
Çok sinir bozucu gerçekten.
Hepsi ayni mi bunların neden yaparlar amaç ne anlamış değilim .. Benim de sinirlerim bozuluyor :/
Sadece bana değil diğer 2 eltime de yapıyor.
Henüz sebebini bulamadık biz de :)
esin annedini uyarsin
Benimkisi özel şoförü mübarek kapısında yatar arabası diğer oğluna da söyleme gereği asla duymaz bende bisey demiyorum saf gibiBizim bir tanıdığın alman gelini vardı. Kadın oğlundan bir kere bit yere götürmesini istedi. Gelin bir şey demedi ilkinde, ikincide o benim koca senin koca değil bir yere gidemez dedi :) Kadıncağız bir daha bir şey istemedi :)
Kaynananızda nur topu gibi bir Histerik Kişilik Bozukluğu var..Kızlar kayınvalidemin kıskançlıklari beni öldürecek ... esimi öyle kıskanıyor ki benden benle yarışıyor elinden gelse evine göndermeyecek zirt pirt arıyor gel su iş var bu iş var esimden 1 yaş büyük kaynim da bekar evde ondan bisey istemiyor. Neyse şimdiki problemde hamilelikten dolayı basım dönüyor belim agriyor midem bulaniyor . Söylediğim zaman önce neden oluyor ki anlamıyorum sen hep böylesin diyor soNRA da ay benimde basım döndü benimde midem bulandi diyor belimin arkasına yastık koyuyorum agridiginda ah benimde çok agriyor ver su yastığı DİYİP kendi arkasına koyuyor.. Normalde hanı zalim Kaynanalar vardır ya öyle zalimliği yok ama beni çok kıskanıyor anlamıyorum neden böyle. Dedikodumu asla yapmaz kimseye çekiştirmez. Kötü de davrandığı söylene mez ama neden bukadar kıskanç anlamıyorum .. Ne yapayım da su kıskançlığı sona ersin.. Bu anlattığım sadece ornek başka şeyler de var kiskancligiyla ilgili bana fikir verin lütfen
Bende aynilarini evliliğinin ilk zamanlarında yaşadım merak etme bi sure sonra zaten eşinin canına tak edicek kardeşim yapsın benim vaktim yok uyuman lazım isim var gibi bahanelerle gitmez :) test edildi onaylandıseni cok iyi anliyorum. bende 4 aylik evliyim neredeyse hergün baska bir is cikarir esimi cagirir. Evde bekar esimden 2 Yas Kücük kaynim var, kayinbabamda var daha 50 yasinda. Onlar yapamaz, yada isleri vardir. Biz yeni evliyiz isimiz yok ya...Tövbe allahim yaaa bu kaynanalar hepmi ayni olur
Kaynananızda nur topu gibi bir Histerik Kişilik Bozukluğu var..
Ben hic sanmiyorum :) Hastalik hastasi olsa eşi grip olduğundaoda halsizim der kkızı hasta olduğunda bardak bardak süt taşımak yerine oda hasta yatar sadece bana yapılan bisey çünkü bu..Bana hastalık hastası gibi geldi
duyduğu hastalık başına geliyor
Yanınızda biri oluyor mu bu sırada eşin falanBen hic sanmiyorum :) Hastalik hastasi olsa eşi grip olduğundaoda halsizim der kkızı hasta olduğunda bardak bardak süt taşımak yerine oda hasta yatar sadece bana yapılan bisey çünkü bu..
Cogu zaman kayın pederim oluyor emekli olduğu için hep evde..Yanınızda biri oluyor mu bu sırada eşin falan