- 3 Haziran 2023
- 1.273
- 5.103
- 25
- Konu Sahibi yasemin1126
Eşim alttan al o yaşlı bir kadın diyor ama kaynanam anlamıyor"Eşim aslında çok iyi niyetli sorun sadece kayinvalidemde"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşim alttan al o yaşlı bir kadın diyor ama kaynanam anlamıyor"Eşim aslında çok iyi niyetli sorun sadece kayinvalidemde"
Kadın senin konuşmanla değişmez. Kendini hasta edersin, nişanlılık fragman şimdiden böyleyse evlenince ne olur sen düşün.Kaynanamla hiç konuşmadım sorun o tavrımı koyup sert bir dille konuşsam son kez diyorum belki anlar birşeyleri aslında anlıyor anlamayacak bir kadın değil ama işine bir süre sonra unutmuş gibi yaparak gelmiyor devam ediyor ne yapsam ne konuşsam ya da gerek var mı bilmiyorum
Bu modeller bir de en ufak şeyde üzüntüden bayılır hemen tansiyonları fırlar. Eşler de görmüyor musun annemin halini kadın senin yüzünden nasıl üzüldü diyerek gelini manyak ederEşim alttan al o yaşlı bir kadın diyor ama kaynanam anlamıyor
Histerik bayılma olmadan kaynanalık yapılamaz o ikonik hareketin yapılması gerek 1.Bayılır 2.Ayılır 3.Tansiyonum düştü der tansiyonu 11/8'dir turp gibidirBu modeller bir de en ufak şeyde üzüntüden bayılır hemen tansiyonları fırlar. Eşler de görmüyor musun annemin halini kadın senin yüzünden nasıl üzüldü diyerek gelini manyak eder
Bide aslında çok üzgündürler hep agliyodurlarHisterik bayılma olmadan kaynanalık yapılamaz o ikonik hareketin yapılması gerek 1.Bayılır 2.Ayılır 3.Tansiyonum düştü der tansiyonu 11/8'dir turp gibidir
Oğluşlarına sütlerini haram etme ihtimalleri vardır asmdkfkfBide aslında çok üzgündürler hep agliyodurlar
Oğlum ben sizin kötülüğünüzü ister miyim iyiliginiz için çırpınıyorum beni neden yanlış anlıyorsunuzOğluşlarına sütlerini haram etme ihtimalleri vardır asmdkfkf
Ya bir de bu konu sahipleri gelip evlenmeden önce böyle değildi diyorlar ya sinir oluyorum. Yahu kabak gibi ortada senin sevgilin anneci işte ortak iş yapıyorlar. Sana farklı bir şehirde farklı bir ev bile açamıyor daha ne peşine gidip evleniyorsun? Tamam erkek kıtlığı olabilir ama bu kadar da standartlar düşürülmez ya. İyi kazanıyor diyor istediği kadar iyi kazansın ailesine bağlı, istese bile rest çekemez. Sıfırdan farklı bir şehirde, ülkede hayat kuramaz. Her daim ailesine bağımlı olacak. Bunun yerine ortalama bir maaşla ailesinden uzakta yaşayan bir erkeği tercih ederim. En azından eve giren para iki kişilik olur,eş ailesinin ağız kokusu çekilmez.Bide aslında çok üzgündürler hep agliyodurlar
Ben şuan çalışmıyorum, hamileyim. Üç senedir evliyiz. Kayinvalidemler uzak değil ama farklı bir şehirde. O şehirde eşime suanki maaşının neredeyse iki katı kadar verecekleri iş imkanları sundu bazı şirketler. Yok dedim yarısı kadar gezer tozariz ama kafam rahat olur ki konu sahibinin yaşadığı problemlerin onda birini yaşamadık çok şükürYa bir de bu konu sahipleri gelip evlenmeden önce böyle değildi diyorlar ya sinir oluyorum. Yahu kabak gibi ortada senin sevgilin anneci işte ortak iş yapıyorlar. Sana farklı bir şehirde farklı bir ev bile açamıyor daha ne peşine gidip evleniyorsun? Tamam erkek kıtlığı olabilir ama bu kadar da standartlar düşürülmez ya. İyi kazanıyor diyor istediği kadar iyi kazansın ailesine bağlı, istese bile rest çekemez. Sıfırdan farklı bir şehirde, ülkede hayat kuramaz. Her daim ailesine bağımlı olacak. Bunun yerine ortalama bir maaşla ailesinden uzakta yaşayan bir erkeği tercih ederim. En azından eve giren para iki kişilik olur,eş ailesinin ağız kokusu çekilmez.
Kaynana 44 yaşında çok gencmis. Sen ve nişanlın yaşı kaçİşte ikinci nişanım olunca ilki aldattı ayrıldık bunda da atsam suç bana kalır diye düşünüyorum korkuyorum nişanlım gerçekten iyi bir çocuk çok efendi sakin ama kaynanamla sert bir dille başa baş konuşsam diyorum bilmiyorum
çocukta bezmiş bişey demiyor evlendikten sonra çok sık görüşmücez sıkıntı etme diyor
Burnunun dibinde size ev tutan kayınvalidenizle evlenince sık görüşmeyeceğinize emin misiniz? Kadın sizin evden çıkmayacak.Sırf ilk gelinim diye evimi dibinde tuttu
Ben de aynı, boşver bırak dedim. Nişanlım beni çok seviyor diyor hala, eski nişanlıyı da sevmişti değil mi sevmese evlenmek istemezdi. O kızı da ezim ezim ezdirmiş konu sahibini de ezdiriyor. Adamın ailenin elle tutulur tek bir tarafı yok. Hadi maddi durum iyi olur, karı koca alır başını gider uzakta yaşarsın. Babası koymazsa damadın cebinde para yok, kaynananın tepesi atarsa başlarını sokacak evleri bile yok kadın almış tutmuş evi. Evlenmek önemli hem de çok önemli, cebinde paran olmasın sorun değil. İki tarafın annesi daha 44 yaşında ve her ikisinin de bu ikinci nişanı. Geç bile kalmışlar.Tam yazacaktım dur bi yorumları okuyayım dedim vazgeçtim. Sizden bir şey olmaz maalesef sen nişanlın ve kaynanana mutluklar diliyorum. 3 kişilik evlilik hayatınızı en az 3 çocukla taçlandırmanı tavsiye ediyorum
Mesele beyaz eşyamı allasenNişanlımda diyor ki kullanmak zorunda değilsin değiştirelim ama sırf maddi durumu yok diye de sıkışıyor aslında beyaz eşyalara o yüzden seslenmedim şu anlık o da diyor babasının yanında çalıştığı için el mahkum gibi ama biraz dayan diyor benim için bilemedim çocuk aşırı iyi niyetli birisi
Nişanlımda diyor ki kullanmak zorunda değilsin değiştirelim ama sırf maddi durumu yok diye de sıkışıyor aslında beyaz eşyalara o yüzden seslenmedim şu anlık o da diyor babasının yanında çalıştığı için el mahkum gibi ama biraz dayan diyor benim için bilemedim çocuk aşırı iyi niyetli birisi