Kaynanamdan aşırı rahatsızım lütfen yardım edin uzun biraz okuyun lütfen

8 yıllık evli bir insan olarak söylüyorum kaynanam da kayınpederim de her şeyimiz hala karışıyorlar... Ben evlendim beyaz eşyaları onlar seçti hadi uzaktan geliyoruz dedim karışmadım..... Bilezik alınacak onda bile beni hangi bileziği istersin diye sorulmadı..... Evlendik eşimin aldığı her şeye karıştılar.... Ben psikolojik destek aldım daha yeni iyileşyirom.... Eşim anacı veya hiç bir zaman babacı olmadı.... Hep bildiğini okudu ama onları da bir türlü zaptedemedi yani....
Laf sokmalar akrep gibi sürekli aşağılama lar bitmedi.... Eleştirmeler bende ne yaptım mesafemi koydum..... Laf soktuklarında oralı olmadım konuyu değiştirdim yok saydım. Hiç umursamadım kendi hayatımla ilgili hiç bir şey anlatmadım şimdi rahatım ama yıllardır çok çektirdiler......

Sorun sende. Evine kadar görmeden tutmuşlar her şeye tamam demişsin. Evlilik meraklısı gibi görünmüşsün iyice tepene binsin diye mi? 44 yaşlı mı ayrıca, kalp kırılmasın nişan bozulmasın diye şahsiyetini kaybetme biraz haklarını koru. Ha bana kalırsa ayrıl, adamın diğer nişanlısının niye ayrıldığı belli değil mi sence

Birincisi 44 yaşlı diye susulacak yaş değil. İnsanlar 44 yaşında yeni evleniyor. İkinciai neden bu kadar pasifsiniZ kadın resmen sizi köle diye alıyor ve üzgünüm nişanlınız olacak adamında bir etkisi yok. Böyle bir oluşuma evlilik denmeZ. Yol yakınken kaçın yoksa bir sonra ki konumuz aranızda avukat var mı diye başlar.

Bu kadının huyu böyle olabilir her şeyin içinde vallahi bu kadın değişmez 44 yaşında böyleyse 74 yaşında da böyle olacak demedi deme bir insan 7 sinde neyse 70 odur derler.... Annesinin huyu da oğluna batmaz belki de sana batar ama evlendin mi ucu para olan her şeye karışır.... Aldığın elbiseye yediğin yemeğe annene gitmene gelmene yaptığın temizliğe yaptığın yemeğe kadar her şeye kaeışıcaklar demedi deme... Benim kinde hem annesi hem babası karışıyordu....
En sonunda

Artı konuşsan da cevap versen de cevap vermesende bağırsan da bunların huyu değişmiyor denedik tecrübeyle sabit sadece yapacağın şey heee dediğini yaparız deyip bildiğini okumak ben cok yoruldum kendi evliliğinden bunaldım sana da tavsiye etmem....

Al işte aldatma yoktur ya bunlar uydurmuştır.... Basbağaı kadın problemli...

Daha en başta ev konusunda tavır alıp tepkini göstermen gerekirdi, hem sen hem ailen bu konuda tepki göstermeliydiniz. Buna tepki gösterilmeyince kadın sizden yüz bulmuş, taviz tavizi doğurmuş.

Kadın kırılmasın diyerek alttan almışsın her şeyi ama alttan alınacak şey var alınmayacak şey var. Hem o senin kırılıp kırılmaadigini zerre düşünmüyor, sen neden onu kendinden çok düşünüyorsun? Evlenecek olan sensin. İsteklerin neyse çat çat diyeceksin, kararlı olacaksın.

Bana kalırsa sizin bu iş yaş. Kadın evlenmeden yüzünü göstermiş. Evlendikten öyle şeyler yaşanır ki bu yaşadıkların devede kulak kalır. Yol yakınken ayrıl. İster 2. nişanın olsun ister 5. Senden değerli mi? Nişan , ailelerin birbirini tanıması için var. Sen de tanıdın, gördün işte. Uzatmanın ailemi yok.

O kocaya gidilecek. Afedersiniz ağzımıza da edilse “” sesetmeyeceğiz”””

Bi arkadaşım anlatsa `kızım sen hiç mi kendini sevmiyorsun ’derdim.

Ev bir şekilde halledilmez. Bu devirde ev kirasını kolayca odeyebiliyorsan " Yarabbi Şükür!" de. Afedersin de p.ponu satsan ev satın alamazsın, veya yaptiramazsin. Nişanlin 1 sene idare et diyor da o 1 sene en az 5 sene olur benden söylemesi.

Bu yüzyılda kirada da olsa bir eve çıkamayacak çiftler evlenmesin.

Kayınvalideden kurtulmak için aldatmış öyle mi? Sen de buna inandın yani

Neden suçlu sen olursun? Hırsızlık mı yaptın arsızlık mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…