- 13 Aralık 2012
- 1.366
- 323
Susar ozamanDe bence de anne hamile falan olmayasın bunlar hamilelik belirtileri falan de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Susar ozamanDe bence de anne hamile falan olmayasın bunlar hamilelik belirtileri falan de
evet ..Senin konun muydu gerçekten ?
Laf arasinda ahaha ya biz seninle ana kiz miyiz kaynana gelin miyiz benim nerem agrisa senin de o yanina agri vuruyo kimiz biz yoksa sen mi dogurdun beni anacim kimiz biz kimm ahaha falan gibi saka yap, sonra her dediginde AHAHA BAK YINE BENIM AGRIM SANA GECTI AYY falan de bi sure sonra utanir soylemez
Senin işin çok zormus gerçekten. Benimkisi bu kadar olmaz inşallah ...evet ..
benimle beraber hasta olurdu ben doktora gitsem oda gider ben kıyafet alsam oda alır.
ben ne yaparsam bir adım aynısını o da yapar.
doğum yaptım kadın lohusa sendromuna girdi bebeği benden kıskandı
kızım için ben doğurdum benim kızım sen cici annesisin derdi
ben onu kendi nüfusuma alacağım ben onu evlatlık alacağım o benim kızım derdi
emzirirken kucağımdan alırdı
ben alıp emzirmeyeyim diye sabahtan akşama kadar yaz sıcağında kucağında tutardı
emzirmeye kalkmış
mesela şuan yemek yapar bırakırım benim bıraktığım yemeği yedirmez(senin bıraktığın yemeği yemedi sevmedi ağzına koymadı ama evde olsun çocuk yiyor şapur şupur)
bu ve buna benzer bilumum sorunlar işte :)
İnşallah :)Senin işin çok zormus gerçekten. Benimkisi bu kadar olmaz inşallah ...
Amin.Hepsi ayni bunlarin madem ogullarini okadar cok kiskaniyorlar evlendirmesinler ozaman, tursularini kursunlar.
Benimkide ayniii durmadan bir rekabet icinde. Sanki gelini degilde kumasiyim.
Esimin bana cok yardimci oldugunu söylesem, o evlenmeden banada cok yardim ederdi der. Yani sana özel bisey degil o gibisinden.
Allah hepmize sabir versin
oğullarını evlendiriyorlar çünkü elalem ne der.Hepsi ayni bunlarin madem ogullarini okadar cok kiskaniyorlar evlendirmesinler ozaman, tursularini kursunlar.
Benimkide ayniii durmadan bir rekabet icinde. Sanki gelini degilde kumasiyim.
Esimin bana cok yardimci oldugunu söylesem, o evlenmeden banada cok yardim ederdi der. Yani sana özel bisey degil o gibisinden.
Allah hepmize sabir versin
Wwaaaaawwww süper özetttttttt cok haklisin ...oğullarını evlendiriyorlar çünkü elalem ne der.
evlendiriyorlar ama ; hatta buraya kocaman bir tırnak parantez tüm imla kurallarını koymak lazım
oğlu evlendiği kadını sevmeyecek onun sözünü dinlemeyecek oğlunun hayatındaki tek kadın sadece annesi olacak geline gelince
oğlunun cinsel hevesini giderecek ,oğluna çocuk doğuracak,oğluna hizmet edecek,oğlunun bir dediğini iki etmeyecek,
birde kendi beklentileri var ki takdire şayan :)
kaynananın her türlü ev işini yapacak,onun yanında kum kum kuşu gibi süzülecek,ağzı var dili yok her söyleneni peki efendim, anladım efendim, siz bilirsiniz efendim diye onaylayıp itiraz etmeyecek kaynana ile o gün senin bu misafirlik vs gezecek,kaynananın misafirlerine her türlü hazırlık,ikram ve hizmeti görecek.bu ve buna benzer bir çok şey yapacak bir kül kedisi olacak :)
ha birde kılık kıyafet kuaför vs masrafı olmayacak ama güzel ve bakımlı olacak birde çalıştığını getirip kaynananın eline saydı mı ohhhhhh
İŞTE EN İDEAL GELİN
E ÖYLE AMA :)Wwaaaaawwww süper özetttttttt cok haklisin ...
