kaynanamdan kurtulmak ıstıyorum

Kültürlü olmak 'şeytan o, ondan kurtulmak istiyorum' demeyi gerektiriyorsa ve birilerinden sürekli beklenti içinde olmayı gerektiriyorsa kültürsüzüm evet.
Benim kültürüm der ki, bir kadın zamanında çocuk büyütüp yetiştirmiş yaşlanmışsa bırak o son yıllarını ferah bor şekilde yaşasın.
Benim kültürüm 'çocuk yap anam bakar' demeyi yegliyorsa evet yine kültürsüzüm.
ÇOCUK SIZIN, NEDEN KV BAKIYOR? NEDEN INSANLARA SON YASLARINDA RAHAT VERMIYORSUNUZ?
Dipnot: Üniversite mezunu, mühendis, aynı zamanda yuksek lisans öğrencisi adayıyım. Sizin gibi bir insanın gözünde kültürsüz olsam kaç yazarrrr.
Kultur saygıyla başlar, saygıyla biter.
Ustelik benim paramla ev dönüyor diye ego sahibi bir insanın kültürünü çok merak etmedim degil. Sahi olmayan bir şeyi neden merak ediyorsam?

sorunları boşverin olan olmuş . çözüm bulmaya bakın bu saatten sonra

aptalca yazılara cvp vermıyım dıyorum ama son olarak yazıyım bır daha kale bıle almıyım ( zaten verdıgım cvplardan kale almadıgım ortada, olumlu olumsuz dogru duzgun uslubuyla yazan ınsanlar ortada )

kımın egosu yuksek bellı. sorması ayıptır tr de hangı unv mezunu muhendıssınız?? unv mezunu olmayı ne zannedıyorsunuz kı, tr de her yer lıse oldu gormuyormusunuz? bu lıselerede unv dıyorlar!! aa pardon sade o degıl bıde yuksek lısans adayıymısınız. ne buyuk bır sey mıs bu yaa::):) bı tarafımla guldum valla. kım bılır hangı unv mezunusunda cok merak ettım.

burda olay unv mezunu olmak mı, ılkokul mezunu olsun adam olsun ınsan adam. sen bı ıs hayatına atıl o kadar kapasıten varsa tabı , ordada dersın ben yuksek lısans okudum sudur budur dıye . karsındakılerde sana gulsun ne dıyor bu dıye :) belkı o zaman hayatın gerceklerıyle yuzlesırsın bıde evlenıp coluk cocugun olursa asıl o zaman gorursun hayatı. hayat ole kampuslerde takılmakla, ole pc nın basında gazel atıp yazmakla olmuyor. cunku bende bunları yasadım sırasıyla ordan bılıyorum. he ben senınkı gıbı lıselerdende mezun olmadım onuda soylıyım cok merak etmısın ya, sayılı unv bırınden mezunum doktoram var ,uluslarası bır yerde ustun bır pozısyondayım ( çok merak ettıgın ıcın yazdım yoksa hıc bır onemı yok bunların, olay okul degıl ama ıste senın olayları ılıskılendırmen sanırım bı tek okulla oluyor)

Son düzenleme:
Keske anlasalar bizim kendi hayatimizin oldugunu...

Hersey esinin agzinda bitiyor, önce onunla konusup ne istediginze karar verin. Bu durumda en iyisi bir bakici bulnak gerekir. Kayinvalideni sevmesende yine iyi davran bosver ayda yilda bir görüyormussun zaten, esinin seni mutlu etmesi icin seninde onu mutlu etmen gerekir ben bunu ögrendim. Seninle ayni seyleri yasadik hatta bana kinada elimi acmam icin verdigi takiyi geri aldi Bosver malmülk önemli degil allah eslerimizle huzur versin o yeter . Allah yardimcimiz olsun :-/

ITÜ mezunuyum canımcım. Türkiyenin mühendislikte beş parmakla gösterilen universitesinden biri

Bilip bilmeden ay sen kim bilir hangi ücra yerden mezunsun, ben senin gibi okullarda okumadim daha yuksek yerlerde egitim aaldım deme oyke yuzunde patlar

Senin gibi biriyle daha fazla muhattap olmak istemedim, zira bu üslupla hangi yüksek pozisyonda çalışıyorsunuz merak etmedim degil ama beni ilgilendirmiyor.

