Yani güzelim siz bu adamın nesini sevip aşık olup evlendiniz? Gelemem dediğim halde annesi arabayla kapının önünde 1 saat bekleyecek ve eşim buna müdahale etmeyecek. Adamı aşağı atarım defolup giderler. Bu resmen zor kullanma, psikolojik baskı, zorbalık. Yani ben o zamanki kafamla da çıkar, önünden geçer taksiye vs biner giderdim. Ben eş ailesi sorununu çözdüm dedim ama benim annem babam kapı gibi arkamdalardı. Ben de naif sevgi saygı dolu evde büyüdüm. Babam okuyamamış ama çok medeni bir adamdı. Her yerde her ortamda benim kızlarıma güvenim tam, ne yaparlarsa doğrusunu yaparlar diye diye büyüttü bizi. Boyum kadar çocuklarım var, eşim bugün yamuk yapsa annem tepesinde biter. Yani anne baba, aile bu kadar sağlam olunca kim bana eziyet edebilir ki diye düşündüm hep.
2-3 ayda bir tatlı yap olayı değil sizinki. Konuyu böyle açtığınız için anlaşılamadınız. Kadın resmen emir eri yapmış sizi. Çalışmanıza tabi karşı olur, kim yapacak kim ağırlayacak misafirleri? Cebinizde kendi paranız, işiniz gücünüz meşguliyetiniz olmasın, oğluna muhtaç durun. Kayınvalideden daha büyük sorununuz var eşiniz, aynı yastığa baş koyduğunuz adam koruyup kollamıyor sizi.
Siz yanlış bir evlilik yapmışsınız sakın hamile kalmayın. Kayınvalidem kapıda 1 saat beni bekleyecek yıldıracak ve o arabaya gönülsüz bindirecek ve buna dur demeyen sünepe herife eşim diycem. Yok mümkün değil. Annesi böyle olur ama oğlu durdurur, haksız bulur, eşini savunur tamam ama buna müsade eden göz yuman bir adam zalimdir. Sizle evlenip eş olmamış, annesine iş görecek odalık almış. Bu sorunu çözerseniz devam edin ama çözemezseniz herkes yoluna baksın. Siz de bir anne baba evladısınız.