Kaynanamı sevmiyorum ,sevemıyorum sevemıyecegım..

İyi de siz ve eşiniz yetişkin bireylersiniz artık neden eşinize ya da size bir şeyler alsın ki?

Çocuk tek başına sizin değil.
Kocanızın ve sizin olduğu için bu durum da sizin anneniz nasıl gelecekse kocanızın anneside gelecek.
Böyle düşünürseniz hayat daha kolay olur.

dediğin gibi UFAK şeyler.
göze batmasın.
değmez.

burda çıkıp "benim kaynanam melek" diyen biri olsa, emin ol ona bile batan UFAK şeyler olmuştur.

kimse zorla sevdiremez ama saygı olmak zorunda.
saygı çerçevesinde de doğum gününe çağırmak zorundasın.

Bizimki gibi yuzsuzse sen kapıdan kovdu bacadan gene gelir engel tanımaz

Sanirim basarman biraz zor ve zalimce olur malum babaanne torununu seviyordur illaki..bi guncuk daha sabrediver. Bende kayinvalidemi sevmiyorum ve yarin bana birkaç günlüğüne kalmaya geliyor iki gorumcemle ama sabirrr başka çare kalmiyo bize

Ne çok böyle konular açılır oldu.kimse size hamileyken yemek yapamıosunux die yemek göndermek zorunda deil arkadaşım.kadın size bişey almak zorundada deil.evlendiniz artık insanlardan bişey beklemekten vazgeçîn.kayınvalidenizemi güvenerek evlendiniz.anladığım tek şey kayınvalidenizde sizi sevmemiş,sevmiyor,sevmeyecek...

Ohoooo Sizler kaynana gormemissiniz kaynana oğluna destek olacakmis. Bizimki düğünde takilan tüm takilari alip üzeri yatti bir de borclari bize odettirdi. Alin size destek. Hamile kaldim tebrik etmeyi birak baskasindan yapmissindir o çocuğu dedi acik acik o... Diye bagirdi bana. Bir tabak yemek getiricek birde. Çocuğum doğdu tlf etti altinlar toplandimi almaya gelicem diye. Ben yine bu kadina oğlumu gösterdim sevdirdim. Kucagindan düşürdü oğlumu bebekken bilerek attim dedi. Daha anlatayimmi? Duymak ister misiniz?
Birakin allah askina sevmiyorum istemiyorum yildizim barismadi yemek yollamadi destek olmadi demeyi köstek ol.mASIN yeter. Kadin bi kaç saat gelip çekip gidecek bu kadar tahammulsuz olmayin.

Kendini ezdirme lafini esirgeme ama ortada da bir şey yokken istemiyorum falan diyemessin. Kimse kimseye yemek yollamak destek cikmak zorunda değil.

Şurada ki konuların yarıya yakını beklentiden kaynaklanıyor.. bu da geçen gün "millet olarak çocuklarımız dede bile olsalar hep onların arkasındayız" diyen ebeveynler yüzünden.. bak işte 2 kere çekilince arkadan şeytan taşlar gibi taşlanırsınız..

konu sahibi; evlenecek, sorumluluk alacak yaşa geldiysen kimsenin sana bir şey alma zorunluluğu yok.. alırsa kendi cömertliği ama almadığı için suçlayamazsın..

Anlamıyorum nedir bu beklenti
evlenecek duruma gelmişse niz sorumluluk almayi da biliyor olmanız gerekir .
Benim kv de de iğne ucu dahi almadi ama umrumda da değil istemez ..
onun hicbisey i muhtaç miyim sanki. .

Sizin kv.deniz.Çocuğunuzun babaannesi.Siz hoşlanmıyor olabilirsiniz lakin böyle yapınca torun ile babaanne arasına girmiş oluyorsunuz.

Neden oğluna birşey alsın ki, mecbur mu artık evlenmiş barklanmış birey olmuş oğluna bir şey almaya? bu mu yani nedeni oğluna bir şey almıyor diyemi? Siz hamile iken size yemek yollamak zorunda da değil.
Benim yengem iftiraya uğradı altınlarım çaldı diye bunu yapan ne yazık ki anneannem ve biz tesadüfen altınlarını bulduk. Zaten biliyorduk iftira attığını. Kanıtlamışda olduk.. Biz burda da neler gördük ne kayınvalideler. Evlenip kocaman insanlar olup aileye sırtını dayamak isteyen insanları anlayamıyorum. Benim kendi öz babamdan bir şey istemek zoruma gidiyor artık.

ben aılemden ve cevremden oyle gordum evlenen cıftlerın durumu yoksa aıle her turlu destek olur ve bızdede durum boyle hep annem alır hep annem eder bıseyler. kaynanada gelın bıze bakcak der. sen ne yaptınkı gelın sana baksın. valla coook haklıyım kızlar.. ustelık cok ınsanda sevmez kendısı o yzuden torun duskunu değildir. evlenırken bılezıklerımı esım kredı cekmısde almıs onu bıle almamıs. ordan basladı zaten hersey.

mutlu olmak istiyorsan kimseden hiç bir şey beklemeyeceksin.. ne kadar az beklenti o kadar az hayal kırıklığı..

Çok bencilce bir düşünce.
Sevmek zorunda değilsiniz.
Torununun doğum gününü kutlama hakkını engelleyemezsiniz.

Sizin oralarda öyleyse bu isler kaynananda sana yemek getirmiyor destek olmuyorsa demekki o da seni sevmiyor eli gitmiyor kadinin bir şey yapmak istemiyor sana o kadar sevmiyor sevemiyor seni demekki.
Kocan ne diyor peki? Cagirmayalim anneni dedinmi? Yada cagirmasan kocan demeyecekmi annemi niye davet etmiyoruz diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…