kaynanamdan nefret edıyorum

Sana nasil vuruyo, bildigin vuruyo yani? Ailen su an senin arkandami yoksa sana sahip cikmazlarmi?
Adam sana vuruyo yaa, sen izin verirsen tabiki boyle devam eder, nasil katlaniyosun buna?
Ve bence esine soylemen yanlis, kendin soylemelisin kayinvalidene, wc ye ozel terlik yokmu?
annesı hakkında konsutugum zmn vruuyo ne yapayımkı tavır yapıyorum gelıyo affettıryo ozur dılıyo aılemde sen ıstedın katlancaksın dıyo tabıkı var 3 tane hemde terlık

aramızda 17 yas var fakat esım 30lu yaslarda duruyo
Hep öyle olur zaten. Arkadaşım sorun kaynanan değil anlamıyor musun? 41 yaşındaki amcayla ne gibi bir paylaşımda bulunuyorsun cidden merak ettim?? Sen 40ına geldiğinde adam 57 yaşında olacak ya şaka gibi. Senin gibi kıpır kıpır mı?
Habire vuruyor sana.
Niye ana babanın sözünü dinlemedin merak ettim?
Eşinin mesleği ne??

Cnm kusura bakma ama hatayi en basta kendin yapmışsın aynı evde kalmak çok zor ailenide kirmissin bazen sevgi karın doyurmuyor ya bu hayatın gerçeği sen eşine büyük koz vermissin arkanda kimsenin olmadığını biliyor yarın öbür gün seni evden de kovmaya kalkcak eşin laf soyletmiyorsa susmak zorundasın çünkü ne kadar haklı olursan ol suclusun

Zor bir durum
evet ondan yuz buluyo ztn kımsem yok calıssam onada ızın verrmıyo bıraz para bırıktırıp bosanmyı dusunuyorum

Nasıl tanıştınız? Aileniz istemiyordu, maddi durum yok, şiddet var, ayrıca kadın sanane burası benim evim demekte de haklı, onun evi çünkü. Sırf 30'lu yaşlarda gösteriyor diye mi?

İnsanlar gencecik gelin aldım diye düşünmezler daha bunu bilmeden evlenmek bana gerçekten garip geldi.

İnsanlar yaş aldıkça olgunlaşırlar. Daha sonra bu dönem durur ve yeniden çocuklaşmaya başlarlar. Kayınvalidenizle zıtlaşmak yerine suyuna gitme yolunu denediniz mi hiç? Aynı çocuklara yaptığımız gibi hani.. Terlikler konusunda mesela
Yani bende aynı düşüncedeyim.annecim tuvalete evde dolastıgımız terlikle girmesen bak basta sende mikrop kapıp hasta olabilirsin,hasta olmanınistemem diyebilitsin mesela ben buna kimsenin karşi cıkıcagını düşünmüyorım.eşi öküz onu anladık ama annesi cocuk sen halledebilirsin durumu.aynı yaştayiz konu sahıbıyle ben 8 yıllık evliyim.sabretmeyi öğreniceksin tabiikı esine karsi sabır göster deniyorum ama beredeyse senîn anneannenden büyük bir yaslı kadın var karşinda ccuk gibi davran ona eminim daha iyi olucaktır

Nasıl tanıştınız? Aileniz istemiyordu, maddi durum yok, şiddet var, ayrıca kadın sanane burası benim evim demekte de haklı, onun evi çünkü. Sırf 30'lu yaşlarda gösteriyor diye mi?

İnsanlar genceik gelin aldım diye düşünmezler daha bunu bilmeden evlenmek bana gerçekten garip geldi.
sagda solda duydum cok mutluyuz oglumuz evlenıyo kırkından sonra dıyo benı gorenler aa ne guzel gelınmıs dıyınce yuzu guluyordu sureklı

85 yaşına gel de seni de görücez..Ayıp ayıp..O yaştaki bir kadının elbette sorunları olacak.

Ayrıca bile isteye kabul etmişsin aynı evde yaşamayı, şimdi niye söyleniyorsun?

