Kaynanam her kalabalık misafir ağırladığın da benden tatlı yapmamı bekliyor. Tatlı yapmayı çok seven biriydim hobi diyebilirim ama şu an nefret eder duruma geldim görev gibi lanse ediyor. Şöyle ki bu kalabalık misafir ağırlama olayı sürekli olmuyor tahmini bir süre verecek olursam 2-3 ay da bir diyebilirim. Tabi ki sadece tatlı ile de kalmıyor toplandıkları gün yardım da ediyorum. Az önce konuştuk tatlı konusunda ben de yapacağım tatlıyı söyledim bir an da o çok masraf olur oğluma dedi yani kendi oğlunu düşünüp acaba bu kız yoruluyor mu yapmak istiyor mu yok. Bencil insanlardan nefret ediyorum, çözüm bulamıyorum. Eşim kırma onları zaten kalabalık toplanmalar sık olmuyor diyor ama neden ben yapmak zorundayım sıkıldım bu durumdan ve aklıma bir çözüm de gelmiyor. Hem karşı tarafı kırmayacak hem de beni bu yükten kurtaracak bir çözüm öneriniz var mı?
Not= O gün için planımız var gibi çözümler işe yaramıyor çünkü kadın planımızın olmadığı günü bekliyor. Bir eltim daha var asla yapmıyor küçük bir çocuğu var ondan beklemiyor.
Not= O gün için planımız var gibi çözümler işe yaramıyor çünkü kadın planımızın olmadığı günü bekliyor. Bir eltim daha var asla yapmıyor küçük bir çocuğu var ondan beklemiyor.