- 21 Mart 2013
- 7.876
- 4.310
-
- Konu Sahibi tazegelin22
Kadin hakli. 84 yasina kadar bildigi gibi yasamis. 3 ay once evine gelen torunu yasinda kizin lafina gelecek degil ya. Ne saniyordun? "Ah kizim, ben bu yasima kadar bilememisim, sagol, artik o terlikle girmem tuvalete" filan mi diyecekti? Tabii ki "sanane, burasi benim evim" diyecek. Yasi itibariyle de bence gayet beklenen bir tepki vermis. Ayni sekilde esin de senin lafinla koskoca annesine laf yetistirmez. Sana kizar o yasta kadina bu yastan sonra huzursuzluk veriyorsun diye.
Ben anlamiyorum sizin gibi insanlari. 41 yasinda adamla evlenip, 84 yaninda kayinvalide yanina giderken ne bekliyordun? Akliniz calismiyor mu sizin, bunlari dusunemiyor musunuz evlenmeden once? Ailen hakli yani. Kimseyi dinlememis, bunu istediysen, simdi cekeceksin artik. Kendi dusen aglamaz.
Maşallah ne kadar merhametlisiniz.Eşinin sana şiddet uygulaması çok kötü bir şey bu konuda sakın taviz verme. Gerekirse boşan. Amaa annesini de şikayet etme. Kadın 84 yaşında 3-4 yaşında çocuk gibi artık gayet normal tepkileri. Benim anneannemde 78 yaşında hep ben ilgileniyorum tartıştığımızda oluyor ama sonra vicdan azabı çekiyorum ya üzersem benim yüzümden bir şey olursa diye.
Lütfen yaşlılara biraz merhametli davranın. Nasıl ki ufak çocuklarınız pis olduğunda kızmıyorsunuz onlara da kızmayın.
Unutmayın sizde bir gün yaşlanacaksınız.
Aynen böyle olmuş maalesef.Yani niye evlendin ki kaçırılmaz bi koca miydi koca dünyada baskası mi yoktu? baban yaşındaki ,kaynananla aynı evde yaşayacağın, maddi durumu olmayan, en en önemlisi sana vuran bi adamla evlenme çabanı takdir ediyorum. seni bakıcı diye almışlar zaten görevini yerine getirmeyince de şamar!!
söylenecek bir şey kalmamışYani niye evlendin ki kaçırılmaz bi koca miydi koca dünyada baskası mi yoktu? baban yaşındaki ,kaynananla aynı evde yaşayacağın, maddi durumu olmayan, en en önemlisi sana vuran bi adamla evlenme çabanı takdir ediyorum. seni bakıcı diye almışlar zaten görevini yerine getirmeyince de şamar!!
Öyleyim ben yaşlılara dayanamam. Eşiyle ilgili bir şey demedim zaten şiddet falan çok kötü şeyler gerekirse boşansın ben büyük konuşmayayım ama şiddet konusunda affım yoktur. Sadece yaşlıların biraz daha suyuna gitmek gerek diye düşünüyorum.Maşallah ne kadar merhametlisiniz.
Öyle ama bunu yapabilmek her zaman kolay olmuyor. Belki adı geçen yaşlı konu sahibinin babannesi yada ananesi olsaydı daha anlayışlı olabilirdi ama kayın valide el olarak algılanıyor bir yerde.Öyleyim ben yaşlılara dayanamam. Eşiyle ilgili bir şey demedim zaten şiddet falan çok kötü şeyler gerekirse boşansın ben büyük konuşmayayım ama şiddet konusunda affım yoktur. Sadece yaşlıların biraz daha suyuna gitmek gerek diye düşünüyorum.