kaynanamın benle aynı olan ağrıları

Senin konun muydu gerçekten ?
evet ..
benimle beraber hasta olurdu ben doktora gitsem oda gider ben kıyafet alsam oda alır.
ben ne yaparsam bir adım aynısını o da yapar.
doğum yaptım kadın lohusa sendromuna girdi bebeği benden kıskandı
kızım için ben doğurdum benim kızım sen cici annesisin derdi
ben onu kendi nüfusuma alacağım ben onu evlatlık alacağım o benim kızım derdi
emzirirken kucağımdan alırdı
ben alıp emzirmeyeyim diye sabahtan akşama kadar yaz sıcağında kucağında tutardı
emzirmeye kalkmış
mesela şuan yemek yapar bırakırım benim bıraktığım yemeği yedirmez(senin bıraktığın yemeği yemedi sevmedi ağzına koymadı ama evde olsun çocuk yiyor şapur şupur)
bu ve buna benzer bilumum sorunlar işte :)

Sen de az degilsin valla

Senin işin çok zormus gerçekten. Benimkisi bu kadar olmaz inşallah ...

Hepsi ayni bunlarin madem ogullarini okadar cok kiskaniyorlar evlendirmesinler ozaman, tursularini kursunlar.
Benimkide ayniii durmadan bir rekabet icinde. Sanki gelini degilde kumasiyim.
Esimin bana cok yardimci oldugunu söylesem, o evlenmeden banada cok yardim ederdi der. Yani sana özel bisey degil o gibisinden.

Allah hepmize sabir versin

Amin.

oğullarını evlendiriyorlar çünkü elalem ne der.
evlendiriyorlar ama ; hatta buraya kocaman bir tırnak parantez tüm imla kurallarını koymak lazım
oğlu evlendiği kadını sevmeyecek onun sözünü dinlemeyecek oğlunun hayatındaki tek kadın sadece annesi olacak geline gelince
oğlunun cinsel hevesini giderecek ,oğluna çocuk doğuracak,oğluna hizmet edecek,oğlunun bir dediğini iki etmeyecek,
birde kendi beklentileri var ki takdire şayan :)
kaynananın her türlü ev işini yapacak,onun yanında kum kum kuşu gibi süzülecek,ağzı var dili yok her söyleneni peki efendim, anladım efendim, siz bilirsiniz efendim diye onaylayıp itiraz etmeyecek kaynana ile o gün senin bu misafirlik vs gezecek,kaynananın misafirlerine her türlü hazırlık,ikram ve hizmeti görecek.bu ve buna benzer bir çok şey yapacak bir kül kedisi olacak :)
ha birde kılık kıyafet kuaför vs masrafı olmayacak ama güzel ve bakımlı olacak birde çalıştığını getirip kaynananın eline saydı mı ohhhhhh
İŞTE EN İDEAL GELİN

Wwaaaaawwww süper özetttttttt cok haklisin ...

Çok yaraticisin :)))

ayyy bu durum sadece bizde var sanıyodum. benim çikolata kistim vardı, sol tarafımda günlerce geçmeyen ağrılarım oluyodu.
bi baktım kayınvalidem de başladı sol tarafım ağrıyo hiç geçmiyo demeye

Haklisin kesinlikle istedikleri bu bence

[QUETO="oreiro, post:016, member: 298432"]benimki beter kaynana ama son hamlemden sonra sesini çıkarmıyor ama tetikteyim [/QUOTE]
ay cok EGLEnmişe benziyosun merak ettim

Seni kiskanip bi cocuk da kendisinin yapmadigina sukret bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…