Okul herkesi adam edemiyor evet. Dusuncenizin ornegisiniz.
Buyugune saygisi olmayan, ardindan seytan diyen, sonra da cocuguna baktirmak isteyen bir kadinsiniz.

esım tabı annesının tarafında, kadın hasta bakamaz dıyor, ona kalsa ısten cıkıyım 1- 2 sene sonra tekrar baslarsın dıyor, ama 1-2 sene sonra bu sartlarda bır ıs bulamayabılırım. yas gecıyor artık. ( çalıştıgım yrde ucretsız ızın vermıyor artık sonucta ozel yer. ) kaldıkı bende cıkmak ıstemıyorum, hem maddı hem manevı olarak. en onemlısıde maddı tabıkı, ısten cıkarsam gercekten sorun yasarız bu asıkar. tahmın edıldıgı gıbı luks bır yasamımda yok yanı. ama esıme kalsa ıadere ederız dıyor. calısan bır ınsan ıcınde koca eılıne bakmak zor. ornegın Allah korusun bebegıme bır sey olsa saglık ımkanları sonuna kadar var, lımıtsız ozel sıgortam cocugumada yapılıyor. ama ben calısmayınca ozel hasteye gıtsek nereye kadar o maddıyatın altından kalkarız?? he derlerkı sende devlet hastanesıne gıt herkez ozelemı gıdıyor dıye ama hanı kendımı degıl ınsanın evladı olunca onu dusunuyor ınsan oncelıkle.

kv sevmıyorum ama ıste dıyorum ya cocuk olmadan ayda yılda bır ugrardı, sımdı sureklı bıze gelmek ıstıyor yada bızı kendı ayagına getırtmek ıstıyor ben bebegı ozledım dıye. bole oluncada esımlede sureklı kavga edıyoruz. zaten buna sınır oluyorum ya daha cok ! eskısı gıbı olsa hıc arayıp sormasa evıme gelmese amenna hıc umrumda olmaz , ama sımdı sureklı tepemde.
sızın kv dede daha betermıs, ne dıye ıstıyor kı utanmadı mı ısterken , yazık yanı??!! dogru dıyorsunuz Allah huzur versın ve Allaha sukur mal mulkte gozum yok, ole olsaydı zaten esımle evlenmezdım ( sımdı yıne bırılerı der bak bak esını aşağıladı dıye) ben calısırım yaparım Allah ızın verırse hepsını.

Hanimlar konu kaynanadan kurtulmakti esinizden kurtulun dendi birazdan kk yetkilileri bu tarz konusma yapan bayanlardan kurtulmak istiyoruz diye topik acacak benden söylemesi

Bir yandan hak veriyorum diger yandanda biraz disinizi sikin ve cocugunuza kendiniz bakin demek geliyor icimden :) O zaman sen ve esin yalniz missiniz, kendi annemden biliyorum hep der siz cevizin kabugusunuz artik torunlarda cevizin ici yani torunlar cok degerli oluyir. Torun olunca yumsuyor degisiyor kv deler. Mesela belki sizin bebeginizi gördükce kendi anneligini hatirliyordur evladina daha cok baglaniyordur. Bosver biz yinede iyilik yapalim ki iyilik bulalim ben bir bucuk yilda yasadiklarimi yazsam Roman olur ;-)

Canim kaynana bak örnek al sen onun sana yaptigini sen gelinine evladina torununa yapma kaynanan illede kötu olsa esinin annesi vazgecilirmi anadan gecilmez kayinvalideninde bakmak istememesi normal bisi benim babaannemde hic bir torununa bakmamis gezme dendimi annemden önce dusermis yola ben bebelere bakiyimda siz gidin demezmis yaslilik bu kafa göturmez bakmayi ama amalar var iste CIĞERİNİN CİGERINI sevmek isterler canlarini verirler gurbanlar hayranlar kendimden biliyorum kaynanan yaptiysa sen yapma birak bakmasin ama sen onu evladindan torunundan ayirma kendine yediremiyosun ama yapma bos verrr