Eşinin sana vurması ile ilgili ise yorum yapmıcam..iki ucu b.klu değnek.

mb ben 24 yasındayım aılem hıc ıstemedı esımle evlenmemı 3bucuk aylık evlıyım esım yasca buyuk ben maddı durumu yok dıye ılerde ayrılırız dıye kaynanayla aynı evde yasamayı kabul ettım kadın 84 yasında ama 65 lık duruyo cıns cene hıc durmuyo 3bucuk ayda bıktırdı ılk ay ıyıdı ama sonra altına ettıgını farkettım cok moralım bozuldu esıme soyleddımm cok kavgalar ettık normal zamanda benı cok sevıyo fakat annesınden bahsedınce nefret edıyo gbı onun yuzunden kac kez vurdu bana neyse sustum bu seferde ev terlıgı ıle tuvalete gırdıgını gordum zaten suphelenıuordum bı gun takıp ettım emın oldum esımle yıne kavga ettık konus dıyorum konusmuyo neymıs yaslıymıs ya uyar sana bagır annene demıyorum kı gorumceme soyledım cektım odama kaynanam bızı dınlemıs ztn kapı dınleme huyudu var ozel konusma dıye bısey yok durdu drdu akksamm esım gıtıkten sonra kımse yokken bana actı agzını buı suru ayıp ya ayıp yaslı bırde kufurlu kufurlu konusmalar ben yıne sustum yaslı benı ne kdr anlar dıye sevıyesıne de dusmek ıstemedım ama gece gelınce kocama soylendım kocam yıne vurdu bana ben sımdı napayım yeeter dıyesım var hep boyle mı olcK evlılıkten sogudum 4 ayda benı sevmedıgını dusunmeye basladım vuruyo nkendınden napcagımı bılmıyorum aılemde hıc oralı olmuyo delırmek uzereyım resmen pıslıgın ıcınde yasıyorum sankı

Kötüymus ya. Ama birlikte yaşama olayıni kabul etmek hiç doğru değil Zaten. Mecburiyet derecesini bilemiyorum tabi ama kaynanayla yaşayıp kocayla kanlı bıçaklı olmayanini daha görmedim zaten ben. umursamaz oabildigin kadar ol. Başka çare yok gibi görünüyor.

Tuvalet klozet mi peki?
Benimki klozet yerde halı falan var yine de terliği hayatta evin içine koymam. Anneciğim geldiğinde onu abdest terliği yapıyor unutuyor ben kahkaha atıyorum, anneciğim tuvaletin terliğiydi bu Allah iyiliğini versin diye.
Sanki kıyamet mi kopmuş? Halıysa yıkanır yani ne var? 85 yaşında resmen asırlık çınar..

yanlıs yaptımm cok hemde cokkkk

Ama sen zaten hatanın en büyüğünü baban yaşında birisi ile evlenerek yapmışsın. Birde sana vuruyormuş, hiç bir erkek annesi hakkında konuşulmasını sevmez, istemez ama vurmak nedir. Ailene anlattın mı sana vurduğunu? Kadın 85 yaşında ama yaşlı günah çocuk gibidir o.

Aşk yaşa bakarmı ya ünlüler çocukları yaşındakilerle evleniyo birsey yok ama. Kafa uyduktan sonra 40 mış ne farkeder. Benim esimde benden yasca buyuk gayette mutluyum seviyorum. Neden mana buldunuz bu kadar. Onun kocasi olarak gördüğü sevdigi birine neden amca diyosunuz hangi hakla. Kimilerinin esiyle arasinda yas farki yokta noluyo cokmu huzurlu. Pes yani.

24 yasinda bir insan küçük değil kimse aşağılayarak konusamaz. O evlenmiş uygun görmüş. Yok baban yasında yok amca. Ne kadar katısınız..

mb ben 24 yasındayım aılem hıc ıstemedı esımle evlenmemı 3bucuk aylık evlıyım esım yasca buyuk ben maddı durumu yok dıye ılerde ayrılırız dıye kaynanayla aynı evde yasamayı kabul ettım kadın 84 yasında ama 65 lık duruyo cıns cene hıc durmuyo 3bucuk ayda bıktırdı ılk ay ıyıdı ama sonra altına ettıgını farkettım cok moralım bozuldu esıme soyleddımm cok kavgalar ettık normal zamanda benı cok sevıyo fakat annesınden bahsedınce nefret edıyo gbı onun yuzunden kac kez vurdu bana neyse sustum bu seferde ev terlıgı ıle tuvalete gırdıgını gordum zaten suphelenıuordum bı gun takıp ettım emın oldum esımle yıne kavga ettık konus dıyorum konusmuyo neymıs yaslıymıs ya uyar sana bagır annene demıyorum kı gorumceme soyledım cektım odama kaynanam bızı dınlemıs ztn kapı dınleme huyudu var ozel konusma dıye bısey yok durdu drdu akksamm esım gıtıkten sonra kımse yokken bana actı agzını buı suru ayıp ya ayıp yaslı bırde kufurlu kufurlu konusmalar ben yıne sustum yaslı benı ne kdr anlar dıye sevıyesıne de dusmek ıstemedım ama gece gelınce kocama soylendım kocam yıne vurdu bana ben sımdı napayım yeeter dıyesım var hep boyle mı olcK evlılıkten sogudum 4 ayda benı sevmedıgını dusunmeye basladım vuruyo nkendınden napcagımı bılmıyorum aılemde hıc oralı olmuyo delırmek uzereyım resmen pıslıgın ıcınde yasıyorum sankı
En başta gidip 41 yaşındaki adamla evlenip belki ilerde ayrılırız diye kaynananla aynı evde yaşamak falan bunlar çok saçma geldi bana nasıl seni dövmesine izin verirsin bence biran önce ayrılmaya bak derim

