kaynanamdan nefret edıyorum

Aklıma "Mazlum" geldi.
A desen tokat, B desen şaplak. Kocana neden bu kadar taviz verdin? yazık sana
kv konusuna gelecek olursak, biraz empati yapmanı oneririm.

bazı arkadaşlar ne meraklı insan taşlamaya.içim şişti yorumları okurken..konu sahibi arkadaş şiddet gördüğünden,kaynanasından şikayet etmiş ama yaş yaş yaş takılmış gibi hep aynı yorumlar!evet büyük bi yaş farkı var ama bu adam genç olupta eşine şiddet uyguluyor olabilirdi.o zaman ne diyecektiniz çok merak ediyorum..

konu sahibi arkadaşım,şiddet görerek böyle yaşamaya devam edemezsin.kendini ezdirme.kayınvaliden iyi bi ihtiyar olsa wcye terlikle girmesi vs yaptıkları gözüne eminim batmazdı.bi şekilde karşına alır güzelce konuşurdun oda yumuşak bi kadın olsaydı tamam kızım derdi çözülürdü olay.kadın bu yaşta bile sana kaynanalık yapıyor pes artık.eşinde sert bi insan belliki.başka evede taşınmaz.ya alıp karşına konuşacaksın yada ayrılacaksın başka çare yok canım

bu ailelerin demek bi bildiği oluyorki karışıyorlar böyle... geleceği ön görüyorlar heralde keşke dinleseydin

kayınvalidene istediğini güzelce yaptırmaya çalış tatlı dille ve eşini araya sokmadan zaten çok yaş farkınız var ve seni anlamıyo, eğer boşanmayacaksan bu yolu denemelisin..

sen baştan kabul etmişsin..kayınvaliden 85 yaşında kadın..altınada yapabilir yatalakta olabilir çok konuşabilir..insanlar yaşlandıkça bebeklik hallerine dönermiş..sabret bak..farzetki kendi annen..yada ilerde kendini düşün..sen nasıl yaşlancaksın sana bakan olcak mı?eşinin yaptığı kesinlikle yanlış ama sende doğru deilsin...

41 yaş ve sen 24 bu adam seni kandırmış bakıcılık için senle evlenmiş bence orayı hemen terk et ,hamilede kalma

bir kere sen daha en basta aileni karsina alarak, onlarin rizasi olmadan evlenerek kocana "senin malin oldum, beni istedigin gibi kullanabilirsin" mesajini vermissin. Adam da cani sikildikca bi guzel pat kut girismis.
evlenmeyin arkadas. onlarin bir gordugu var. Aileleriniz evlenme diyorsa evlenmeyin.

smdi umarim ailen sen affeder ve sana gonullerini yeniden acar.
o nasil hayat bi kere, kayinvalideyle ayni evde huzur yok, koca uzakta, gelince de pat kut.

boyle evliligi surdurmenin anlami ne? Evli desinler diye mi

Esin 41 yasinda sen 24.kusura bakmada ewlilige bukadarmi merakliydin be kardesim.hadi meraklisinda yasitini bukup ewlenseydin yaa.hayret bisey yaaa 10 sene sonra bu adam dede gibi olunca sen napacaksin daha genc erkeklere ozeneceksin ve onu aldatman coook yuksek ihtimal.cunku hayatin normal akisina ters bir durum bu.daha yeni ewlisin ve dayak var.ilerisini dusunemiyorum bile. Bile bile lades demissin.herhalde ewlenirken annem 50 yasinda demedi sana dimi.maddi durum yok ayni ewde yasamak falan hepsini kabul etmissin. Simdi akilsiz basinin ceremesini cekiyorsun normal olarak.bu adam sana yetemediginde ne olacak peki ?? O kv bigun olur gider ama seni daha buyuk sorunlar bekliyor farkindasindir umarim.kv den cok sen gelecegine yan bence

kusura bakmada yuh yaniii ben 23 yaşındayım babam 45-46 yaşlarında , nasıl senden bu kadar büyük hatta yaşlı biriyle evlenebilirsin ailenin istememesi normal bi zahmetttt istemesinler tabi

seni çocuk gibi gördükleri için hem kv hem eşin tabiki seni ezecekler üzecekler çok büyük hata yapmışsın

Hanımlar neden biraz ılımlı olmuyorsunuz?
Konu sahibesi ilk önce eşinin annesiyle tatlı tatlı konuşmayı denesen canım?
Kv ile aranda 60 yaş kadar fark var kuşak farkı var bir kere.Hastalanırsın felan de canım.Birde bu yaştan sonra kv nin konuşması çok normal.Yaşlı insan sonuçta.
Bizlerin ileride ne olacağını bilemeyiz.Belki bizde daha 85 bile olmadan altımıza kaçırabiliriz,yatalak hasta da olabiliriz?Bunu kim nereden bile bilirki?
Eşine direk konuyu söylemek yerine ''canım annen hasta olacak diye korkuyorum wc terliğini kullanmıyor ev teliğini kullanıyor acaba uyarsam alınır mı?'' gibi yumuşatarak söyleseniz olmaz mı ki?
Eşinizin size vurmayı asla kabul edilebilir değil.(yaş konusuna girmiycem bu sizin tercihiniz.)
İnşallah güzellikle halledebilirsiniz.