Lutfen kusura bakmayin ama bu nasil bir cahillik anlamiyorum! (EMINIM BANA -SEN KIME CAHIL DIYORSUN SENSIN CAHIL- DIYE SALDIRACAKSINIZ) Anneniz-babaniz-kardesleriniz-esinizin anne-baba-kardesleri sizin cocugunuza bakmakla yukumlu insanlar degiller! Cocugunuzu yaparken "anne-baba ben bu cocugu yapiyorum ama sen ona bakacak misin?" diye sormadiniz... Cocugunuz herseyden once SIZIN sorumlulugunuzdur; BAKAMAYACAKSANIZ YAPMAYACAKSINIZ-dogum kontrol yontemi diye birsey var/ Insanlik hali; gebe kaldiysaniz da insanlara saldirmayin! HICKIMSE YUMURTANIZI ZORLA DOLLEMIYOR!

egitim seviyeniz nedir?

Anladigim kadariyla cevap veremediginiz yorumlara genel olarak "aptalca yorumlara cevap yazmiyorum" gibi siradan cevaplar yazip kaciyorsunuz.. Cidden soruyorum; hangi ilkokul mezunusunuz? Bu platformda tartistiginiz insanlara kulturel seviyenizi kanitlar misiniz lutfen?

sen de hatasiz degilsin, kusura bakma.. birak su beklentileri.. cocuk dogmadan kv'nin bakmasi derdindesin, bakmazsa bakmasin.. bakacam dese ona da takacak gibisin..
telefon acmayarak tribe girmen baska bi olay.. sen cok mu samimisin, habire kusur arar halin var..
ayrica o taki setini kotu diye geri vermen de cok cirkin, dursun bi kosede, yuk mu sirtina?

'şöyle olabilirdi, böyle yapabilirdi bla bla' insanlari sekle mi sokacaksin, senin olcunde olmak zorunda mi veya senin olcun mutlak dogru mu? oyle degil iste kadin, boyle davraniyo, napacaksin? bence ilkin kendini duzeltmeli insan; bilhassa art niyetini
he bi de kocani sucla doldurusa geliyisa, kv'yi sonra suclarsin..

super bir universiteden mezunsun, doktoralisin, uluslararasi bir sirkette iyi bir pozisyonda calisiyorsun. AMA cocuguna bakici ayarlayamayip ( senin gibi bir kadina bakici mi yok? kameralari da dosersin eve) seytan kayinvalidene zorla cocuk baktirmak istiyorsun. Kusura bakma, ama inandirici deyil.

Kaynanaların gelinleri temizliğe çağırması ne kadar saçmaysa gelinlerin de kaynanalarından çocuklarına bakmasını istemesi çok saçma.. kimse bakmak zorunda değil..

benim kendi oz annem bana resti cekmisti ben bunalima girerim cocuk filan bakamam diye ki yasi 50 bile degil annemin..bence durumu abartiyorsunuz.kimse kimsenin cocuguna bakmak zorunda degil istemiyorsa.beklentilerinizi azaltin.

Kayınvalideniz kendi oğluna iyi bir anne olamamış anladığım kadarıyla sizin çocuğunuza bakması zaten bir mucize olurdu

başım ağrıdı okurken, içim kalktı resmen.
Bu sorunlar bitmez. Kadın gelip gitmiyormuş, senin evinle alakası yokmuş. Bunca zaman alakasız olan kadından çocuk bakmasını beklemek çok büyük bir istek ve aradaki iletişime göre de fazla bence.
Bakmıyor diye kızıyorsunuz ama evlendiğinden beri evinize gelmemesi konusunda şikayet yok.
Herkesin sorunları var kvalide ile. Kadın başından demiş bakmam diye.Eşin de sana baskı yapmıyor annesi konusunda. Ben sorun göremedim????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…