- 13 Mart 2015
- 284
- 51
- 34
-
- Konu Sahibi tazegelin22
41Eşin kaç yaşında peki.
Neeeey??
kimse kimsenın annesıne bakmak zorunda degıl, çok yaşlılar aşırı huysuz oluyor, tabı kı bakmak kişinin vicdanına baglı bişi, ama elden ayaktan düşmüşse..mb ben 24 yasındayım aılem hıc ıstemedı esımle evlenmemı 3bucuk aylık evlıyım esım yasca buyuk ben maddı durumu yok dıye ılerde ayrılırız dıye kaynanayla aynı evde yasamayı kabul ettım kadın 84 yasında ama 65 lık duruyo cıns cene hıc durmuyo 3bucuk ayda bıktırdı ılk ay ıyıdı ama sonra altına ettıgını farkettım cok moralım bozuldu esıme soyleddımm cok kavgalar ettık normal zamanda benı cok sevıyo fakat annesınden bahsedınce nefret edıyo gbı onun yuzunden kac kez vurdu bana neyse sustum bu seferde ev terlıgı ıle tuvalete gırdıgını gordum zaten suphelenıuordum bı gun takıp ettım emın oldum esımle yıne kavga ettık konus dıyorum konusmuyo neymıs yaslıymıs ya uyar sana bagır annene demıyorum kı gorumceme soyledım cektım odama kaynanam bızı dınlemıs ztn kapı dınleme huyudu var ozel konusma dıye bısey yok durdu drdu akksamm esım gıtıkten sonra kımse yokken bana actı agzını buı suru ayıp ya ayıp yaslı bırde kufurlu kufurlu konusmalar ben yıne sustum yaslı benı ne kdr anlar dıye sevıyesıne de dusmek ıstemedım ama gece gelınce kocama soylendım kocam yıne vurdu bana ben sımdı napayım yeeter dıyesım var hep boyle mı olcK evlılıkten sogudum 4 ayda benı sevmedıgını dusunmeye basladım vuruyo nkendınden napcagımı bılmıyorum aılemde hıc oralı olmuyo delırmek uzereyım resmen pıslıgın ıcınde yasıyorum sankı
Senin yaşının iki katı nerdeyse. Neden sana vurmasına izin veriyosunki canım. Kaynananı boşver bugün varsa yarın yok olur. Asıl konu bence kendine vurdurtma alışkanlık haline getirir sonra.
yanlıs kişiden nefret edıyorsunya ınsan dusunur bıraz ya gencecık gelın aldım yarın oburgun olcem oglum yanlız kalmıcak huzursuzluk yapmayım der ama yok bız tarısınca dılını uzatıyo karı koca arasına gırıyo bırak bı ya bız hem tatısır hem barısırız ama annesıyle alakalı konularda kuslugumuz baya suruyo bana surat yapıyo ben sankı annesını uzdum ona terbıyesızlık ettım asıl o yapıyo ya
aramızda 17 yas var fakat esım 30lu yaslarda duruyoSen baban yaşında adamla evlenmişsin, adam sana habire vuruyor ama sen 84 yaşındaki kadını mı dert ettin? Pes valla
esımdende nefret etmeye basladım bana tavırlarındanyanlıs kişiden nefret edıyorsunsorun anası degıl eşin..
Ben 24 yaşindayım annem 41 yaşinda yaş farki cok hadi onuda geçtim şiddet var işin içinde babalar hep dogru söyler ama bizler anlamayız.Neeeey??
Valla çok büyük hata çoook çook Allahım ya şok oldum şu an..