sen kızı yaşında olduğun için eşinin seni el üstünde tutması gerekirdi. Sen annesinin bakıcısı değilsin, annesine hizmet etmek için de evlenmedin. Ayrı evde otursanız da o kadına yine sen bakacaksın (dövülmek istemiyorsan) çünkü baştan taviz vermişsin. Yaşın da çok genç, hatalar olmuş bu saatten sonra onları düzeltmek için uğraşmalısın.

olay net arkadasım aılenı dınleyecektın senden yas ve yas buyuk bırıyle evlenmeyecektın kayınvalıedenle oturmayı kendın bastan kabullenmıssın zaten keske bastan bunları dusunebılseydın...

olay net arkadasım aılenı dınleyecektın senden yas ve yas buyuk bırıyle evlenmeyecektın kayınvalıedenle oturmayı kendın bastan kabullenmıssın zaten keske bastan bunları dusunebılseydın...
evet gerçekten dediğiniz gibi olay net
bu kadın hayatının hatasını yapmıs
kendınden 20 yas buyuk bırıyle aılesının rızası olmadan evlenmıs
ustelık kaynansıyla aynı evde oturmayı kabul etmıs bu hepsınden beter

evet yapmıs bı cahıllık
ya pekı buraya yazıyor işte bu durumdan rahatsız
burası da bır derdım var bolumu
evet kadının bı derdı var

ya her kaynansıyla oturmayı kabul edene bu sekılde '' bastan kabul etmeyecektın , aileni dinleyecektın'' diye bırde kafasına vurup vurup yorum yapılmasa olmaz mı?

bu kadın zaten pısman oldugu ıcın yazıyor o da bılıyor demekkı

bırde ben bazen okuyorum nısanlılar buraya yazıyor nısanlısında veya aılesınde gordugu uyumsuzlukları ve burada tavsıylerele nısanlısından ayrılan bıle var ben takdır edıyorum
sımdıkıler ne kadar ongorulu ve cahıl degıller
ben mesela evlenmeden once ınsanların bu kadar kotu oldugunu hıc bılmezdım
etraftan duyardım kaynana eltı gorumce kavgası şaşırırdım ınsan ıyı olduktan sonra neden kavga etsın derdım
ama cok ıyı anladım tek taraflı ıyılıkle olmuyor

mesela yukarıda baksa bır uye yazmıs tatlılıkla soylesen falan dıye bır yol gostermeye calısmıs en azından
bence bu sekılde yapılsa daha ıyı
''senın hatan evlenmeseydın , oturmasaydın kaynanayla ''demek ınsanı daha cok karanlıga ıtmek degıl mı?
ne yapsın sımdı bu kız evlenmıs ıste bı kere
hıc bır hata hayatın sonu degıl gerekırse olmuyorsa bosanır
hayatın sonu da degıl
hatayı yapmıs bence sımdı ıcınde bulundugu durumu nasıl duzeltebılecegı onemlı

sızden alıntı yaptım yanlıs anlamayın ben genel olarak bu tıp konulara ble yorum yapılıyor sızınkını gorunce de alıntı yaparak yazdım sıze ozel bı tavrım yok mineserkan123

Ya 24 yaşındasin 41 yaşında biriyle nasıl evlendin allah aşkına baban yaşında nerdeyse yavrum Arkana aile bakmadan kaç o evden dayak ne demek ya seni daha çok ezerler haberin olsun

Lütfen herkes üsluplarına dikkat etsin ve konuya yorum yapın rica ediyorum.

Konu sahibesi,
kayınvaliden yaşlı biri, altına kaçırması ya da ev terliğiyle tuvalete girmesi bunlarla ilgili birşey diyemem ama şu da var o sizin değil siz onun düzeninin üstüne gitmişsiniz, bir evde iki kadın olmuyor maalesef.
Eşinizle konuşun, siz çalışıyor musunuz bilmiyorum ama çalışmıyorsanız bir işe girin ve ayrı eve çıkın, bunun başka yolu yok.

Burda kayınvalidenizden ziyade size vuran, şiddet uygulayan Eş daha büyük bir sorun bence, evliliğinizi gözden geçirme zamanınız gelmiş, henüz ortada bir çocukta yokken, eşinizin artılarını eksilerini değerlendirip bir karar verin.

Aile sözü dinlemek çok önemliymiş bunu bir kez daha anladık .

Kadin hakli. 84 yasina kadar bildigi gibi yasamis. 3 ay once evine gelen torunu yasinda kizin lafina gelecek degil ya. Ne saniyordun? "Ah kizim, ben bu yasima kadar bilememisim, sagol, artik o terlikle girmem tuvalete" filan mi diyecekti? Tabii ki "sanane, burasi benim evim" diyecek. Yasi itibariyle de bence gayet beklenen bir tepki vermis. Ayni sekilde esin de senin lafinla koskoca annesine laf yetistirmez. Sana kizar o yasta kadina bu yastan sonra huzursuzluk veriyorsun diye.

Ben anlamiyorum sizin gibi insanlari. 41 yasinda adamla evlenip, 84 yaninda kayinvalide yanina giderken ne bekliyordun? Akliniz calismiyor mu sizin, bunlari dusunemiyor musunuz evlenmeden once? Ailen hakli yani. Kimseyi dinlememis, bunu istediysen, simdi cekeceksin artik. Kendi dusen aglamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…