Laf arasinda ahaha ya biz seninle ana kiz miyiz kaynana gelin miyiz benim nerem agrisa senin de o yanina agri vuruyo kimiz biz yoksa sen mi dogurdun beni anacim kimiz biz kimm ahaha falan gibi saka yap, sonra her dediginde AHAHA BAK YINE BENIM AGRIM SANA GECTI AYY falan de bi sure sonra utanir soylemez
benimki beter kaynana ama son hamlemden sonra sesini çıkarmıyor ama tetikteyimSizinki nasil
Kızlar kayınvalidemin kıskançlıklari beni öldürecek ... esimi öyle kıskanıyor ki benden benle yarışıyor elinden gelse evine göndermeyecek zirt pirt arıyor gel su iş var bu iş var esimden 1 yaş büyük kaynim da bekar evde ondan bisey istemiyor. Neyse şimdiki problemde hamilelikten dolayı basım dönüyor belim agriyor midem bulaniyor . Söylediğim zaman önce neden oluyor ki anlamıyorum sen hep böylesin diyor soNRA da ay benimde basım döndü benimde midem bulandi diyor belimin arkasına yastık koyuyorum agridiginda ah benimde çok agriyor ver su yastığı DİYİP kendi arkasına koyuyor.. Normalde hanı zalim Kaynanalar vardır ya öyle zalimliği yok ama beni çok kıskanıyor anlamıyorum neden böyle. Dedikodumu asla yapmaz kimseye çekiştirmez. Kötü de davrandığı söylene mez ama neden bukadar kıskanç anlamıyorum .. Ne yapayım da su kıskançlığı sona ersin.. Bu anlattığım sadece ornek başka şeyler de var kiskancligiyla ilgili bana fikir verin lütfen
oğullarını evlendiriyorlar çünkü elalem ne der.
evlendiriyorlar ama ; hatta buraya kocaman bir tırnak parantez tüm imla kurallarını koymak lazım
oğlu evlendiği kadını sevmeyecek onun sözünü dinlemeyecek oğlunun hayatındaki tek kadın sadece annesi olacak geline gelince
oğlunun cinsel hevesini giderecek ,oğluna çocuk doğuracak,oğluna hizmet edecek,oğlunun bir dediğini iki etmeyecek,
birde kendi beklentileri var ki takdire şayan :)
kaynananın her türlü ev işini yapacak,onun yanında kum kum kuşu gibi süzülecek,ağzı var dili yok her söyleneni peki efendim, anladım efendim, siz bilirsiniz efendim diye onaylayıp itiraz etmeyecek kaynana ile o gün senin bu misafirlik vs gezecek,kaynananın misafirlerine her türlü hazırlık,ikram ve hizmeti görecek.bu ve buna benzer bir çok şey yapacak bir kül kedisi olacak :)
ha birde kılık kıyafet kuaför vs masrafı olmayacak ama güzel ve bakımlı olacak birde çalıştığını getirip kaynananın eline saydı mı ohhhhhh
İŞTE EN İDEAL GELİN
karnimi şiş hissediyorum diyor zatenyakinda karnina yastik koyup gezerse sasma
hahaha hamilemisin anneee sende diyiver kizkarnimi şiş hissediyorum diyor zaten
Seni kiskanip bi cocuk da kendisinin yapmadigina sukret benceKızlar kayınvalidemin kıskançlıklari beni öldürecek ... esimi öyle kıskanıyor ki benden benle yarışıyor elinden gelse evine göndermeyecek zirt pirt arıyor gel su iş var bu iş var esimden 1 yaş büyük kaynim da bekar evde ondan bisey istemiyor. Neyse şimdiki problemde hamilelikten dolayı basım dönüyor belim agriyor midem bulaniyor . Söylediğim zaman önce neden oluyor ki anlamıyorum sen hep böylesin diyor soNRA da ay benimde basım döndü benimde midem bulandi diyor belimin arkasına yastık koyuyorum agridiginda ah benimde çok agriyor ver su yastığı DİYİP kendi arkasına koyuyor.. Normalde hanı zalim Kaynanalar vardır ya öyle zalimliği yok ama beni çok kıskanıyor anlamıyorum neden böyle. Dedikodumu asla yapmaz kimseye çekiştirmez. Kötü de davrandığı söylene mez ama neden bukadar kıskanç anlamıyorum .. Ne yapayım da su kıskançlığı sona ersin.. Bu anlattığım sadece ornek başka şeyler de var kiskancligiyla ilgili bana fikir verin lütfen