Kaynanamdan aşırı rahatsızım lütfen yardım edin uzun biraz okuyun lütfen

Nisanlin Anneci ya.. bu is olmaz acik acik bu fragman bi de evlenseniz daha kötü fragmanlari olmasini mi istiyorsunuz daha neyi bekliyorsunuz?

evlendikten sonra çok sık görüşmücez sıkıntı etme diyor
Bu cümle çok gerçekçi gelmedi bana. Evinizi yakın yerde tutmuş, ötesi yok. Bunu hesaba katın evlenmeden önce. Nişanlınızla çok net bir şekilde anlaşmanız lazım. Sürekli evinize gelirse ne yapacaksınız mesela? Nasıl sınır çizeceksiniz? Ortak bir tutumunuz olmalı. Tehlike çanları şimdiden çalıyor gibi geldi bana.

Maddi seylerde alttan alir almazsiniz hadi neyse ama bu tavirlari asla kabul etmeyin cok net onun sectigi kiyafeti gitmeyin asla karismasina izin vermeyin ve acik acik soyleyin daha simdiden boyleyse evlenince psikolojik şiddetlere hazir olun.

O kızı da ezim ezim ezdirmiş konu sahibini de ezdiriyor. Adamın ailenin elle tutulur tek bir tarafı yok.
Katılıyorum, kadınlar beraber oldukları adamı kolay kolay bırakmaz, ki konu sahibi de daha önce bir nişanlılık dönemi geçirmiş nişanlısı aldattı diye ayrılmış, konudaki delikanlının eski nişanlısı da durduk yere nişan atmamıştır, diğer kızın nişan çiçeğine kadar her şeyi kayınvalide seçmiş, demek ki hiç söz hakkı yokmuş kim bilir bu kayınvalide diğer kıza da neler yaptı canına tak etti de ayrıldı kız, kadın 4 yıl nişan çiçeği saklamış, konu sahibinin eline nişan çiçeği diye vermiş inanılır gibi değil

Kaynana benimle yaşıt,yaşlı kadın dedi ya.
Yaş 52, mezardan bildiriyorum

"Nişan atmis kiz" olmamak icin "bosanmis kadin" olacaksiniz yani? (Yanlis anlasilmasin kulturel ortamınızdan anladigim kadariyla tabular icinde savruluyorsunuz o yuzden bu yorumum)

Cunku ben huzurlu ve mutlu bir evlilik goremiyorum onunuzde. Allah akil fikir versin ve kurtarin kendinizi. Ben kaynanamin benim evimde biraktigi makarna suzgecine bile tahammul edememistim siz esyalarinizi onun zevkine gore sectiginden, onceki nisanliya alinani size layik gordugunden bahsediyorsunuz. Tekrar yaziyorum, kurtarin kendinizi.

Ya bu arada nisan cicegi nedir Allah askina? Gelin cicegi gibi firlatiyor musunuz, kafasina dusen iyi kaynanaya mi denk geliyor, nedir olayi? Bu kadar seremoni yorucu degil mi yahu? Bir de soylemis miydim, kacin kurtarin kendinizi.

Bir kaç yıl sonra boşanmak için çözüm arayan kaynanası tarafından yıllarca zorbalanmış eşi kırılmasın diye üstüne çocuk yapmış ne yapacağını bilemeyip hala kara kara düşünen zavallı bir kadın olacaksın. Bu kadar şey yaşayıp alttan almanı gerektirecek hiç bir husus yok. Belli ki senin sevgi dediğin şey hava da kalıyor. Ne sevildiğin ne de sayıldığın bir tane anın bile yok aile olacağın insanlarla. Ne yapayım diye sorman hata bence !!!! Önce kendini sev ve say sonra kurtul ve sadaka ver lütfen

Nişanlısı da çok güzel manipüle ediyor, evlenince anlar ama o zaman da boşanmak kolay mı deyip ayrılmaz.

Beyaz eşyadan mobilyaya her şeyi annesinin seçmesine izin veren oğuldan eş olur mu? Kuaföre kapora vermemek için saatlerce oyaladıktan sonra nişanlısı sinirlenince “çok ucuz eğer ki kötü yapıyorsa daha fazla verelim parasına değer mi demek istedim” diye kıvıran adamdan eş olur mu?

Zaten ekonomik özgürlüğü de yok, annesi ne seçerse almak ne derse yapmak zorunda olan birisiyle evlenmek hata.

Nisanlisi isi ehlinden ogrenmis, ondandir. Onceki nisanli kizcagizinda aldattigini sanmiyorum mesela, kiz dayanamayip kacmistir.

Nisanlisi isi ehlinden ogrenmis, ondandir. Onceki nisanli kizcagizinda aldattigini sanmiyorum mesela, kiz dayanamayip kacmistir.
Bence de aldatmamıştır, kız neler çekti kim bilir canına tak edince de ayrılmıştır, konu sahibi de dedikodu olarak duymuş zaten, ki o dedikoduyu da kayınvalide çıkarmıştır, küçük yerlerde oturan el alem ne der diye kafa yorup kendisinde kusur bulunmasını istemeyen ailelerin taktiği bu, bazı yerlerde nişan atmak ayıp, kusurlu olduğunuzu düşünürler ve evlenmek istediğinizde kimse kızını vermek istemez, bunun önüne geçip biizzz pırlanta gibi aileyiz, oğluşum dünya iyisi, ben evlatlarımın üzerine nasıl titriyorum hepiniz biliyorsunuz, kız yaramaz çıktı demiştir :)

Lütfen kendine yazık etme böyle kafayı yersin benim gibi

Birde ilk nişanlısının nişanı neden attığı belli olmuş böyle kayınvalideye kim katlanır kaç kurtar kendini bir iki gün ağlarsın en azından daha sonra kafan rahat olur hiç sevmem böyle emri vaki baskıcı tipleri

Neden böyle birseyi reva görüyorsunuz kendinize? Hiç uğraşmayın,ayrılın.2-3 sene geçince ,aşkın gözü de acilinca ,kafanızı taşlara vurursunuz. Bebeğiniz olsa size analık bile yaptırmaz bu kadın.Ya da hep hir gür.

