kaynanamdan nefret edıyorum

....

Eşinin sana şiddet uygulaması çok kötü bir şey bu konuda sakın taviz verme. Gerekirse boşan. Amaa annesini de şikayet etme. Kadın 84 yaşında 3-4 yaşında çocuk gibi artık gayet normal tepkileri. Benim anneannemde 78 yaşında hep ben ilgileniyorum tartıştığımızda oluyor ama sonra vicdan azabı çekiyorum ya üzersem benim yüzümden bir şey olursa diye.
Lütfen yaşlılara biraz merhametli davranın. Nasıl ki ufak çocuklarınız pis olduğunda kızmıyorsunuz onlara da kızmayın.
Unutmayın sizde bir gün yaşlanacaksınız.

Üzülerek söylüyorum ki keşke aileni dinleseydin.Sen bile bile o eve gelin gitmişsin kayınvalideni bırak baban yaşında bir adamla evlenmişsin kayınvalidenin tuvalete ev terliğiyle girmesini bence görme eşinin seni dövmesine takıl ve kesinlikle çocuk yapma çünkü 2.bi evlilik seni bekliyor

84 yaşında kadından ne bekliyorsun anlamadım ki ben? kendi annen aynılarını yapsa ondan da nefret edecek miydin böyle? eşinin sana vurmasını tabi ki doğru bulmuyorum ama kendi yaşının 2 katı biriyle evlenmekle en büyük hatayı sen yapmışsın. gençliğinin baharındasın 24 yaş..41 yaşında kocan var. cidden onunla evlenecek kadar ne yaşadın sen?

Kendin ettin kendin buldun modunda yorum yapanları anlamak çok zor. İnsanlar COZUM bulmak için biraz olsun rahatlamak için konu açıp paylaşımda bulunuyorlar. Birileri "Ben senden daha akilli mantikliyim yanlış yapmissin bak ben senden üstünüm" demeye gelecek yorumlar yapıp egolarini tatmin etsinler diye açılmıyor bdv konuları.

Yani niye evlendin ki kaçırılmaz bi koca miydi koca dünyada baskası mi yoktu? baban yaşındaki ,kaynananla aynı evde yaşayacağın, maddi durumu olmayan, en en önemlisi sana vuran bi adamla evlenme çabanı takdir ediyorum. seni bakıcı diye almışlar zaten görevini yerine getirmeyince de şamar!!

Canım onun evine gelin giden sensin. O sana değil, sen onun evine gitmişsin yani.. Bence ne kayonvalideni uyar, ne eşinle Konuş..
Bu durumda sen haksızsın.
Bile isteye gittiysen uyum sağlıcaksın mecbur..

Kizim sen ne halt yemeye evlendin kac yasindaki adamla?sana vurmasina niye izin veriyorsun? Kv sorun bile degil bunlarin yaninda

24 yaşındasın eşin 41 yaşında bu zaten büyük bir problem
aşk evliliği mi bu anlam veremedim
arada uçurum var
kayın validenizin maaşı var mı ?

Maşallah ne kadar merhametlisiniz.

Aynen böyle olmuş maalesef.

söylenecek bir şey kalmamış
çok doğru
bu tiplerin anneleri babaları ölünce boşananı da var

Maşallah ne kadar merhametlisiniz.
Öyleyim ben yaşlılara dayanamam. Eşiyle ilgili bir şey demedim zaten şiddet falan çok kötü şeyler gerekirse boşansın ben büyük konuşmayayım ama şiddet konusunda affım yoktur. Sadece yaşlıların biraz daha suyuna gitmek gerek diye düşünüyorum.

Öyle ama bunu yapabilmek her zaman kolay olmuyor. Belki adı geçen yaşlı konu sahibinin babannesi yada ananesi olsaydı daha anlayışlı olabilirdi ama kayın valide el olarak algılanıyor bir yerde.

Öyle ben kendi canımdan olduğu halde bazen sinir krizi geçirecek gibi oluyorum. Karşımda inatçı aksi bir çocuk varmış gibi öyle anlarda içimden hep " o yaşlı, ona bir şey olursa vicdan azabı çekersin, sakil ol" falan diyorum kendime.
Konu sahibinide hak veriyorum çok zor yaşlılarla uğraşmak. Ama kendi yaşlılığımızı da düşünüp ona göre hareket etmek gerek. obiviyante

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…