olay net arkadasım aılenı dınleyecektın senden yas ve yas buyuk bırıyle evlenmeyecektın kayınvalıedenle oturmayı kendın bastan kabullenmıssın zaten keske bastan bunları dusunebılseydın...
evet gerçekten dediğiniz gibi olay net
bu kadın hayatının hatasını yapmıs
kendınden 20 yas buyuk bırıyle aılesının rızası olmadan evlenmıs
ustelık kaynansıyla aynı evde oturmayı kabul etmıs bu hepsınden beter
evet yapmıs bı cahıllık
ya pekı buraya yazıyor işte bu durumdan rahatsız
burası da bır derdım var bolumu
evet kadının bı derdı var
ya her kaynansıyla oturmayı kabul edene bu sekılde '' bastan kabul etmeyecektın , aileni dinleyecektın'' diye bırde kafasına vurup vurup yorum yapılmasa olmaz mı?
bu kadın zaten pısman oldugu ıcın yazıyor o da bılıyor demekkı
bırde ben bazen okuyorum nısanlılar buraya yazıyor nısanlısında veya aılesınde gordugu uyumsuzlukları ve burada tavsıylerele nısanlısından ayrılan bıle var ben takdır edıyorum
sımdıkıler ne kadar ongorulu ve cahıl degıller
ben mesela evlenmeden once ınsanların bu kadar kotu oldugunu hıc bılmezdım
etraftan duyardım kaynana eltı gorumce kavgası şaşırırdım ınsan ıyı olduktan sonra neden kavga etsın derdım
ama cok ıyı anladım tek taraflı ıyılıkle olmuyor
mesela yukarıda baksa bır uye yazmıs tatlılıkla soylesen falan dıye bır yol gostermeye calısmıs en azından
bence bu sekılde yapılsa daha ıyı
''senın hatan evlenmeseydın , oturmasaydın kaynanayla ''demek ınsanı daha cok karanlıga ıtmek degıl mı?
ne yapsın sımdı bu kız evlenmıs ıste bı kere
hıc bır hata hayatın sonu degıl gerekırse olmuyorsa bosanır
hayatın sonu da degıl
hatayı yapmıs bence sımdı ıcınde bulundugu durumu nasıl duzeltebılecegı onemlı
sızden alıntı yaptım yanlıs anlamayın ben genel olarak bu tıp konulara ble yorum yapılıyor sızınkını gorunce de alıntı yaparak yazdım sıze ozel bı tavrım yok mineserkan123