Nefret etmeniz gereken eşiniz, ha deyince vuruyor size.
Siz kaynana kahrı çekmeyi göze almışsınız minnet etmesi gerekirken vuruyor size.

kimse kimsenın annesıne bakmak zorunda degıl, çok yaşlılar aşırı huysuz oluyor, tabı kı bakmak kişinin vicdanına baglı bişi, ama elden ayaktan düşmüşse..
eşin denen öküz şiddetle çözecegını düşünüyor sanırım!
be adam... annen yaşlı, hatta altına kacırcak kadar yaşlı.. eşinin yanında olup '' anlayışlı olalım, annem sorunlu bir tip..''tarzında konusacagına şiddete nıye baş vuruyorsun, sankı bakmak zorunda mı yanı?
annesını inan geçtim, sorun annesı degıl eşin bunu bil :KK66:
ama sen nıye 41 yasındakı adamla evlendın orasını anlayamadım..
evet esımde sorun var alıp karsısına konusmuyo ben sevıyorum esımı yaa annesı konusulunca cok degsııuo cok onun adı gecmeyınce o kadar mutluyuzkı
En başta gidip 41 yaşındaki adamla evlenip belki ilerde ayrılırız diye kaynananla aynı evde yaşamak falan bunlar çok saçma geldi bana nasıl seni dövmesine izin verirsin bence biran önce ayrılmaya bak derim
ben ılerde ayrılırırz demedım aılem yanına almıyo calıscam param olsun ev kırasını en azından ılk ay ıcın bırazda masraf ıcın bırıktıreyım hemn ayrılcam dedım yanlıs anlamayın lutfen katlanmıcam demeek ıstedım

evet esımde sorun var alıp karsısına konusmuyo ben sevıyorum esımı yaa annesı konusulunca cok degsııuo cok onun adı gecmeyınce o kadar mutluyuzkı

ben ılerde ayrılırırz demedım aılem yanına almıyo calıscam param olsun ev kırasını en azından ılk ay ıcın bırazda masraf ıcın bırıktıreyım hemn ayrılcam dedım yanlıs anlamayın lutfen katlanmıcam demeek ıstedım
canım eşinin içinde var şiddet. tamam anne yuzunden kavga edılır
ama şiddet ne yaa? yarın öbür gün annesı ölse aranız guzel mı olcak sanıyorsun? sinirlendiği anda şiddete başvuracak :KK66:

Hanımlaaaaaaaaar........
Zaten kızcağız yaşadığı, yaptığı her şey için bin pişman olmuş. Halimden çok memnunum da demiyor.. Şimdi bizden bi çözüm yolu beklerken, niye öldün bittin mahvoldun psikolojisinin dibine kadar sokalım ki
Bugün sizleri hiç yapıcı görmedim.

Konu sahibesi sana söyleyeceğim şu ki yaşlıların idaresi hem çok zordur hem de çok kolay. Çocuklara benzerler. Suyuna gidersen, ona gerçekten sevdiğini hissettirirsen, ona bi hasta bi aciz gibi değil de bir birey gibi davranırsan, inatlaşmazsan, alışkanlıklarına saygı gösterirsen ZAMANLA bi şeylerin yoluna girdiğini görürsün. Anladığım kadarıyla eşinle sorunlarının temel nedeni kayınvalide ve senin anlaşmazlığın. Bi şekilde onu idare etmeyi öğrenirsen eşin de sana daha özenli davranacaktır. Kolay değil ama 24 yaşındaki genç bir kızın pes etmesi için de erken diye düşünüyorum. Hepimiz yaşlanınca çekilmez olabiliriz öyle düşün
Kolaylıklar dilerim..

X