İkinci Nisani atmak diye düşünüp ,kaygilaniyorsunuz belki ama bir kardeşim ,kızım olarak söylüyorum.Sakın bu ateşe atmayın kendinizi

Saçmalıyorsunuz ama. Sanki 9 çocuğunuz var ki olsa da insanlar boşanabiliyor biliyorsunuz değil mi? Bu ne basiretsizlik. Silkelenin lütfen. Aaaa sinir oldum okurken mıy mıy mıy. Sizin ağzınız yok mu?? Ailenin yok mu?? Bu insanlarla ömür geçer mi??? Niye kendinizi düşünmüyorsunuz???

Konu sahibi yazdıklarımı okur musun bilmiyorum.

Ben 32 yaşında senin nişanlının aynısı bir adamla evlendim.

Evlerimiz karşılıklıydı. Ailesiyle ortak iş yapıyorlardı. Yatakodamıza kadar karışıyordu.

Her akşam ve her haftasonu kayınvalidemdeydik

Birlikte markete bile gidemezdik. Evime farklı desenden su bardağı alsam kayınvalidem ya çöpe atar ya da beni aşağılardı.

Bir gün sağlam bir cinnet geçirdim. Evdeki herşeyi tuz buz ettim parçaladım..

Eski eşime dedim ki başka bir şehirde hayat kuruyoruz gel gidelim..

Ben bu yaştan sonra başkasının emri altında hele kirada yaşayamam, otobüslerde metrolarda sürünemem. Senin için hayat kalitemi düşüremem, dedi

Benim ailem bana yalvardı boşan diye. Yaşım ileri diye sabretmeye çalıştım ama olduramadım..

Boşandım. O çok pişman ama hayat kalitesini düşüremezmiş.

Bir de 25 yaşında olduğunuza inanmıyorum. 19-20 olmalısınız Bu yaşta ne evliliği !

BACIM KAAAAAAAÇ !!

Ailesi ile ortak iş yapan çalışan, dip dibe oturtan, anneci adam ile EV-LE-NİL-MEZ

Bak ben sakinleştiricilerle işe gidiyorum.

Uyku hapları fayda etmiyor bana uyuyamıyorum.

Ofiste sebepsizce ota boka gülüyorum ilaçlarımı alınca. İdare ediyorlar beni. Biliyorlar durumumu.

Kayınvalidem hergün günde 3 kez beni arar rapor isterdi. Ondan habersiz markete gittiğimde camdan görür müdahele ederdi.

Panik atak hastası oldum.

Başkasının işinde emir altında çalışan, orta halli, annesinden ailesinden ɓagımsız bir adamla evlenseydim bunlar olmayacaktı

Para mutluluk getirmiyor !!

Kabul hayat çok zorlaştı ama o zenginliğin tadını çıkartamayacaksın

Sana yalvarıyorum nişanı at

Açıklama yapma. Bitti de. Annesiyle otursun Sen kuma gideceksin. O adamın seninle evlenebilmesi için anasından boşanması gerek !!

Seni omuzlarından tutup sarsmak istiyorum.
Bu saatte uyuyamadım. Yaşadıklarım aklıma geldi.

Burada yazılan yorumların hepsi %100 doğru bak ben anneci erkekle evlenip yakın oturan ailesiyle ortak iş yapan adamla evlenip mutlu olan kadın görmedim. Mutlu olduğunu söyleyen YALAN söylüyordur kuyruğu dik tutma çabasıyla.

5.kez nişan at ne olur ! 2.kez boşandım. Majör depresyondan kurtulamıyorum. Kalp çarpıntılarıyla uyanıyorum geceleri.

Sinir hastası olursun. Eşin seni anlamaz. Annelerinin hatalı olduklarını bilirler ama midelerinden bağlıdırlar. Seni değil parayı konforu seçerler.

Eşini çalıştırmayan, ailesiyle ortak iş yapan, dip dibe oturtan adamla EV-LE-NİL-MEZ !!

Evlenirsen çalışma hayatın, arkadaş çevren , cinsel hayatın olmayacak !!

Sen kuma gidiyorsun. Annesiyle evli erkekler var.

Acı tecrübelerim var.

Kültürel şartlanmışlıklardan kurtul canı cehenneme tabuların abartılı büyüklere saygının

aklını kullan 2024 yılındayız

40 ta hamile kalınabiliyor mu ?
Ben 34 üm umutsuzum da
Kuzenim 44 yaşında 3.çocuğunu yaptı çevremde 40 üstü anne olan çok insan var.ben de 44 yaşındayım ,14 yaşında kızım var bana bile hala 2.’yi yap diyenler oluyor bi daha bunu diyen olursa yaşlı başlı kadınla dalga geçmeyin derim artık

ya tamam da ilk çocuk ilk hamilelik kaç yaşında ?

2. veya 3.çocuk sorun olmuyormuş

ilk kez hamile kalmak 30 yaşından sonra zor diyorlar bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…