Kaynanamın bebeğimi sahiplenmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok teşekkür ederim canım amin. İşte belki çok ileri vadeli kurdum büyüttüm kafamda. Allah size de gönlünüzdeki evladı nasip etsin inşallah.

he deyin geçin de o kadar kalmasın

ne gereği var

ille de önce gelecekse 1 hafta önce gelsin en geç de 40 ı çıkınca evde bebeğiniz ile yalnız kalın

gerekirse bunu doktor söylesin yani alışman için gerekli desin vs vs

o kadar çok insan bunalır

annem doğumdan bir hafta önce geldi

25 gün sonra gitti de az daha önce gitseydi keşke dedik

bakın kendi annem ve hiçbir şeye karışmadı sadece yemek ve temizlik yaptı

bebeği de verirsek aldı yap dersek yaptı

ama biz iki kişi iken 3 kişi yaşamaya alışmaya çalışırken evdeki diğer insanlar rahatsız etti

bıraksın sizi erken gitsin ki siz de çekirdek ailenize alışın

Kırmayın şu insanların heveslerini..
Ünv. giderken bende onunla gidecem sözünü bile kafanızda büyütmüşsünüz,yarına çıkmaya senediniz mi var?
Kırmıyorum canım merak etme, kıramadığım için buraya yazdım, en azından haklı ya da haksız tarafımı görmek istedim

Teşekkür ederim yorum için, elbette almasın demiyorum ama bana söylemiyor yaptıklarını, ne bileyim en azından fikrimi sorsa..

sormasın

fikrinizi sorsa sen böyle istedir der

şimdi o almış olur beğenmezseniz kullanmama hakkınız bulunur

başka şehirdeymiş zaten boş verin

Benim annem ve babam da kızıma kızım diyorlar, torun sevgisi bambaşka diyorlar. Hiç alınmam kırılmam. Ha künyesini de babam almış hediye olarak. Çok da güzel almış

Doğumdan sonra çok uzun kalmazsa buara anlatılan acaip babaanneler gibi emzirmeye falan kalkmazsa canınızı sıkmayın

Sağlıkla alın Kucağınıza

Evet canım işte sanki beni anne olarak takmıyor ciddiye almıyor zaman zaman, sanki tek anneliği kendi biliyor gibi. Keşke öyle deseydi sizin hayır dediğinize biz de hayır deriz diye o zaman takmazdım kafama zaten.

Ogullarinin cocugu canim ogullarina olan sevgisinden fazla babamla annemden biliyorum. Babam simdiden araba alacam tosunuma kiz arkadaslariyla taniscam diyor. Mutlu olmalisiniz. Dede , babanne, anneanne sevgisi gormeden buyuseler inanin cok zorunuza giderdi. Su an imrendim umarim benim kayinvalidem de böyle olur ilgili olur mutlu olurdum bu ilgiye sevgiye

Benim kayinvalidem de benimle gelecekteki gelinimin meslegini tartışıyor.
Ille de doktor olsun oglumun karisi diyor,ben de doktor gelin istemem cok yorulur, rahat bir meslegi olsun diyorum.
Oglum 2 aylik

o da çok hoşmuş karısı doktor olacakmış da oğlun ne olacakmış merak ettim valla

demek ki kendi oğluna doktor geline heveslenmiş de alamamış deyip kv ile aranı açayım

bu dert şu sıra moda oldu..
heycanlı bir babane var karşınızda,
alışveriş yapmasa, hiç bişi almadı diye dertlenirsiniz, alsa aldı diye.
kadın ne güzel düşünmüş, künye yaptırmış, ne var bunda ????
sana niye sorsunki, hediye alıyor sonuçta..
sizde yaptıracakmışsınız, yaptırın değişik degişik takın.

bazı söylemleri yalnış, bende abartı buldum ama gözünüze bu kadar batmasın..
hormonlar ahenkle lorke lorke modunda..

Hislerimle ilgili nokta atışı yapmışsın canım "taşıyıcı anne" :)) Teşekkür ederim hamilelik hassasiyetidir inşallah geçer.

Tamamen hamileligin verdiği hormonal duzensizlikten bu alinganliklariniz.. Yoksa dediklerinde birsey gormedim ben.. Asla ama asla kizinizla araniza kimse giremez zaten dogsun azicik 2 3 saat ilgilenen olsada dinlensem diyeceksiniz..
Benim kaynanam alt katimda isim olunca 20 dk otobus mesafesi anneme gidip goturuyorum çocuğumu.. Asla bakmam herkes kendi baksin cocuguna dedi cekti cizgiyi.. Ondan sukredin gulun gecin hicbiseycik olmaz...

Canım daha çocuk doğmamış, şimdiden endişelenmen yersiz, herkes ilk torunda öyle oluyor, lafta hep diyorlar iş reel yaşama gelince görmek lazım

AMin çok teşekkür ederim.

Bişey diyim mi anlaşılan tek şey kaynananız sizi seviyor ve sizden olan torunada çok değer veriyor eski bir laf vardır evlat yetiştirirken anlaşılmıyor sevildiği hayat derdinden gecim derdinden iste o yüzden torunda tam anlamıyla çocuk sevgisi anlasilirmis sevinmelisin kadın sen istedin diye gidip künye almış sana supriz yapmak için kıyafetler almış özenmiş fazla sevgiden bunlar hep abartmayın canım hamileliktendir o kendinizi kurmayın mutlu olun o sizi mutlu etmeye çalışıyor anlasilan

kadın torun heyecanı yaşıyor ne var bunda ne demek benim çocuğumu nasıl sevebilir..her şeyi batıyor şu anda size hamilelikten dolayı.. ne güzel sevgi dolu bir babaanne adayı
Benim çocuğumu nasıl sevebilir demedim. Bizden daha çok nasıl sevebilir dedim zira kendisi öyle olduğunu iddia etti.

Benim kayinvalidem de tam anlattığınız gibiydi.doktor kontrollerine giderken bile peşimize takılır eşimden önce bakmak isterdi ultrason görüntülerine.Kizimin ilk yatak odası takımını bile o aldı bize sormadan.
Ama bende ne yaptım biliyormusunuz bu durumu kendi lehime çevirdim. O istediğini aldı kızım için bende kendi istediğimi.Hatta aşırı ilgi göstermesi bir ara hoşuma bile gitti.Çocuğumu güvenerek ona bırakıp arkadaşlarımla cikabiliyordum.Babanne sonuçta kılına zarar gelsin istermi?Hasta olduğunda herkesten önce koşardı destek olurdu bana.
Bende onu anlamaya çalıştım ilk torunuydu tabiki sevecek deli gibi.Kizsaniz bile böyle düşünün. Kötülük için yapmıyor hiçbirini. Ve o sizin bebeğiniz siz nasıl bir insan olmasını istiyorsanız öyle olacak,sizi örnek alacak.Benim kızım o kadar ilgiye rağmen asla şımarık bir çocuk olmadi.Dengeyi korursaniz olmaz zaten.
Bu arada kayinvalidemı hiç sevmem ve görüşmüyorum onunla.Bunları onu sevdiğim için yazmadım yani..)

Benim çocuğumu nasıl sevebilir demedim. Bizden daha çok nasıl sevebilir dedim zira kendisi öyle olduğunu iddia etti.

yukarıda da yazdım

sizden daha çok severiz derken
siz bizim evladımız olduğunuz halde torunu
daha çok severiz demek istemiş.

Sizden bile daha çok severiz gibi..
Siz bizim kadar sevemezsiniz demek değil bu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…