- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.913
kayınavalıde dediğin destek yapar oglunun arkasından destegını eksık etmez ben bunu hıc gormedım hatta hamıleyken tutturdu olen kocamın adı olacak dıye tartısmıstık o zamandan berı evıne pek gıtmem. ve evet ben oyle bor kaynana OLMAK ISTEMEM. Gucum yettıgınce cocuguma destek olurum. hamıleyken yemek yapamadıgımı bıldıgı halde bır tabak yemek gondermedı bıle. ufak seyler ama goze batıyor ıste. ne ogluma bısey alır sadece kendını dusunur.
kayınavalıde dediğin destek yapar oglunun arkasından destegını eksık etmez ben bunu hıc gormedım hatta hamıleyken tutturdu olen kocamın adı olacak dıye tartısmıstık o zamandan berı evıne pek gıtmem. ve evet ben oyle bor kaynana OLMAK ISTEMEM. Gucum yettıgınce cocuguma destek olurum. hamıleyken yemek yapamadıgımı bıldıgı halde bır tabak yemek gondermedı bıle. ufak seyler ama goze batıyor ıste. ne ogluma bısey alır sadece kendını dusunur.
Bizimki gibi yuzsuzse sen kapıdan kovdu bacadan gene gelir engel tanımazYıldızımız hiç uyusmadı malesef. tahammul bıle edemıyorum..Ve oglum 1 yasına gırecek malum dogum gunu yapmayı dusunuyorum ama kayınvalıdemın gelmesını ıstemıyorum bunu nasıl basarırım bır fıkrı olan varmı kızlar ??
Bizimki gibi yuzsuzse sen kapıdan kovdu bacadan gene gelir engel tanımaz
Teşekkür ederim bebisim ama öyleee napiiim alıştım gayri kulaaami tikiyom cvp vermiyom saçma samalak sorularını hep havada birakiomYaa buna cok güldüm cok şekersiniz
Sanirim basarman biraz zor ve zalimce olur malum babaanne torununu seviyordur illaki..bi guncuk daha sabrediver. Bende kayinvalidemi sevmiyorum ve yarin bana birkaç günlüğüne kalmaya geliyor iki gorumcemle ama sabirrr başka çare kalmiyo bizeYıldızımız hiç uyusmadı malesef. tahammul bıle edemıyorum..Ve oglum 1 yasına gırecek malum dogum gunu yapmayı dusunuyorum ama kayınvalıdemın gelmesını ıstemıyorum bunu nasıl basarırım bır fıkrı olan varmı kızlar ??
Nasıl sevdiğim bir duadır bu.. kime desen "amin, çünkü ben k.validem gibi olmayacağım" der ve bir bakar ki aynısı olmuş.. o yüzden evet, allah herkese kendisi gibi gelin versin :)
Neden oğluna birşey alsın ki, mecbur mu artık evlenmiş barklanmış birey olmuş oğluna bir şey almaya? bu mu yani nedeni oğluna bir şey almıyor diyemi? Siz hamile iken size yemek yollamak zorunda da değil.
Benim yengem iftiraya uğradı altınlarım çaldı diye bunu yapan ne yazık ki anneannem ve biz tesadüfen altınlarını bulduk. Zaten biliyorduk iftira attığını. Kanıtlamışda olduk.. Biz burda da neler gördük ne kayınvalideler. Evlenip kocaman insanlar olup aileye sırtını dayamak isteyen insanları anlayamıyorum. Benim kendi öz babamdan bir şey istemek zoruma gidiyor artık.
Yıldızımız hiç uyusmadı malesef. tahammul bıle edemıyorum..Ve oglum 1 yasına gırecek malum dogum gunu yapmayı dusunuyorum ama kayınvalıdemın gelmesını ıstemıyorum bunu nasıl basarırım bır fıkrı olan varmı kızlar ??