Çok teşekkür ederim canım amin. İşte belki çok ileri vadeli kurdum büyüttüm kafamda. Allah size de gönlünüzdeki evladı nasip etsin inşallah.Bahsetmeyin bence de çok büyütmüşsünüz çünkü. Tipik babaanne işte, onlar da çok hevesli oluyorlar, torun baldan tatlı demişler. Benim kayınvalidem de diğer torunlarını severken onlarla birlikte, benim daha olmayan çocuğumla ilgili planlar yapıyor.Sizin anneliğinize bir zararı gelmez yani merak etmeyin. Sağlıkla gelsin, büyüsün inşallah bebeğiniz.
Kırmıyorum canım merak etme, kıramadığım için buraya yazdım, en azından haklı ya da haksız tarafımı görmek istedimKırmayın şu insanların heveslerini..
Ünv. giderken bende onunla gidecem sözünü bile kafanızda büyütmüşsünüz,yarına çıkmaya senediniz mi var?
Keşke direkt öyle deseydi, sizden daha çok severiz diyince şoka girdim:)
Teşekkür ederim yorum için, elbette almasın demiyorum ama bana söylemiyor yaptıklarını, ne bileyim en azından fikrimi sorsa..
Evet canım işte sanki beni anne olarak takmıyor ciddiye almıyor zaman zaman, sanki tek anneliği kendi biliyor gibi. Keşke öyle deseydi sizin hayır dediğinize biz de hayır deriz diye o zaman takmazdım kafama zaten.biraz abartmıs sizin bizim hayır dedigimize siz evet derseniz otoretiemiz sarsılır dediginde cevap olarak tabi kızım anne baba olarak siz ne derseniz ona gore hareket ederiz diyebilmeliydi biraz ustunuze geliyor bence rahatsız oldugunuzu sezmis ama banane benim torunum kafasında olanlardan annem yıllarca torunlarına baktı hicbir zaman anne ve babasının soylediklerinin aksini yapmamıstır annen ne derse o der hala.. oda anneanne:)) neerede durması gerektigini bilmez diye tedirginsiniz bence ama cocugunuz sizin baktınız herseye karısıyor dur demesini bilirsiniz yeri gelince
Benim kayinvalidem de benimle gelecekteki gelinimin meslegini tartışıyor.
Ille de doktor olsun oglumun karisi diyor,ben de doktor gelin istemem cok yorulur, rahat bir meslegi olsun diyorum.
Oglum 2 aylik
Hislerimle ilgili nokta atışı yapmışsın canım "taşıyıcı anne" :)) Teşekkür ederim hamilelik hassasiyetidir inşallah geçer.Sorun bunları söylemesi değil, sizde kalacak olması bence. Sıkıntı çıkarsa buradan çıkar. Ama sizi anlıyorum, kendinizi taşıyıcı anne gibi görmeye başlamışsınız. Yanlış bir düşünce, zaten size doğum hediyesi falan da alırlar, gönlünüzü alırlar. Büyütmeyin.
Annelik kompleksine girmiş olabirim bence :)yaa tatlı bir kadınsın
çok da şey etmek istemiyorum
ama şu yazdığın normal mi sen söyle
AMin çok teşekkür ederim.öyle bir olmuşsunuz ki kaynanam bişey dese de kafaya taksam gibi
ne güzel işte çok heyecanlı
hee diyin geçin
yeme koklarız biz kısmı da ayrı komik
o çocuk sizin ne olursa olsun
bakma kısmında usanacak sonunda merak etmeyin
bebeğiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Benim çocuğumu nasıl sevebilir demedim. Bizden daha çok nasıl sevebilir dedim zira kendisi öyle olduğunu iddia etti.kadın torun heyecanı yaşıyor ne var bunda ne demek benim çocuğumu nasıl sevebilir..her şeyi batıyor şu anda size hamilelikten dolayı.. ne güzel sevgi dolu bir babaanne adayı
Benim çocuğumu nasıl sevebilir demedim. Bizden daha çok nasıl sevebilir dedim zira kendisi öyle olduğunu iddia etti.