Ohoooo Sizler kaynana gormemissiniz kaynana oğluna destek olacakmis. Bizimki düğünde takilan tüm takilari alip üzeri yatti bir de borclari bize odettirdi. Alin size destek. Hamile kaldim tebrik etmeyi birak baskasindan yapmissindir o çocuğu dedi acik acik o... Diye bagirdi bana. Bir tabak yemek getiricek birde. Çocuğum doğdu tlf etti altinlar toplandimi almaya gelicem diye. Ben yine bu kadina oğlumu gösterdim sevdirdim. Kucagindan düşürdü oğlumu bebekken bilerek attim dedi. Daha anlatayimmi? Duymak ister misiniz?
Birakin allah askina sevmiyorum istemiyorum yildizim barismadi yemek yollamadi destek olmadi demeyi köstek ol.mASIN yeter. Kadin bi kaç saat gelip çekip gidecek bu kadar tahammulsuz olmayin.
Sırf maddiyat için kayınvalidesine sinir olan birine nasıl merhem olalım? Evet gösterme torununu ona çağırma ayır onu saygısızlık yapmı diyelim? İçimiz fesat değilse suçlumuyuz? Ben ne zorluklarla okudum aileme yük olmamak için.
insan oğluna birşey almıor diye düşman olurmu? olan biri alkışlanır mı? Burada olumsuz yorum yapan kişilerin kaç tanesi seviyordu ki kayınvalidesini? ama saygı farklı şey sevmiyorsanda saygı göstermek gerek anlatabiliyor muyum?
ben aılemden ve cevremden oyle gordum evlenen cıftlerın durumu yoksa aıle her turlu destek olur ve bızdede durum boyle hep annem alır hep annem eder bıseyler. kaynanada gelın bıze bakcak der. sen ne yaptınkı gelın sana baksın. valla coook haklıyım kızlar.. ustelık cok ınsanda sevmez kendısı o yzuden torun duskunu değildir. evlenırken bılezıklerımı esım kredı cekmısde almıs onu bıle almamıs. ordan basladı zaten hersey.