kaynanamın benle aynı olan ağrıları

Yani cevremdeki kayinvalidelere gore en iyisi bu

Bazen oyuncular rollerini degistirebiliyormus demek ki

Bizim bir tanıdığın alman gelini vardı. Kadın oğlundan bir kere bit yere götürmesini istedi. Gelin bir şey demedi ilkinde, ikincide o benim koca senin koca değil bir yere gidemez dedi :) Kadıncağız bir daha bir şey istemedi :)

Benimkisi özel şoförü mübarek kapısında yatar arabası diğer oğluna da söyleme gereği asla duymaz bende bisey demiyorum saf gibi

seni cok iyi anliyorum. bende 4 aylik evliyim neredeyse hergün baska bir is cikarir esimi cagirir. Evde bekar esimden 2 Yas Kücük kaynim var, kayinbabamda var daha 50 yasinda. Onlar yapamaz, yada isleri vardir. Biz yeni evliyiz isimiz yok ya...Tövbe allahim yaaa bu kaynanalar hepmi ayni olur

Kaynananızda nur topu gibi bir Histerik Kişilik Bozukluğu var..

Bende aynilarini evliliğinin ilk zamanlarında yaşadım merak etme bi sure sonra zaten eşinin canına tak edicek kardeşim yapsın benim vaktim yok uyuman lazım isim var gibi bahanelerle gitmez :) test edildi onaylandı daha 8 ay vvar ama sık disini biraz daha

Bana hastalık hastası gibi geldi
duyduğu hastalık başına geliyor
Ben hic sanmiyorum :) Hastalik hastasi olsa eşi grip olduğundaoda halsizim der kkızı hasta olduğunda bardak bardak süt taşımak yerine oda hasta yatar sadece bana yapılan bisey çünkü bu..

Ben hic sanmiyorum :) Hastalik hastasi olsa eşi grip olduğundaoda halsizim der kkızı hasta olduğunda bardak bardak süt taşımak yerine oda hasta yatar sadece bana yapılan bisey çünkü bu..
Yanınızda biri oluyor mu bu sırada eşin falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…