kaynanamın benle aynı olan ağrıları

[QUOTE="Patatees, post: 41637028, member: 5940seni kiskanip bi cocuk da kendisinin yapmadigina sukret bence [/QUOTE]
Hahahahhaha menopoza girdim diye uzulmuyor degil bende anaannem bile adet goruyor dedem yasasa anaannem bile dogururdu dedim kalakaldi

yakında yuvamdan olacam o olacak
6 yıl oldu ben hala çekiyorum benimki tam cadı kindar dır

eşinizi kötüleyin yada bana kötü davranıyor falan diyin, iyi anlaştığınızı görüyorsa kendisi kendi davranışlarının kıskandığının farkında bile değildir:)

Benim kaynanam da aynı hamile kaldım millet beni pohpohluyor diye az kaldı kendisi de yapacak bir çocuk

Eşimin arabanin kapısini açmasını bile gülerek bu yaşımdayım ben dogurdum bana bir kere acmadi kapı diyor

Kendileri 110 kilo ben 78 im gebelikten dolayi 10 kilo kadar aldım bana geçen gün yarmagul olmuşsun dedi

Elimi etegimi çektim pazar günü birlikte bahçeye giderdik bugün oğlu ile takılıyor yüzünü görmek istemiyorum o derece sinir etti beni

Iyice catlasin canım bırak hak ediyor kimisi.

Bunu dert mı edıyorsun madem kıskanıyor bunun farkındasın sende kıskandıracak seylerı yapmayıver yanında mesala agrılarından bahsetme sorun kalmaz bu sadece kayınvalıden ıcın gecerlı degıl cevrendekı herkez ıcın gecerlı yontem

ayy ben hiç çekemezdim sanırım..
belki torun olunca düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…