Kaynanamdan aşırı rahatsızım lütfen yardım edin uzun biraz okuyun lütfen

Kaç kurtar kendini. Şimdiden böyleyse bu evlilik sağlıklı olmaz çevremizde çok örneğini gördük. Bence sadece kaynananız problem değil nişanlınız da problem. Size şu kadarını söyleyeyim bunların bir tanesini bile kendime yaptırmam. Laf falan sokmakla uğraşmam karşılarına geçer teker teker söylerim.
Biz de nişanlandık, evlendik ama bunları bana yapmaya cesaret edemezlerdi eden adamı da bırakırdım. Hatır için bazı şeyler idare edilir ama bir insanı yok saymak başka bir şey.

Yorumun her kelimesine katılıyorum çok gördük ailesiyle mi evleniyorum diyenleri. Sonu hep hüsran. Boşanma olmasa da mutsuzluk oluyor o evlilikte.

bunlar fragman, evlenince annesiyle konustu soyle dedi boyle dedi dediginiz nişanlınızın bir ana kuzusu olduğunu farkedeceksini 3 ay geçmeden.

Bana kalirsa sirf kv'nin genc yasindan dolayi bile kacman lazim bu aileden...Ne zaman ki evi kendi tuttu bana sormadi esyalari vs denilen bi evlilik var bosaniliyor hem de kisa sure icinde...akrabam aynisini yasadi...Kac kurtar kendini gecmez omur bu kv ile...Daha cok dinc kumaya donersin

Yaşlı kadin ?? 44 yaş ??

Bu bir kabus olmalı...
44 yas çok genç bir kadın... yaşlı diye 65 üstüne denir...
Bence çok uzatmadan yolunu ayır

Bu evlilik sürmez kayınvalide aşırı müdahaleci.

44 yaş yaşlı değil genç sayılır. Bu evlilik olmaz ipleri elinize almadan vermişsiniz evlenip ayrılmaktansa korkmayın nişanı atın derim.

Kaç yaşına gelmiş evlenme olgunluğuna ulaşmış ( ki bana göre ulaşmamış ) insanlarsiniz sorun siz ve nisanlinizda .
Ayrıca kayınvalideniz para veriyorsa karışma hakkını kendinde buluyor ne demişler parayı veren düdüğü çalar. Karışmasını istemiyorsanız ya bekleyip birikim yapacaksınız yada azıcık asım kaygısız basım diyeceksiniz . Bu her yerde böyledir maddi yardım etmeden bile kayinvalidelerin büyük çoğunluğu her şeye karışır hele ki bir de maddiyat girince işin içine iyice zivanadan çıkarlar

44 yaşında bir kadın yaşlı değildir, gayet gençtir bir kere o yüzden lafını esirgemeyip "sen hayırdır ne karışıyorsun" de bir kere, sonra gelip buraya "nişanlım annesine çok düşkün" diye konu aç ona göre yardımcı olalım

Kaynananız yaşlı değil
Nişanlınız, annesini konu dışında bırakamıyor
Bu kadın iflah olmaz, nişanlınız da dengeyi kuramaz gibi duruyor kaçın kurtarın kendinizi. 3 günlük dünya elalem ne der diye bu kadına katlanmaya gerek yok.
Ayyy sonradan gördüm bide babasının yanında çalışıyormuş hemen kaçın bence yaa.
Kadın sizi kukla gibi oynatmak isteyecek eşiniz için de fazla sorun olmayacak bu durum çünkü alışmış adam haberiniz olsun.

44 yaşında ilk evliliğini yapmaya hazırlanan, çeyiz düzen taş gibi arkadaşım var. Yaşlı kadın idare et diyeceğiniz insan 70 yaşında falan olmalı. Bu kadın daha sizinle birlikte yeniden evlenecek yaşta.

ayrıl.. kurtar kendini.. yapma kendine bunuu çok pişman olacaksın. bırak insanlar ne düşünürlerse düşünsünler. nişan atmak kötü bir şey değil. zaten tanışma evresidir nişanlanmak. annesi hep müdahil olacak hayatınıza yazık etme kendine. nişanlın şimdi iyi, evlenince oda değişecekkk

Bir çok arkadaşa katılıyorum. Madem nişan atmaktan korkuyorsun neden tanımadan evlenmeyi kabul ettin... Neden daha aileye bağımlı bir kocaya ok. Dedin. Parayı veren düdüğü çalar bu kadar basit. Parayı ailesi veriyor. Ve istediklerini yapıyorlar.

Ayrıca;

Kadın 80 doğumlu... Ben 84... Bizim jenerasyondan bu tip kaynanalar nasıl çıktı. Hiç mi vizyon yok. Eşya kısmına kısmen normal karşıladım. Evde sıfır beyaz eşya varsa herkes vermek ister. Nişan çiçeği ve Ama ev tutma kısmı fena...

AYRIL BACIM. Ay okurken ben gerildim ya ne demek eski nişanlınin çiçeği, burnunun dibinde sana sormadan alınan ev flan. Sen nasıl bir aileye düştüğünün farkında mısın? Şimdiden böyle herşeye karışan evlenince çok affedersin yatak odana bile karışır. Uzak dur. Herşey sevgi değil oğlanı seviyorsun diye hayatını mahvetme

Balık baştan kokar evlenirsin evine karışır cocuguna karışır yapma yol bu yoldan hersey baştan belli olmus Allah göstermiş işte sana evlenince o aşk heyecan bitiyor

Bir kadın olarak sana yalvarıyorum AYRIL başta ipleri eline vermişsin ve seni nişanı ertelemekte tehdit eden insan yarın evlenince boşaltmakla tehdit eder evini kendi evi gibi kullanır asla kendine ait bi düzenin olmaz bu tür kadınlar oğullarını da gayet güzel parmakta oynatır ortada kalan sen olursun ikinci nişanı atınca bişey olmaz önüne daha çok fırsat çıkar ama kucağında çocukla çıkmak zorunda kalırsan o evden çok daha zor olur lütfen kendini gururunu ezdirme sınırların olsun sen üzüleceğine bırak o üzülsün. Çok üzgünüm ama sonu başından belli o yüzden bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…