kaynanamdan nefret edıyorum

2 gündür acilan konular sevdigim adam 15 yas büyük 20 yaş buyuk sen daha cocuk sayilirsin neden evlendin baban yasinda biriyle bunlarin olacagi belli zaten evde kalirim diyemi korktun kizim sen .olan olmus artik annesi laf soyletirmi o yaştaki kadına ya cekecen ya gidecen 41 yasindaki adama gucunmu yeter allasen hicmi uyran olmadi canım seni

Aşk yaşa bakarmı ya ünlüler çocukları yaşındakilerle evleniyo birsey yok ama. Kafa uyduktan sonra 40 mış ne farkeder. Benim esimde benden yasca buyuk gayette mutluyum seviyorum. Neden mana buldunuz bu kadar. Onun kocasi olarak gördüğü sevdigi birine neden amca diyosunuz hangi hakla. Kimilerinin esiyle arasinda yas farki yokta noluyo cokmu huzurlu. Pes yani.

Herkes seninle aynı fikirde olmak zorunda mı?
Konu sahibi 40 yaşında olgun bir kadınken kocası 60 yaşında yanında babası gbi duran bir adam olacak. Başlarda sorun olmuyor ama sonradan oluyor.
Evet birkaç yıl sonra amcası gibi olacak amca baba vs. dedik gene diyorum. Benim annemle babam arasında 17 yaş fark var annemde hep diyor çok büyük birisi ile evlenmeyin diye. Hatta mutlu bir evliliği olduğu halde diyor, çünkü yaşamak istediği bir çok şeyi yaşamamış. Babamın enerjisi yetmemiş. Annem tatile gitmek istemiş babam köye annem gezmek istemiş babam evde pineklemek.

Evliliği evde oturayım kocama yemek pişireym çocuk yapayım yeter diye gören kişiler için önemli değil tabii. Bir insan gezmek ister, dolaşmak ister, Sevişmek ister. Anlatabiliyor muyum?

Siz ne hakla insanların fikirlerini eleştiriyorsunuz da bize hak soruyorsunuz oturun konuya yorum yapın buradakilere laf yetiştirmek yerine

Herkes seninle aynı fikirde olmak zorunda mı?
Konu sahibi 40 yaşında olgun bir kadınken kocası 60 yaşında yanında babası gbi duran bir adam olacak. Başlarda sorun olmuyor ama sonradan oluyor.
Evet birkaç yıl sonra amcası gibi olacak amca baba vs. dedik gene diyorum. Benim annemle babam arasında 17 yaş fark var annemde hep diyor çok büyük birisi ile evlenmeyin diye. Hatta mutlu bir evliliği olduğu halde diyor, çünkü yaşamak istediği bir çok şeyi yaşamamış. Babamın enerjisi yetmemiş. Annem tatile gitmek istemiş babam köye annem gezmek istemiş babam evde pineklemek.

Evliliği evde oturayım kocama yemek pişireym çocuk yapayım yeter diye gören kişiler için önemli değil tabii. Bir insan gezmek ister, dolaşmak ister, Sevişmek ister. Anlatabiliyor muyum?

Siz ne hakla insanların fikirlerini eleştiriyorsunuz da bize hak soruyorsunuz oturun konuya yorum yapın buradakilere laf yetiştirmek yerine
Yorum yaparken sana sormucam. O uygun görmuş evlenmiş o an sana soramamış kusuruna bakma artık. Egolarını başka seyle tatmin et senle uğraşmıcam.

Yaşlar itibariyle sen bildiğin huzurevindesin, niye huzursuzsun ki?
Dinlemeyin aileleri çok akillisiniz ya.
Simdi de o aklinizi kullanın bu saatten sonra hicbir akli begenmezsinde

Ey be yavrum 24 yasindasin
41 yasinda bir adamla evlisin
kaynana ile ayni evde oturmayi kabul etmissin
Kocan sana vuruyor ve sen sessiz kaliyorsun.

Hala bu devirde kaynanayla oturan gencler varya aklim bi türlü almiyor. Tamam zor durumda kalirsin birsey olur eyvallah otur bir süre ama devamli olmaaaaaaz.

Bu saatten sonra ne yapacaksin bilmiyorum ama kadin 85 yasindaymis zaten idare et kadini, huyuna git, saygili ol. Altina yaptiysa yapti, kendi temizlesin, sen temizlemiyorsun ya. Yoksa sen mi temizliyorsun?

Ama kocan bir daha vurursa git o evden, ne hakla elin adamlarina kendinizi dövdürtüyorsunuz ya. Tövbe Ya Rabbim büyük konusturma sen.

2 gündür acilan konular sevdigim adam 15 yas büyük 20 yaş buyuk sen daha cocuk sayilirsin neden evlendin baban yasinda biriyle bunlarin olacagi belli zaten evde kalirim diyemi korktun kizim sen .olan olmus artik annesi laf soyletirmi o yaştaki kadına ya cekecen ya gidecen 41 yasindaki adama gucunmu yeter allasen hicmi uyran olmadi canım seni
Canim seni yargilamak bana düşmez artik kvaliden cok yasliymis unutabilir surekli eşine gorumcene sikayet edersen zaten yurutemezsin bu evliliği esinide seviyorsan sikayet etmeyi birakmalisin Allah kolaylik versin zor bi durum yaslilarla yasamak

Adam 41 yasında olabılır de daha kendine düzen oturtamamış. Ne yapmış ki bu yasa kadar bi ev acamadı sana merak ettim.
Diğer konuda kadın pistir temizdir senin yapabileceğin bişey yok, onun evi. Bu yasa kadar nasıl geldıyse öyle gider.
Zaten ruh durumu siz tartışırken dil çıkarmasından belli.
Eşin annesını bahane edıyor ayrı evde de olsanız bır bahane bulup vurucak sana. Kalıcı çözüm bulmak lazım.

Yorum yaparken sana sormucam. O uygun görmuş evlenmiş o an sana soramamış kusuruna bakma artık. Egolarını başka seyle tatmin et senle uğraşmıcam.
Sana tamamen katiliyorum suanki mevzu bosanayim mi bosanmayayim mi mevzusu zaten degil. Birakip gidecek olsa bunla alakali konu acardi derdini dokmeden. Cozum bulmaya calisiyor. Hergun gezemezsin hergun tatil yapamazsin ve hergun sevisemezsin allah askina siz neyin kafasini yasiyorsunuz ya cocuk sifati 24yasina gelmis bir kadin icinkullanilmiyor sizin cocuk anlayisiniz buysa birsey diyemiyorum. Sacma..

Konusmak işe yaramıyorsa, alaturka (oldugunu tahmın ettıgım ) tuvaleti klozet yaptırın, ıcınız rahat eder, en azından bır problem çözülmüş olur.
Eşin hakkında yorum yapmayacağım, kırıcı laflar soyleyebılırım ıstemeden.

41 yasinda ve Bu yasa kadar annesiyle yasamis kendi evi dahi olmayan bir adamla evlenirken sahip olduğun cesaret ve ozguvenle sana bir şey olmaz merak etme. Bunu yapabildiysen gerisi vız gelir geçer!!

Bastan kabul etmeyecektin 84 yasinda kadin , herseyi goze alarak sen geldin i eve bu saaten sonra kadini degistiremezsin..

Ayrica kocan sana vurmayi aliskanlik etmis , kusura bakma ama seven insan vuramaz esine sevdigine .. ne bicim sevgi bu!

Olay yatak odasiysa bence 30yasindaki bir adaminda ereksiyon problemleri oldugunu cok kolay okursunuz bu siteden. Olay vurma olayi yas olayi degil...

Sana tamamen katiliyorum suanki mevzu bosanayim mi bosanmayayim mi mevzusu zaten degil. Birakip gidecek olsa bunla alakali konu acardi derdini dokmeden. Cozum bulmaya calisiyor. Hergun gezemezsin hergun tatil yapamazsin ve hergun sevisemezsin allah askina siz neyin kafasini yasiyorsunuz ya cocuk sifati 24yasina gelmis bir kadin icinkullanilmiyor sizin cocuk anlayisiniz buysa birsey diyemiyorum. Sacma..
Aynen canım ya. Uygun görmüski sevmişki annesinle oturmayı bile kabul etmiş eşiyle evlenmek icin. Yok amca yok baban yaşında. Kizin psikolojisini bozdular iyice. Sağol beni anladığın için.

Bana kriz geliyor boyle durumlarda herkesin yatakodasi mukemmel herkesin esiyle arasinda en fazla uc yas var herkes kaynanasiz oturacak kurali. Bu onlarin hayati siz sadece hayatina yon vermek adina fikir beyan ediyorsunuz yargilama hakki sizde degil

Sorun sevişip sevişmemeleri veya adamın yaşı değil, bence her fırsat bulduğunda bir tane patlatması, herkes kendine göre görüyor olayı.

Konu sahibi, çalışmanıza izin yoksa, dediğiniz gibi nasıl para biriktirip boşanma işini halledeceksiniz?

Son düzenleme:
mb ben 24 yasındayım aılem hıc ıstemedı esımle evlenmemı 3bucuk aylık evlıyım esım yasca buyuk ben maddı durumu yok dıye ılerde ayrılırız dıye kaynanayla aynı evde yasamayı kabul ettım kadın 84 yasında ama 65 lık duruyo cıns cene hıc durmuyo 3bucuk ayda bıktırdı ılk ay ıyıdı ama sonra altına ettıgını farkettım cok moralım bozuldu esıme soyleddımm cok kavgalar ettık normal zamanda benı cok sevıyo fakat annesınden bahsedınce nefret edıyo gbı onun yuzunden kac kez vurdu bana neyse sustum bu seferde ev terlıgı ıle tuvalete gırdıgını gordum zaten suphelenıuordum bı gun takıp ettım emın oldum esımle yıne kavga ettık konus dıyorum konusmuyo neymıs yaslıymıs ya uyar sana bagır annene demıyorum kı gorumceme soyledım cektım odama kaynanam bızı dınlemıs ztn kapı dınleme huyudu var ozel konusma dıye bısey yok durdu drdu akksamm esım gıtıkten sonra kımse yokken bana actı agzını buı suru ayıp ya ayıp yaslı bırde kufurlu kufurlu konusmalar ben yıne sustum yaslı benı ne kdr anlar dıye sevıyesıne de dusmek ıstemedım ama gece gelınce kocama soylendım kocam yıne vurdu bana ben sımdı napayım yeeter dıyesım var hep boyle mı olcK evlılıkten sogudum 4 ayda benı sevmedıgını dusunmeye basladım vuruyo nkendınden napcagımı bılmıyorum aılemde hıc oralı olmuyo delırmek uzereyım resmen pıslıgın ıcınde yasıyorum sankı
neden bu adamla evlendın ?çevrende yasına uygun kımse yokmuydu ne dedi de kandırdı senı?

Sevismeyede ne ara geldiniz hanimlar kizin derdi sevismemi siddet ve kv .hem bize milletin yatak odasindan

X